Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Tomyy @ 2015 04 10, 23:16)
Nerija ,galiu jus paguosti ,ne jūs viena jaučiat tą apdujimą ,lyg galvos svaigimas smile.gif Klausimas gal kam yra taip jog ant kūno yra paraudusių vietų ir jos pleiskanoja? Galvoju čia vėl varstyti duris ligoninių ar nurasyt nervams  g.gif  jau senai tai yra ,bet buvo praėję beveik ir tik vos vos paraudusios vietos ,o db vėl išryškėjo.

Nelabai paguodet, būtumėt paguodęs, jei būtumėt pasakęs kaip to atsikratet smile.gif o jus Ad geriat? Del odos man taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Tomyy @ 2015 04 10, 23:16)
Nerija ,galiu jus paguosti ,ne jūs viena jaučiat tą apdujimą ,lyg galvos svaigimas smile.gif Klausimas gal kam yra taip jog ant kūno yra paraudusių vietų ir jos pleiskanoja? Galvoju čia vėl varstyti duris ligoninių ar nurasyt nervams  g.gif  jau senai tai yra ,bet buvo praėję beveik ir tik vos vos paraudusios vietos ,o db vėl išryškėjo.

gali buti,kad zvyneline/ psoriaze.ja kaip ir nervams nuraso verysad.gif bjauri liga,mano vyras serga doh.gif
Atsakyti
Na AD negeriu , o bando mane gydyti xanaxu ir pramistaru. Jau 3mėn kai vartoju. Po pirmo mėnesio lyg ir nebebeuvo to apdujimo ,bet kai prisidirbau jog pasibaigus vaistams tik užsiregistravau pas gydytoją ,tai visą savaitę be jokio gydimo buvau ,tai galvojau jau amen biggrin.gif Viskas po to įvykio suaštrėjo ir db jau po 2mėn vartojimo jis nedingsta ,bet kiti simptomai pagerėjo. Gydo neurologas ,bet jaučiu reiks eiti pas psichiatrą ar psicgologą ,kuris išmano daugiau apie vaistus susijusius su šia liga ,nes kaip matau jūs visos vartojat AD ir xanaxa naudojat vos ne kaip saldainius biggrin.gif tai būtų puiku išbandyti AD ,manau to man ir pakaktų smile.gif O šiaip nžn visur jau pravarstes duris ligoninėje ir viskas tvarkoje ,o simptomus vistiek jauciu ,db vat nubėgsiu dėl tos odos dar ir bus matyt smile.gif O vegetodistonija čia tas pats kaip išsiderinusi nervu sistema? Nes vienas sakė ,kad man vegetodistonija ,kito išsiderinę nervai ir reikia juos sustatyt į savo vietas... Kiek jo klausiau ,tai ši bėda turi daug pavadinimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 10, 18:57)

*Tiesa, buvau dar pas psichiatrą vieną pasikonsultuoti, tai jis man neskyrė vaistų, apie dėmesį ir mintis tik prakalbėjom  g.gif Siūlė pastoti  unsure.gif
** Jauniute, o jūs kaip. 4u.gif  Sakėt kažkoks atkrytis buvo, tai nerimas irgi buvo sukilęs? Vat ir man bemažinant vaistus PA sugrįžo. Ir galiu sakyti jaučiuosi taip pat ar su maža doze AD, ar be vaistų.

* o kuo jis motyvavo del to pastojimo? bigsmile.gif o tai ka pasiule kaip ta nerima sumazint, ar liepe kentet ir viskas? 4u.gif

** as susimazinau doze dvigubai ir atkritau doh.gif as sakau cia nepabaigiama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomyy @ 2015 04 11, 21:37)
nes kaip matau jūs visos vartojat AD ir xanaxa naudojat vos ne kaip saldainius biggrin.gif

tikrai taip nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 10, 17:57)
..Kaip pavydžiu merginoms, kurios po vieno AD kurso pasveiko.

O daug cia tokiu yra ar buvo? Man gyd sake kai pasieksim remisija pilna-reiks gert AD dar 4 men. Bet man atrodo mazokai. Kiek skaiciau, reik gert 6-9 men ar net metus. g.gif ka galvojat? Kokia jusu patirtis?
Atsakyti
[quote=jauniute,2015 04 11, 21:39]
* o kuo jis motyvavo del to pastojimo? bigsmile.gif o tai ka pasiule kaip ta nerima sumazint, ar liepe kente Tiesiog tuo, kad ne viena nėščioji dar nebuvo pas jį atlėgusi, pasikeičia hormonai. O pasiūlymai tie patys- nekoncentruoti dėmesio ir pan., nes neva tas nerimo lygis žinant, kad tai nuo minčių, turi mažėti. Bet po to pats sau paprieštaravo, kad cia seratonino kaltė ir gali reikėti Ad, jei blogės.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2015 04 11, 21:39)

Papildyta:

Sutinku su Jauniute.
Papildyta:

** as susimazinau doze dvigubai ir atkritau doh.gif  as sakau cia nepabaigiama doh.gif
Papildyta:

Cia pati susimazinot, ar gydytoja siūlė? O planuojat grįžti prie padidintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerija123: 12 balandžio 2015 - 07:38
QUOTE(Tomyy @ 2015 04 11, 20:37)
,nes kaip matau jūs visos vartojat AD ir xanaxa naudojat vos ne kaip saldainius biggrin.gif

Šiaip tai nei viena, manau, šių vaistų su pasimėgavimu nevartoja. Ir pradėti gerti, ir vartoti juos pradėjau tik išbandžiusi visas priemones, kurios man, deja, nepadėjo. Sukandusi dantis juos gėriau, gal dar teks gerti ir tai laikau didžiausią savo tragediją (po artimųjų netekčių). Ir dozes prašiau, kad mažiausias skirtų. Kiekvieną kartą, tiesdama vaistinėje receptą, jausdavausi tokia apgailėtina.
Papildyta:
QUOTE(Mileja32 @ 2015 04 11, 22:49)
O daug cia tokiu yra ar buvo? Man gyd sake kai pasieksim remisija pilna-reiks gert AD dar 4 men.  Bet man atrodo mazokai. Kiek skaiciau, reik gert 6-9 men ar net metus.  g.gif  ka galvojat? Kokia jusu patirtis?

Priklauso nuo gydytojo. Vienas 4 mėn kursą siūlė. Kitas - 2 metus dviguba dozę. Trečias parinko vidurį. Po visiško pagerėjimo - 6 mėn. Bet aš to visiško 100 proc. niekada nejaučiau. Nes tiesiog nebetikiu, kad kada nors gali būti gerai.
Papildyta:
** as susimazinau doze dvigubai ir atkritau doh.gif  as sakau cia nepabaigiama doh.gif
Papildyta:

Jauniute, būtumėt Vilniuje, tikrai pasiūlyčiau kartu sporto klubą lankyti, kad tai pagaliau taptų pabaigiama. biggrin.gif Man atrodo, kad jūs esate be galo geras žmogus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerija123: 12 balandžio 2015 - 10:02
Na truputi ne taip supratote apie tą vartojimą kaip saldainių ,tikrai neturėjau omenyje ,kad su pasimėgavimu naudojat. : Žinau jis tikrai baisus ,nes jei kokį rytą ar vakarą neišgeriu kaip priklauso iškart lenda lauk nerimas ir t.t Kur patartumėt kreiptis ,nes vistiek jūs jau daug laiko gydotes kaip matau perskaitęs visas temas ,o neurologas žiūriu net nešneka apie AD. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 12, 11:01)
*Kiekvieną kartą, tiesdama vaistinėje receptą, jausdavausi tokia apgailėtina.

**Jauniute, būtumėt Vilniuje, tikrai pasiūlyčiau kartu sporto klubą lankyti, kad tai pagaliau taptų pabaigiama.  biggrin.gif Man atrodo, kad jūs esate be galo geras žmogus  4u.gif

* As lygiai taip pat drinks_cheers.gif o dar pastoviai kai kiti aiskina mazdaug susiimk, kai nesupranta, dar sunkiau buna, atrodo pats susigalvoji sau beda ir kapstaisi joje, juokinga net 4u.gif

**OI aciu uz grazius zodzius, net susigedau labai blush2.gif
Taip su sporto klubu butu saunu drinks_cheers.gif as db meginu kasdien greita vaiksciojima, jau ir rieducius issitraukiau, visaip kapstausi kiek tik man beiseinais sitos busenos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 12, 08:43)
O planuojat grįžti prie padidintos?

Nea neplanuoju zinokit, bet baisu ka ir besakyti, pasakai vienaip gaunas kitaip 4u.gif kitaip sakant ziuresiu kaip jausiuos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomyy @ 2015 04 12, 12:24)
Kur patartumėt kreiptis ,nes vistiek jūs jau daug laiko gydotes kaip matau perskaitęs visas temas ,o neurologas žiūriu net nešneka apie AD. smile.gif

Pasidomekit apie koki gera psichiatra savo mieste ir keliaukit pas ji, ziurekit ka sakys 4u.gif
Atsakyti
Na Steijse kaip tu ir tb? 4u.gif viska sjau susitvarke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 04 14, 21:29)
Na Steijse kaip tu ir tb? 4u.gif  viska sjau susitvarke? 4u.gif

vaziuosiu pasiimt namo savo vyruko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 04 15, 10:57)
vaziuosiu pasiimt namo savo vyruko wub.gif

niu matai kaip saunu 4u.gif tai viskas tvarkoj jam ane?smile.gif
Atsakyti