Tikrai su baltu pavydu skaitau kai kurių komentarus, kad vaikai noriai keliauja. Saviškį imam kiekvienais metais visur nuo 5 metų ( dabar jam 12). Bet su kiekvienais metais jis darosi didesnė " rakštis ", viskuo nepatenkintas, viskas neįdomu. Įdomu tik atrakcijos, o visa kita ne. Bandėm rasti kompromisų, bet veltui.Tai pusę laiko praleisdavo viešbučio kambarį kartu su savo " neįdomu ". Siemet atostogausite Lietuvoje, nes jis kategoriškai atsisako kažkur keliauti,o vieniems nesinori :-(
QUOTE(Alri @ 2015 01 08, 22:49)
Labai grazu skaityt, kad yra tevu, kurie vat taip augina vaikus Ir mano vaikai vaziavo su mumis visur iki studiju laiku, o ir dabar daznai kartu sudalyvaujam kartu tai pirtyj, tai nulekiam i kavine, teatra ir pan. Vaikystej atsirades rysys islieka stiprus
Oj na tikrai nesame tobuli, yra kur tobulėti, bet... Ryšis stiprus, tikimes, kad ir toliau sugebėsim jį puoselėtį ir palaikyti.
Papildyta:
QUOTE(karaliukstis @ 2015 01 08, 23:47)
Tikrai su baltu pavydu skaitau kai kurių komentarus, kad vaikai noriai keliauja. Saviškį imam kiekvienais metais visur nuo 5 metų ( dabar jam 12). Bet su kiekvienais metais jis darosi didesnė " rakštis ", viskuo nepatenkintas, viskas neįdomu. Įdomu tik atrakcijos, o visa kita ne. Bandėm rasti kompromisų, bet veltui.Tai pusę laiko praleisdavo viešbučio kambarį kartu su savo " neįdomu ". Siemet atostogausite Lietuvoje, nes jis kategoriškai atsisako kažkur keliauti,o vieniems nesinori :-(
Na akivaizdu kad stengiates, aš tada sakyčiau - nenori, nekeliauk. Būk pas senelius pvz. Man rodos pats greit prašysis Na aš per ptievartą irgi niekad netempsiu
As ir tik su vaikais. Va ana ziema veziaus 3,5metu sunu ir 4menesiu dukryte, viskas buvo ciki, tik vyras uzkniso su savo neidomu ir nuobodu :-D siais metais vyra palieku namie ir leksiu su vaikais, nesakau, kad lengva,bet as traktuoju tai ne kaip poilsi, o faina aplinkos pakeitima, vargo su vaikais net daugiau nei namie, bet pati atsigaunu istrukus is tu keturiu sienu.
QUOTE(mamile @ 2015 01 07, 16:04)
šalta nėra 20 laipsnių ir didelis vėjas. Sharme. Kaire šiandien -1
Sveiki! Kaip orai? kaip nuotaikos?
Aš ne Egipte tik kalbėjau telefonu. Tai sakė kad šaltos naktys apie 15, vėjas dieną turistai su striukėmis. Bet vakar jau diena gera buvo, saulė ir šilta, Vakaras vėsus. Esmė tame, kad tas vakaras labai greitai ateina. Reikia ryte prie jūros, nes ryte jeigu saulė ir nėra didelio vėjo tai tikrai gera. O vakare apie 15 tai jiems baisiai šalta, bet lietuviams tai nemanau, kad tragedija. Tiesiog reikia pasiimti šiltesnių rūbų. Svarbu, kad dieną būtų saulė ir vejo nebūtų, tada tikrai labai gera. Aš buvau per Kalėdas. Na tai kaip pas mus vasarą orai. Bet paskui atvėso. O pernai buvau sausio pabaigoj tai iš vis labai geri orai pasitaikė, net naktys šiltos. Pas juos negeriausias oras pirmos sausio savaitės. Paskui pradeda šilti.
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 08, 21:52)
Bet sutikit su tuo kad po 10metu tas penkemetis jau neaisku koks bus ir ko nores
Mano vienas penkiametis , o kitiems sūneliams jau 14 ir 16 metų, bet keliaujame visi kartu ir apie palikimą namuose nėra net diskusijų , kai panas susiras, gal su tėvais nebenorės , bet šiandien nekantraudami laukia išvykos
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 09, 10:25)
Sveiki! Kaip orai? kaip nuotaikos?
Puikios nuotaikos laukiam vasario ir keliones
Sveikos kas liečia vaikus, tai padarome atostogas ir su vaikais ir be jų vasarą keliaujame su vaikais, o kai šalta pasidžiaugiam ramybe tik dviese vaikams irgi nebūna blogai, tą savaitę būna pas senelius ir yra lepinami labai mylim savo vaikus, bet nemanau, kad didelė nuo dėmė skirti savaitę pabūti be jų galų gale vaikai užauga ir išeina, o su vyru pragyventi norisi visą gyvenimą, todėl reikia šiek tiek laiko ir tik jam skirti
mano nuomone atostogaut reikia 2kartus per metus. 1kart su vaikais, o kita tik su vyru. rysys su vaikais svarbus, bet su vyru dar svarbesnis jei nori visa gyvenima nugyvent. ir jei atskirai vienas kitam be vaiku erzelyno demesio neskirsit, tai uzsisuksit toj buvimo tik tevais karuselej ir istustejus lizdui nebezinosit, ka veikt likus tik dviese.
pagaliau na negi nesinori pailset be rupesciu, be nuolatinio seimynines veiklos organizavimo. mums tai kaifas kai dviese isvaziuojam, miegam kiek norim, einam kur norim, prie nieko taikytis nereikia, niekas nezyzia, jokiu pretenziju nereiskia. o ir pasiilgsti paskui tu vaiku, kantrybes po atostogu jiems daugiau turi
pagaliau na negi nesinori pailset be rupesciu, be nuolatinio seimynines veiklos organizavimo. mums tai kaifas kai dviese isvaziuojam, miegam kiek norim, einam kur norim, prie nieko taikytis nereikia, niekas nezyzia, jokiu pretenziju nereiskia. o ir pasiilgsti paskui tu vaiku, kantrybes po atostogu jiems daugiau turi
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 09, 14:47)
mano nuomone atostogaut reikia 2kartus per metus. 1kart su vaikais, o kita tik su vyru. rysys su vaikais svarbus, bet su vyru dar svarbesnis jei nori visa gyvenima nugyvent. ir jei atskirai vienas kitam be vaiku erzelyno demesio neskirsit, tai uzsisuksit toj buvimo tik tevais karuselej ir istustejus lizdui nebezinosit, ka veikt likus tik dviese.
nėra net ką pridurt
i pirma kelione keliavome dviese, buvo medaus menuo po 10 santuokos metu, vaikucius paliko namie, su auklyte dali, kita dali pas senelius, jetau, buvo trauma man verkiau puse kelio o nuvykus ir susisiekus su jais skype - asarot imdavau, ir aplink, kai zuja vaikai, tevai su jais zaidzia baseine - man atrode - pasaka, o mano namie, tad dviese vaizuojame tik lietuvoje, i spa, siaip kur kai norime pabuti dviese, o i kelione tolimesne- jau tik su vaikais
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 09, 15:47)
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 09, 15:34)
Sveikos kas liečia vaikus, tai padarome atostogas ir su vaikais ir be jų vasarą keliaujame su vaikais, o kai šalta pasidžiaugiam ramybe tik dviese vaikams irgi nebūna blogai, tą savaitę būna pas senelius ir yra lepinami labai mylim savo vaikus, bet nemanau, kad didelė nuo dėmė skirti savaitę pabūti be jų galų gale vaikai užauga ir išeina, o su vyru pragyventi norisi visą gyvenimą, todėl reikia šiek tiek laiko ir tik jam skirti