Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Kokia nesąmonė dėl to 'paaiškėjimo', juk žmogus serga, gydosi, ar geriau, kad slėptų savo ligą ir nesigydytų, taptų grėsme sau ir aplinkiniams? blink.gif jei ieškai pagalbos, tai kaip tik gerai, nesuvokiamas man toks kitų žmonių pasmerkimas, ar kliuvinys ieškant darbo..
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 01 08, 13:23)
Kokia nesąmonė dėl to 'paaiškėjimo', juk žmogus serga, gydosi, ar geriau, kad slėptų savo ligą ir nesigydytų, taptų grėsme sau ir aplinkiniams? blink.gif jei ieškai pagalbos, tai kaip tik gerai, nesuvokiamas man toks kitų žmonių pasmerkimas, ar kliuvinys ieškant darbo..

as pergyvenu del to kad mano profesija susijusi , kad turetu buti stabili pscihika,prieš 5 metus stojant i policijos mokykla kai man buvo jau 18m islindo net gi ta kortele kuri buvo vesta dar pries einant i pirma klase, veliau iskilo ir ta kortele kuri jau buvo nurasyta i archyva, turejau pereit vos ne per visus dirbancius pscihiatrus/pscihologus, kad įvertintų kad tikrai ne durna esu.Daugelio darbdaviu toks poziuris.
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2015 01 08, 15:54)
as pergyvenu del to kad mano profesija susijusi , kad turetu buti stabili pscihika,prieš 5 metus stojant i policijos mokykla kai man buvo jau 18m islindo net gi ta kortele kuri buvo vesta dar pries einant i pirma klase, veliau iskilo ir ta kortele kuri jau buvo nurasyta i archyva, turejau pereit vos ne per visus dirbancius pscihiatrus/pscihologus, kad įvertintų kad tikrai ne durna esu.Daugelio darbdaviu toks poziuris.

schmoll.gif vis tik kad ir privaciai-nueikit, kol auginat vaika, turite laiko gydytis, kitaip juk ir dirbti vidaus reikalu sistemoje bus tiesiog sudetinga jums paciai.

Panikos atakos gali ir neatsinaujinti, gavus gydyma. Be gydymo-nieko nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 01 08, 14:23)

drinks_cheers.gif niekada del to nesisielojau, nes siaip jei ir toliau slepsim niekada niekas nepasikeis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Man hiperventiliacija jau kelias savaites trunka ir trukcioja,spazmuoja kune kazkas,raumenis ar? Priepuoliai,kad ikvepti negaliu,uzgula krutine.
As nezinau ar man ieskotis ko ar apsiraminti...
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2015 01 06, 20:25)
Sejjse, kaip tvarkaisi su nerimu, vaistuku jokių negeri? Kaip darbe susikaupti sekasi? 4u.gif

nu wa taip ir tvarkausi.. nerimas tai pasislepia tai vel islenda.. buwo cia pora sawaiciu, kad negalejau apie nieka galwot, kaip tik apie tevu sweikata.. bet ir tai is niekur sugalwojau kad kazkas negerai.. kiekviena vakara panikuodawau.. db nerimas aprimo.. bet prasidejo galwos svaigimas.. (nezinau kokio pobudzio jis) nes butent nakty pasisukus labai apsvaigsta galwa.. (tai galwoju arba cia vel man sutrikes vestibiuliarinis aparatas, ens jau buwo man pora metu atgal, pageriau vaistu ir praejo) db vel buvo pries naujus, nes galwa svaigo, pageriau dvi dienas betaserc ir praejo, ketv vel pradejo svaigt nakty.. kai vaikstau , stovoiu, sedziu nesvaigsta, o tik atsigulu ir sakes... ir snd prie kompo sedint susvaigo galwa, labai issigandau ir galwoju vel kas tai.. vel panikuoju...
Atsakyti
laikykis steijse, su tom musu tokiom busenom viskas taip trapu, viena diena gerai jauties, kita jau visai kapiec:) kaip dabar jautiesi? 4u.gif

ir siaip kaip merginom sekas kitom 4u.gif atrodo pavyko prasikapstyt visom is tu kriziu baisiu ir aprimo temele (kas labai saunu yra) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2015 01 01, 10:34)
pasidariau, o jau agorafobija tai baisi-ne žingsnio iš namų  blink.gif .

Sveika.O sakykit,kaip Jus iki daktaro nueinat?As net pagalvot apie tai negaliu.Aplink namus viskas gerai,jai kur vaziuot ar eit-siaubas.Panikos priepoliu nera,agorofobija be ju.

Retorinis klausymas visom cia esanciom.Ar yra ,kas issigyde agorofobija?nes sunku gyvent taip.Buciau viena -vienas,o turiu 3 vaikus.Tai aciu Dievui MB labai padeda.
Papildyta:
QUOTE(orintuse @ 2015 01 07, 16:20)
O kazin galima rasti koki privatu pscihiatra, kuris nevestu jokios kortelus ir nereiketu jam pateikt asmens dokumento..? blink.gif ziauriai nenoriu jokiu bylu, irasu, kad paskui neislystu kur nors besidarbinant  verysad.gif Ar jums pscihiatras dare kokius nors diagnostinius testus?

Taip yra privatininkai,beto ir poliklinikoje galima anonimiskai gyditis(uz papildoma mokesti).Privatininku ikainiai svyruoja nuo 100-250 Lt 45 min,net yra atvykstanciu i namus.Bet viskas remiasi i pinigiukus.Zinoma,galimasakyti sveikata brangesne,bet kai pagalvoji,juk gali dantukus ant lentynos pasidet,tai naudos is to gydymo,kai pastovus nerimas-o kas rytoj??
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 01 16, 12:00)
laikykis steijse, su tom musu tokiom busenom viskas taip trapu, viena diena gerai jauties, kita jau visai kapiec:) kaip dabar jautiesi? 4u.gif

ir siaip kaip merginom sekas kitom 4u.gif  atrodo pavyko prasikapstyt visom is tu kriziu baisiu ir aprimo temele (kas labai saunu yra) 4u.gif

jau jauciuos gerai.. jau vel praejo man ax.gif
sawijauta gera..
o kaip pati laikaisi? blush2.gif
aga tikrai temute labai aprimus bet as tai irgi dziaugiuosi, kad wisos sveiksta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš su klausimu, bet ne į temą. Bet kadangi čia renkasi padidinto jautrumo žmonės..

Prieš savaitę pažastyje atsirado tarsi poodinis spuogas/guziukas. Tą dieną labai sukaitusi buvau, ir pajutau tokį kaip uodo įdūrimą.
Jau savaitė laiko, nei man tas spuogas didėja, nei mažėja... Nebežinau kaip čia elgtis. Prisiskaičiau, kad gali būt užsikimšusi prakaito liauka, ar koks folikulas, bet yra ir baisų dalykų prirašyta, o man, kaip hipohodrikei, tai jau doh.gif unsure.gif
Gal kuriai taip buvo, jei taip, tai ar kreipėtės į medikus? Pas kokį reiktų įdomu, pas odos gal?
Į polikliniką jau bijau ir eiti, nes tiek esu ten prisičiūdinus su tariamom ligom, kad jau gėda ir eiti...

Papildyta:
QUOTE(superjulia @ 2015 01 16, 13:11)
Sveika.O sakykit,kaip Jus iki daktaro nueinat?As net pagalvot apie tai negaliu.Aplink namus viskas gerai,jai kur vaziuot ar eit-siaubas.Panikos priepoliu nera,agorofobija be ju.

Retorinis klausymas visom cia esanciom.Ar yra ,kas issigyde agorofobija?nes sunku gyvent taip.Buciau viena -vienas,o turiu 3 vaikus.Tai aciu Dievui MB labai padeda.

Agorafobiją pažaboju tik eidama visur, kur baisu... Prasilauži ir nieko.
bet pvz. užtenka kokias 4-5 dienas neišeiti niekur ir jau būna toks jaudulys nesveikas kurį laiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 sausio 2015 - 18:32
retokai cia uzeinu mergaites bet vis tik menesi laiko tempiau su nerimu, po 5 metu jis man vel islindo , taigis siand pagaliau uzsirasiau i Romuvos klinika, ankssciau lankiausi Neuromedoj, vis tik kovoti su nerimu nepavyko, tikiuosi kad ir kitoms mergaitems viskas eisis gerai, svarbu parinktu tinkamus vaistukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
As cia su tokiu klausimu, ar esat gerusios magne b6? Ne is vieno girdejau kad nervu sistemos stiprinimui ir nerimui labai padeda smile.gif bet kazkaip baisu jo neperdozuot paskui kadangi raumenu netraukia, bet del stiprinimo imuniteto pamasciau apie magni.. Beto turiu nestipru tika, daznai jauciu per daug isitempusius raumenis, tai gal nepakentu smile.gif
Atsakyti