ziuri diskosujis vyksta, yra gerianciu ad ir yra negerianciu, as siuo mtu jaucuosi sakyciau normaliai man kaip paskyre ad vis tik geriu po puse tab. ne pilna nes po pilna jauciuosi sumautai, dar naktimis kai sunku zumigti geriu puse tab. rivotrilio; ne kasdien bet miegu geriau, siaip tikiuosi pavasariui atsilus bus geresnes nuotaikos ir jums merginos, laikykites ir nevenkite gydytoju, daugiau b grupes vitaminu vartokite nes stiprina nervine sistema; beje man dar paastreje pries pms ....savijauta
Sveikos
Geriu jau 4 sav. AD, jaučiuosi visai normaliai, sunkiausios buvo pirmos 2 sav,fiziškai jaučiuosiu gerai, psichologiškai gal dar ne visai atsigavau, bet gyd. sake kad praeis 3-4 menesiai, kol pilnai prades veikti, tik neaišku kaip butu jei kokia stresine situacija butu, aš tarpmiestiniu autobusu negalejau važiuot, užpuldavo panika, kad išvažiuosiu už miesto ir pasidaris bloga, kamščiuose negalejau vairuot, prekybcentrose vis galva svaigdavo
Mano gyd. griežtai nusiteikus prieš xanax, sakiau kad geriau kartais kai visai bloga buvo, tai nepatenkinta buvo, ir nenorejo išrašyt xanaxo, o man taip ramiau kai jį turiu
Vis dar laukiu eiles pas psichologą, bet nežinau...,kažkaip visai neturiu ka jam sakyt..., bijau kad nebus pokalbio, tai ir laukiu, ir nelaukiu...
Papildyta:
Aš irgi kartais stebiu žmones aplink ir galvoju, kaip jiem gerai, jie nežino tokiu problemu kaip mes
Iš mano artimuju niekas nežino kad turiu tokia problema, nei drauges, nuo vyro slepiu, karta kai buvo visai bloga, sakiau kad labai bloga, bet jis nenumano nuo ko man taip ,praeita vasara turejom su sunum išvažiuoti į Palangą autobusu, tik ilipus į autobusą man pasidare bloga, užejo panika, pradejau dusti, širdis maskatuotis, išlipau su visais lagaminais, gerai kad bilieto dar nebuvau nupirkus, grižau namo, viskas gerai, tai vyras klausdavo kodel nevažiavot, sakau bloga pasidare autobuse, bet jis kažkaip nesigilino, tai tada sedau į mašiną ir parvairavau pati į Palanga, o prieš sunu kaip buvo nepatogu, jis jau paauglys, nesuprato ko čia mama iš autobuso šoko
Geriu jau 4 sav. AD, jaučiuosi visai normaliai, sunkiausios buvo pirmos 2 sav,fiziškai jaučiuosiu gerai, psichologiškai gal dar ne visai atsigavau, bet gyd. sake kad praeis 3-4 menesiai, kol pilnai prades veikti, tik neaišku kaip butu jei kokia stresine situacija butu, aš tarpmiestiniu autobusu negalejau važiuot, užpuldavo panika, kad išvažiuosiu už miesto ir pasidaris bloga, kamščiuose negalejau vairuot, prekybcentrose vis galva svaigdavo
Mano gyd. griežtai nusiteikus prieš xanax, sakiau kad geriau kartais kai visai bloga buvo, tai nepatenkinta buvo, ir nenorejo išrašyt xanaxo, o man taip ramiau kai jį turiu
Vis dar laukiu eiles pas psichologą, bet nežinau...,kažkaip visai neturiu ka jam sakyt..., bijau kad nebus pokalbio, tai ir laukiu, ir nelaukiu...
Papildyta:
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 16, 18:03)
dar šiandien stebėjau žmones- gatvėse, parduotuvėse, nei vieno is jų veide nepastebejau nerimo. Kiti turbut niekada neisivsizduos, kokį pragarą kiekviena diena praeiti turi sergantys nerimu.
Aš irgi kartais stebiu žmones aplink ir galvoju, kaip jiem gerai, jie nežino tokiu problemu kaip mes
Iš mano artimuju niekas nežino kad turiu tokia problema, nei drauges, nuo vyro slepiu, karta kai buvo visai bloga, sakiau kad labai bloga, bet jis nenumano nuo ko man taip ,praeita vasara turejom su sunum išvažiuoti į Palangą autobusu, tik ilipus į autobusą man pasidare bloga, užejo panika, pradejau dusti, širdis maskatuotis, išlipau su visais lagaminais, gerai kad bilieto dar nebuvau nupirkus, grižau namo, viskas gerai, tai vyras klausdavo kodel nevažiavot, sakau bloga pasidare autobuse, bet jis kažkaip nesigilino, tai tada sedau į mašiną ir parvairavau pati į Palanga, o prieš sunu kaip buvo nepatogu, jis jau paauglys, nesuprato ko čia mama iš autobuso šoko

QUOTE(Džordži @ 2015 04 19, 15:10)
Sveikos
Geriu jau 4 sav. AD, jaučiuosi visai normaliai, sunkiausios buvo pirmos 2 sav,fiziškai jaučiuosiu gerai, psichologiškai gal dar ne visai atsigavau
Papildyta:
Iš mano artimuju niekas nežino kad turiu tokia problema, nei drauges, nuo vyro slepiu, karta kai buvo visai bloga, sakiau kad labai bloga, bet jis nenumano nuo ko man taip ,praeita vasara turejom su sunum išvažiuoti į Palangą autobusu, tik ilipus į autobusą man pasidare bloga, užejo panika, pradejau dusti, širdis maskatuotis
Geriu jau 4 sav. AD, jaučiuosi visai normaliai, sunkiausios buvo pirmos 2 sav,fiziškai jaučiuosiu gerai, psichologiškai gal dar ne visai atsigavau
Papildyta:
Iš mano artimuju niekas nežino kad turiu tokia problema, nei drauges, nuo vyro slepiu, karta kai buvo visai bloga, sakiau kad labai bloga, bet jis nenumano nuo ko man taip ,praeita vasara turejom su sunum išvažiuoti į Palangą autobusu, tik ilipus į autobusą man pasidare bloga, užejo panika, pradejau dusti, širdis maskatuotis
O man atvirkščiai, sakė nebijot to xanax

QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 19, 21:03)
. Beje, man visai nepasiteisino ta teorija, kad reikia išbūti su nerimu ir jus praeis ar mažės ir kad Pa trunka tik. 15 min irgi ne. O kokius Ad jums skyrė?

chm keista man irgi sake nebijoti xanaxo, man nepasiteisino teorija isbuvimo sunerimo, gydytoja kaip tik sake jauti nerima ir ketvirtuka rivotrilio po liezuviu, pkutiniu metu tik kartais uzeina karscio banga ir slapiuoja rankos jau tada pajauciu kad tuoj islys nerimukas
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 19, 20:03)
. Beje, man visai nepasiteisino ta teorija, kad reikia išbūti su nerimu ir jus praeis ar mažės ir kad Pa trunka tik. 15 min irgi ne. O kokius Ad jums skyrė?

Geriu EFEXORa XR, o vietoj xanaxo išraše kitus vaistus, sake poveikis tas pats, kai užeina nerimas išgerti, bet aš pasižiurejau kad tie vaistai ne raminantis, o nuo spaudimo ir širdies ligų, man net receptą vaistinej paliko
Sveikos ,vakar buvau pas neurologą ir po 3 mėn vartojimo xanax ir pramistar sako ,jog mažinsim. Paskyrė trejus vaistus ,pagal kainą sprendžiu ,kad jie kažkokie silpnesni matyt ,nes visgi sakė mažinsim. Kiekvieną kartą apsilankant klausdavo kiek proc jaučiuos pagerėjes ,tai dbr sakiau ,kad ties 50 apsistojau ir daugiau nieko. O prieš šį apsilankymą buvo sakęs jei nepadės ,tai keisim vaistus. Bet ,kad kaip stoviu ties 50 taip ir liko. Mano nuomonę kažkaip kai jau pilnai ar beveik esi pasveikęs reiktų pradėt mažinti juos ,o ne td kai tik pusėtinai jautiesi ,tai dbr net nežinau ,gal tikrai jau laikas pas psichiatrą visgi prisiruošti nueiti ,nes šis kažkaip ramiai į tai žiūri ,o psichiatrai vistiek geriau vaistus išmano nei neurologas susijus su šia liga. Šiaip dar bandžiau tikėtis ,kad nereiks keisti daktaro ,bet kad dbr rmt jau norisi eit kitur... Ką jūs manot apie tokį daktaro gydymą ,nes nžn gal tai visai nrml tik man antrodo kitaip

Labas merginos, vis nerandu laiko cia uzsukti ir pasidziaugti, kad jau turiu pati nuostabiausiia maza zmogeliukaa:))) mums jau pusantro menesio;) irodziau sau kad jau ne tokia as ligota buvau kaip isivaizdavau, visgi pastojau isnesiojau ir pagimdziau:))) o visalaika galvojau kad as too padaryti negalesiu nes sergu daugybe ligu:) Esu pavargusi bet laiminga:)
QUOTE(maja23 @ 2015 04 29, 16:14)
Labas merginos, vis nerandu laiko cia uzsukti ir pasidziaugti, kad jau turiu pati nuostabiausiia maza zmogeliukaa:))) mums jau pusantro menesio;) irodziau sau kad jau ne tokia as ligota buvau kaip isivaizdavau, visgi pastojau isnesiojau ir pagimdziau:))) o visalaika galvojau kad as too padaryti negalesiu nes sergu daugybe ligu:) Esu pavargusi bet laiminga:)
sveikinu

QUOTE(maja23 @ 2015 04 29, 17:14)
Perskaicius perbego siurpuliukai per kuna

Sveikinu su mazaja princese

QUOTE(maja23 @ 2015 04 29, 17:14)
Kaip nuostabu

Nerija, o kaip jus laikotes?
ar pagerejo Jums jau?

QUOTE(jauniute @ 2015 04 30, 11:45)
Ačiū, Jauniute, kad teiraujatės. Kažkiek geriau, bet apie pilnavertį kokybišką gyvenimą nėra nė kalbos. Kasdien daugiau mažiau.. blogai. Turbūt papuoliau į statistiką žmonių, kurie nuo to nepasveiksta. Einu į darbą, bet jei išsiųstų į komandiruotę, drąsos važiuoti neturėčiau. Jums, tikiuosi, geriau.