Sveikos
tik po metų pagaliau supratau kas man yra. Ogi pati tikriausia vegetodistonija... Viskas prasidėjo pernai panašiu metu, širdis kalatojos, jėgų neturėjau visai, po darbo pradėdavau svajoti apie lovą, tiksliau apie tą laiką, kada dukra pagaliau nueis miegoti ir galėsiu atsigulti pati... Nemiegalė ji pas mane visai

Šaltkrėtis, drebulys, silpnumas, žodžiu dievai žino kas

Spaudimas, neramumas epigastriume ir pilve, kurį iki šiol įvardinu kaip nerimą. Kuo blogiau jaučiuosi, tuo baisiau darosi dėl ateities - kad gyvensiu kaip daržovė, kad nebus kam pasirūpinti dukra ir tt. Iš šeimos gyd, naudos nulis, ačiū Die, internetas bent jau kažkokias vėžes nubrėžia.
Baisiausia buvo pernai prieš Kalėdas, kai dar ir rimtą virusą buvau pasigavus, tada atsikeldavau ir verkdavau, kad vienintelis dalykas kurio noriu - negyventi, nes nieko nepajėgiu, jokių planų ateičiai, nu išvis nulis gerų emocijų. Tada nieko nedariau, gėriau antibus, dukra vyras rūpinosi, o aš miegojau. Ir ką - atsimiegojau. Dar gavau žiauriai gerų emocijų per darbo vakarėlį. Praėjo. Po kelių mėn dariaus tyrimus kraujo išsamius už daug pinigų - viskas tobula, šiek tiek pakritęs hgb, magnis ties riba.. faktas, kad tikrų ligų nėra, viskas galvoj.
Dabar vėl jaučiu, kad artėja bjaurastis. Vėl tas prakeiktas neramumas pilve, vėl šaltkrėtis nesveikas. Ar čia su rudeniu susiję ar kaip, bet numanau, kad vėl nežmoniškas miego trūkumas - dukra naktimis jau kelintas mėnuo verkia, turiu lėkt glostyt, o kas jai - dievas žino, visas versijas atmečiau. Vyras jau pusmetį komandiruotėje, grįžta tik savaitgaliais... Faktas, kad 6 metai, kai dar nesu normaliai, kiek telpa, išsimiegojusi - davė savo.
Nenorėjau tiek išsiplėst, sorry

Klausimas - ką naudojat apart AD? nes AD aš matau turbūt tiek pat metų kiek esu gyva, mano mama, sulaukusi 70 juos jau geria tokiais kiekiais, kad man plaukai piestu stoja. Todėl vien nuo minties, kad tektų pačiai vartoti, darosi baisu. Tikrai ne. Kol galiu apsieiti. Per pastaruosius metus gėriau l- karnitiną, spiruliną, triptofaną, vit b, vaikštau į soliariumą dėl vit. d. Karnitiną geriu praktiškai pastoviai, įdomiai sutampa - vos bandau mest, taip ir kala smūgis pilvan