Jauciu ir as turiu sita bjauria liga, nors aiskios diagnozes kaip ir niekas neivardino. Pries gera pusmeti istino kaklo limfmazgiai, tuo pat metu turejau danties uzdegima, pasibaigusi danties salinimu, maniau cia nuo to. Pralaukiau kelis menesius, kreipiausi i seimos gyd ( gyvenu uk ), padare kraujo tyrima, cukrus tvarkoj, skydliaukes hormonai tvarkoj, po to pradejo nieztet veida, toks dilgciojimas daugiau, niekur neisberta, paskui ir kakla, rankas, dar vienas kraujo, itare ankstyva menopauze ( man 40 ), menesines tvarkoj, hormonai pasirodo tvarkoj, toliau dar graziau, prasidejo skrandzio skausmai, silpnumas, drebulys, galvos svaigimas, nugaros skausmai, koju skausmai, jau nezinau kurioj vietoj neskaudejo. Vel pas gyd, pasake skrandis, israse omeprozolio, nieko man nepadejo, nejau i darba, po savaites vel pas gyd, nustate man depresija, po 10 minuciu pokalbio, seimos gydytojas, israse citalopram 10 mg, pradejau gert, po poros dienu prasidejo drebulys toks kad nenulaikiau vandens stiklines, penkta ryto sokdavau is lovos visa slapia panikoj, verkiau istisai, sutriko regejimas koordinacija, isejau i darba , nes baigesi biuletenis, neatsimenu kaip atidirbau dvi dienas, dirbu farmacijos sandely, fizinis darbas, menedzeris dave savaite atostogu, meciau gert ta citaloprama, nes issigandau kad mirsiu, parlekiau i Lietuva, iskart i kardiolita darytis tyrimu. Registraturoj reikejo uzpildyt anketa as nesugebejau net paraso suraityt, taip drebejo rankos, nemaciau kas ten parasyta, negirdejau net savo balso, nesu patyrus tokio baisaus jausmo niekad!!! Na ir ka, kraujas , skrandzio tyrimas, ginekologas su vidine echoskopija,( nualpau toj kedej ) neurologo konsultacija, galvos MRT , limfmazgiu ir pilvo organu echoskopija, viskas gerai, jokiu ligu nerado, galutine seimos gydytojos isvada, greiciausia nervai, kreipkites i psihiatra, parskridau atgal, i darba eit negaliu, jauciuosi klaikiai, zinau kad esu sveika, bet is lovos nepasikeliu, nezinau ka daryt toliau

[/quote
Laikykites, reikia pragyvent ta siauba. Tokia savijauta tik laikina, praeis ir tikrai bus pagerejimas :) gal pabandykit kokiu valerijono tabletyciu pavartot kasdien. Arba paieskokit tinkamu antidepresantu, jie turetu padet.