QUOTE(jauniute @ 2015 04 10, 11:00)
Nerija, o kaip jus jauciates?
Neturiu kuo pasidžiaugti.

Aną dieną spaudimas sukilo, kažkurią dieną nerimas buvo sukilęs, o kasdien vis jaučiu tokį galvos apdujimą, kurį vadinu galvos svaigimu. Tai jeigu svaigimas pranyktų būtų jau gerai. Beje, kiek skaitau, tai aš jaučiuosi vienintelė, kuriai tas apdujimas kaip nerimo požymis nuo ryto iki vakaro kankina.

Kitų neigiamų simptomų tuo metu nejaučiu
Tiesa, buvau dar pas psichiatrą vieną pasikonsultuoti, tai jis man neskyrė vaistų, apie dėmesį ir mintis tik prakalbėjom

Siūlė pastoti

Ir dar sakė, kad jis man tokių vaistų nebūtų skyręs, kuriuos aš gėriau, o būtų skyręs kitus

Pradėjo nuo to, kad tai dažniausiai genetiniškai paveldima ir man garantavo, kad tai ne depresija. Be to, sakė, kad vaistai tik 60-70 proc. simptomų gali nuimti.
Einu ir pas psichologę. Ji neva jau rado mano nerimo priežastį ir sakė man kaip mygtuką paspaudus nerimas turi pradingti, bet jis man nepradingo.
Pirmadienį pas dar vieną psichiatrą einu pasitarti dėl vaistų..Kaip pavydžiu merginoms, kurios po vieno AD kurso pasveiko
Jauniute, o jūs kaip.

Sakėt kažkoks atkrytis buvo, tai nerimas irgi buvo sukilęs? Vat ir man bemažinant vaistus PA sugrįžo. Ir galiu sakyti jaučiuosi taip pat ar su maža doze AD, ar be vaistų.