mano mama irgi geria AD bet jei , 85 metai, amzius, tecio mirtis mno, viskas susideda, man sunkiau nakti uzmigti, sianien diena laisva norejau pailseti, nu neiseina nors tu ka, isgeriau puse xanaxo vis tiek neiseina pailseti, o poilsis svabiausias musu gyvenime juk....
QUOTE(georgiana @ 2015 03 25, 15:50)
mano mama irgi geria AD bet jei , 85 metai, amzius, tecio mirtis mno, viskas susideda, man sunkiau nakti uzmigti, sianien diena laisva norejau pailseti, nu neiseina nors tu ka, isgeriau puse xanaxo vis tiek neiseina pailseti, o poilsis svabiausias musu gyvenime juk....
Georgiana o tau AD nenuima visus negerumus ir itampa,kažkaip maniau kad tos mergaites kurios AD geria tai visus simptomus nuima

QUOTE(jauniute @ 2015 03 24, 13:17)
Nu kaip ir sakiau, prisigyriau

QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 24, 19:19)

Rašiau, viskas dingo...
Du kartus lankiausi pas skirtingas psichologes. Abi užtruko pusvalandžiu ilgiau nei buvo skirta. Pinigų daugiau nepaėmė. Pavardes galiu į až parašyti.
O jūs psichologinę literatūrą ir tinklapius skaitot?
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 19:44)
Rašiau, viskas dingo...
Du kartus lankiausi pas skirtingas psichologes. Abi užtruko pusvalandžiu ilgiau nei buvo skirta. Pinigų daugiau nepaėmė. Pavardes galiu į až parašyti.
Nieduli, tas ir blogiausia, kad parsisiunčiau visokių CD, knygų, skaitau, kalu sau į galvą pozityvias mintis, sportuoju, net ir vaistus gėriau, o liga nesitraukia. Žmonės po visokių sunkių ligų atsigauna, o čia niekaip

Reiškia vis tiek turit per daug laiko durnoms mintims
.
Man savianalizė padeda.

Man savianalizė padeda.
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 20:51)
Tas tai teisybė

sveiki..
su pavasariu atgijo ir tema.. gaila..
o as lipu nuo proto sawo..
planuojam vaikeli, dariausi visus hormonus kuriuos paskyre ginekologe.. is 10tyrimu darytu, vienas labai prastas..
prolaktinas virsija norma truputy daugiau negu du kartus..
labai baisu...
prisiskaiciau apie auglius galvoje..
nu nesuprantu tikrai kodel visa tai man vyksta..
tikrai rankos svyra.. tik verkt ir tesinori..

planuojam vaikeli, dariausi visus hormonus kuriuos paskyre ginekologe.. is 10tyrimu darytu, vienas labai prastas..
labai baisu...
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 26, 10:10)
sveiki..
labai baisu...

labai baisu...
Ir mano prolaktinas buvo padidejes, geriau vaistukus, pastojau ir viskas ok. Tie augliai prolaktinomos buna tik gerybines, ir vaistu pagalba sumazeja, nereikia nei operuot nei ka. Planuokit ramiai vaikeli ir neuzsiciklinkite ant to prolaktino.
QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 26, 10:18)
Ir mano prolaktinas buvo padidejes, geriau vaistukus, pastojau ir viskas ok. Tie augliai prolaktinomos buna tik gerybines, ir vaistu pagalba sumazeja, nereikia nei operuot nei ka. Planuokit ramiai vaikeli ir neuzsiciklinkite ant to prolaktino.
bet jus neysiwaizduojat kaip man db sunku.. kaip as pergyvenu viduje.. as net jauciu kaip mano kunas virpa..
labai bijau tu augliu..
bijau kad ytarus jy as mirsiu.. ir wiskas bus baigta..
kai norma 500, pas mane jis net 1200..
manau tai jau viskas.. nes tikrai lb aukstas..
nebezinau jau niekoo..
ir db darbe vis sedziu ir lakstau y koridoriu, nes gumulas gerklej, noriu verkt, bet nenoriu kad matytu kolegos.. labai sunku.. lb
jetau steijjse net nezinau ka tau ir pasakyti, kad tau pageretu
joks cia ne nuosprendis, viskas gi bus ok, pamatysi
tiesiog nerimas ant tiek suemes tave, kad nebeiseina visiskai blaiviai mastyti tau
juolab kad prolaktinas toks dalykas, kuris labai i stresa reaguoja

QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 26, 10:10)
sveiki..
labai baisu...

labai baisu...
Sunku kai toks nerimas planuoti vaikeli ...,mano irgi prolaktinas kažkiek padidejes, bet gyd. sake tai gali buti ir nuo streso, ir jei nakti blogai miegojai,o aš nuolat naktimis nemiegu
...Geriu 4 diena AD, labai silpna, ištisai guliu,ir nerimas..., bet čia paskaičiau kad daug kam išpradžiu pablogejimas buvo, bandysiu išlaukt...,šiandien xanaxo jau išgeriau, tai šiek tiek šviesiau, blogiausiakad pas savogyd. papulsiu tik po 2 sav

Merginos, kurios AD geriat, ar vairuojat mašinas,ar neblaško demesio, aš perspejau kad vairuoju, sake nemigdys tie vaistai

Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 20:51)
Man atrodo kad durnom mintim mes visada atrandam laiko