Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

mano mama irgi geria AD bet jei , 85 metai, amzius, tecio mirtis mno, viskas susideda, man sunkiau nakti uzmigti, sianien diena laisva norejau pailseti, nu neiseina nors tu ka, isgeriau puse xanaxo vis tiek neiseina pailseti, o poilsis svabiausias musu gyvenime juk....
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 03 25, 15:50)
mano mama irgi geria AD bet jei , 85 metai, amzius, tecio mirtis mno, viskas susideda, man sunkiau nakti uzmigti, sianien diena laisva norejau pailseti, nu neiseina nors tu ka, isgeriau puse xanaxo vis tiek neiseina pailseti, o poilsis svabiausias musu gyvenime juk....

Georgiana o tau AD nenuima visus negerumus ir itampa,kažkaip maniau kad tos mergaites kurios AD geria tai visus simptomus nuima g.gif ,aš irgi nemiegu naktimis, po to ryte tokia apsvaigus jaučiuosi po bemiegies nakties, gy. išraše nakčiai gerti vaistus, bet pasiskaičiau anotacija, tai kažkaip bijau gerti, per stiprus jie man atrodo, bet gal šiandien pusele pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 24, 13:17)
Liux thumbup.gif  dziaugiuos uz jus 4u.gif

Nu kaip ir sakiau, prisigyriau doh.gif Šiandien rankos pradėjo prakaituoti, tada aišku ant jų užsiciklinau, tada oro pradėjo trūkti ir spaudimas sukilo doh.gif Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad man nelemta pasveikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 24, 19:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dėl laikrodžio. Ir aš tą pastebėjau, atrodo, kad neduok Dieve, minutę ilgiau užsibūsi. Ir dar pas kai kurias būna veidai be emocijų.  smile.gif Viena mano psichologė linksmuolė, daug kalba, labiau kognityvinę terapiją taiko. Kita atvirkščiai, tyli, liepia man kalbėti, neva taip ras priežastį, kas man nerimą kelia. O aš kažkaip neturiu kuo skųstis apart blogos sveikatos. Nežinau, nepatinka man pas jas, aišku, eiti, gėdą jaučiu. Kažkokia probleminė ir nepilnavertė dėl to jaučiuosi. Nu dar kad padėtų, eičiau dantis sukandus.O kaip bus nežinia. Ir iš viso, aš nebesuprantu, kodėl vieną dieną gerai, kitą blogai jaučiuosi. Viską darau, mąstau, elgiuos taip pat  g.gif

Rašiau, viskas dingo...
Du kartus lankiausi pas skirtingas psichologes. Abi užtruko pusvalandžiu ilgiau nei buvo skirta. Pinigų daugiau nepaėmė. Pavardes galiu į až parašyti.
O jūs psichologinę literatūrą ir tinklapius skaitot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 25 kovo 2015 - 19:46
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 19:44)
Rašiau, viskas dingo...
Du kartus lankiausi pas skirtingas psichologes. Abi užtruko pusvalandžiu ilgiau nei buvo skirta. Pinigų daugiau nepaėmė. Pavardes galiu į až parašyti.
O jūs psichologinę literatūrą ir tinklapius skaitot?

Nieduli, tas ir blogiausia, kad parsisiunčiau visokių CD, knygų, skaitau, kalu sau į galvą pozityvias mintis, sportuoju, net ir vaistus gėriau, o liga nesitraukia. Žmonės po visokių sunkių ligų atsigauna, o čia niekaip sad.gif Parašykite į AŽ, jei nesunku.
Atsakyti
Reiškia vis tiek turit per daug laiko durnoms mintims biggrin.gif .
Man savianalizė padeda.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 20:51)
Reiškia vis tiek turit per daug laiko durnoms mintims  biggrin.gif .
Man savianalizė padeda.

Tas tai teisybė biggrin.gif Nes darbe dažnai (ką dažnai, kas dieną) pagaunu save galvojant "aš sergu, kaip ne faina, kaip gaila savęs, sergu, nerimas, vegetodistonija, turbūt nepasveikisiu, va jau galva susvaigo, jau kažkaip ne taip įkvėpiau, jaučiu geruoju šiandien nesibaigs..."
Atsakyti
sveiki.. 4u.gif
su pavasariu atgijo ir tema.. gaila..

o as lipu nuo proto sawo..
planuojam vaikeli, dariausi visus hormonus kuriuos paskyre ginekologe.. is 10tyrimu darytu, vienas labai prastas..
prolaktinas virsija norma truputy daugiau negu du kartus..
labai baisu...
prisiskaiciau apie auglius galvoje..
nu nesuprantu tikrai kodel visa tai man vyksta..
tikrai rankos svyra.. tik verkt ir tesinori..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 26, 10:10)
sveiki.. 4u.gif

planuojam vaikeli, dariausi visus hormonus kuriuos paskyre ginekologe.. is 10tyrimu darytu, vienas labai prastas..
labai baisu...

Ir mano prolaktinas buvo padidejes, geriau vaistukus, pastojau ir viskas ok. Tie augliai prolaktinomos buna tik gerybines, ir vaistu pagalba sumazeja, nereikia nei operuot nei ka. Planuokit ramiai vaikeli ir neuzsiciklinkite ant to prolaktino.
Atsakyti
QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 26, 10:18)
Ir mano prolaktinas buvo padidejes, geriau vaistukus, pastojau ir viskas ok. Tie augliai prolaktinomos buna tik gerybines, ir vaistu pagalba sumazeja, nereikia nei operuot nei ka. Planuokit ramiai vaikeli ir neuzsiciklinkite ant to prolaktino.

bet jus neysiwaizduojat kaip man db sunku.. kaip as pergyvenu viduje.. as net jauciu kaip mano kunas virpa..
labai bijau tu augliu..
bijau kad ytarus jy as mirsiu.. ir wiskas bus baigta..
kai norma 500, pas mane jis net 1200..
manau tai jau viskas.. nes tikrai lb aukstas..
nebezinau jau niekoo..
ir db darbe vis sedziu ir lakstau y koridoriu, nes gumulas gerklej, noriu verkt, bet nenoriu kad matytu kolegos.. labai sunku.. lb
Atsakyti
jetau steijjse net nezinau ka tau ir pasakyti, kad tau pageretu 4u.gif joks cia ne nuosprendis, viskas gi bus ok, pamatysi 4u.gif tiesiog nerimas ant tiek suemes tave, kad nebeiseina visiskai blaiviai mastyti tau 4u.gif juolab kad prolaktinas toks dalykas, kuris labai i stresa reaguoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 26, 10:10)
sveiki.. 4u.gif

labai baisu...

Sunku kai toks nerimas planuoti vaikeli ...,mano irgi prolaktinas kažkiek padidejes, bet gyd. sake tai gali buti ir nuo streso, ir jei nakti blogai miegojai,o aš nuolat naktimis nemiegu
...Geriu 4 diena AD, labai silpna, ištisai guliu,ir nerimas..., bet čia paskaičiau kad daug kam išpradžiu pablogejimas buvo, bandysiu išlaukt...,šiandien xanaxo jau išgeriau, tai šiek tiek šviesiau, blogiausiakad pas savogyd. papulsiu tik po 2 sav blink.gif
Merginos, kurios AD geriat, ar vairuojat mašinas,ar neblaško demesio, aš perspejau kad vairuoju, sake nemigdys tie vaistai g.gif , o kaip su alkoholiu, nors kažkiek nedaug ar galma išgerti? Nujaučiukaip darbe visi žiures, kai negalesiu nei kiek išgert g.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2015 03 25, 20:51)
Reiškia vis tiek turit per daug laiko durnoms mintims  biggrin.gif .
Man savianalizė padeda.

Man atrodo kad durnom mintim mes visada atrandam laiko verysad.gif
Atsakyti