Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Džordži, užjaučiu, kad taip jauties. Aš dar kažkaip pabendrauju su žmonėm ir ne per prievartą ir darbus nudirbu irgi neprisiversdama per daug - va dabar, nors ir sėdžiu belekaip susisukus, vistiek randu jėgų tvarkyt nuotraukas.
Dėl džiaugsmo tai aš jo niekad nejaučiu - rimtai, jau pamiršau ką reiškia tikrai nuoširdžiai džiaugtis, taip atrodo, kad net jei laimėčiau milijoną, tai mano reakcija tebūtų tokia "ai, gerai, nu"... Emociškai tai išvis aš kažkokia patogiai atbukus, kai pagalvoju - gerai, kad sugebu suvaidint esant reikalui, kad kitiem klausimų nekiltų, vaidinu net prieš vyrą, o viduj - vakuumas.

Atsakyti
Dzordzi, o tai kokiu neuroleptikus jus geriat? 4u.gif kazkaip mes cia dauguma su ad draugaujam ar draugavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2015 03 23, 16:27)
Džordži, užjaučiu, kad taip jauties. Aš dar kažkaip pabendrauju su žmonėm ir ne per prievartą ir darbus nudirbu irgi neprisiversdama per daug - va dabar, nors ir sėdžiu belekaip susisukus, vistiek randu jėgų tvarkyt nuotraukas.
Dėl džiaugsmo tai aš jo niekad nejaučiu - rimtai, jau pamiršau ką reiškia tikrai nuoširdžiai džiaugtis, taip atrodo, kad net jei laimėčiau milijoną, tai mano reakcija tebūtų tokia "ai, gerai, nu"... Emociškai tai išvis aš kažkokia patogiai atbukus, kai pagalvoju - gerai, kad sugebu suvaidint esant reikalui, kad kitiem klausimų nekiltų, vaidinu net prieš vyrą, o viduj - vakuumas.

Ačiu 4u.gif Tai ir aš bendrauju su žmonemis, turiu darbe šipsotis, visi laiko mane optimiste, nieks neitaria apie mano ligas, ir šeimoje niekas nežino , bet nebeatsimenu kada nuoširdžiai juokiausi ir taip baisiai gaila to gyvenimo, kuris taip slenka pro šalį be jokio džiaugsmo, labai norečiau buti tokia kokia kažkada seniai, todel it nuejau pas psichoterapeute, bet dabar jaučiuosi tokiasutrikusi del AD
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2015 03 23, 17:10)
Dzordzi, o tai kokiu neuroleptikus jus geriat? 4u.gif  kazkaip mes cia dauguma su ad draugaujam ar draugavom 4u.gif

Geriu Fluanxoli ,išpradžiu jie man labai gerai nueme nerima, jaučiausi labai užtikrintai, po truputi pradejom mažint, bet po 3 menesiu teko grižti vel prie ju, dabar taip suprantu, kad kai prades veikti AD, tai fluanxoli po biški nutrauksiu, bet nerimauju del AD, kažka gyd. minejo kad prades veikti tik po 3-4 menesiu, ir metus reikes gerti, kažkaip tikejausi kad greičiauprades veikti, iš kitos puses bijau pavirsti daržove geriant ir AD. ir neuroleptikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džordži: 23 kovo 2015 - 18:51
QUOTE(Džordži @ 2015 03 23, 19:48)
bet nerimauju del AD, kažka gyd. minejo kad prades veikti tik po 3-4 menesiu, ir metus reikes gerti, kažkaip tikejausi kad greičiauprades veikti, iš kitos puses bijau pavirsti daržove geriant ir AD. ir neuroleptikus

na siaip jei ad gerai pritaikyti prades veikti po kokiu 2-3 savaiciu, o pasku itik geres ir geres, kad veliau ne to fluanxol nebereikes, kad ad reikia gerti ilgai tai faktas 4u.gif bet sakau jei ad tinkami parinkti, tai ne tik kad nepavirsit darzove, bet sugrisit i normalu gyvenima 4u.gif kai as buvau duobeje, tai jeigu ne tie ad as jau nezinau kaip cia butu baigesi, taip sakant be tu ad buvau darzoviu darzove doh.gif

nerijele kaip jautiesi tu, ar pagerejo nors kiek tau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 23, 19:35)

nerijele kaip jautiesi tu, ar pagerejo nors kiek tau? 4u.gif
. Jauniute, cia manęs teiraujates bigsmile.gif Šiaip visai neblogai, net pačiai keista. Netikiu, kad cia ilgam. Tiesa, einu pas dvejas psichologes doh.gif po to išsirinksiu viena. Na ir jos abi patvirtino, kad nerimas ne visam gyvenimui.
Papildyta:
QUOTE(Džordži @ 2015 03 23, 18:48)

Geriu Fluanxoli ,išpradžiu jie man labai gerai nueme nerima, jaučiausi labai užtikrintai, po truputi pradejom mažint,

As tai girdėjau is vienos gyd., kad jie saugesni nei Ad nėščiosioms. O kiek laiko juo reikia gerti. Irgi ilgai? As kažkada puse tabletes išgėriau pries miega, tai kažkokie sapnai/vaizdiniai keisti buvo. Jaučiausi keistai.
Papildyta:
QUOTE(Džordži @ 2015 03 23, 18:48)
ir taip baisiai gaila to gyvenimo, kuris taip slenka pro šalį be jokio džiaugsmo, labai norečiau buti tokia kokia kažkada seniai
Taip, tas sutrikimas labai daug is mūsų atima. Kai jautiesi gerai, atrodo kaip koks stebuklas. O juk daugumos tai natūrali būsena. doh.gif
Atsakyti
as geriu seroxata, fanaxa prailginta ir kai labai nerimas uzpuola pvz. vaziavimoper tilta metu tada pusele revitrolio po liezuviu; man tas pats kaip ir dzordzi; darbe turiu sypsotis nes to reikia klientams buti geros nuotaikos o istikruju kai permetu savo busena daznai paklausiu kad mano vidus nemoka dziaugtis ; galva pilna rupesteliu; laikykites merginos; befe fb tokia yra grupe bet ten jinai neveikli, bandziau ten jungtis, bet daugiau nebandysiu cia man smagiau 4u.gif
Atsakyti
O aš vėl sėdžiu drebėdama - atsikėliau ryte nei šiokia nei tokia, širdis nereguliariai paplakė, bet kas antrą dieną man taip. Ir bijau, kad gal kažkas yra, kad mirsiu ir nesulauksiu tos balandžio 3 d. Tfū, kaip durnė kokia... Vakarais jaučiuos puikiai, rytais ir dienom tai kažkokia nesąmonė.
O dar google atsiverčiau doh.gif Jaučiuos serganti visom įmanomom pasaulio ir galaktikos ligom...
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 23, 21:45)
.      Jauniute, cia manęs teiraujates  bigsmile.gif  Šiaip visai neblogai, net pačiai keista. Netikiu, kad cia ilgam. Tiesa, einu pas dvejas psichologes  doh.gif po to išsirinksiu viena. Na ir jos abi patvirtino, kad nerimas ne visam gyvenimui.

Liux thumbup.gif dziaugiuos uz jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 23, 20:45)
.      As tai girdėjau is vienos gyd., kad jie saugesni nei Ad nėščiosioms. O kiek laiko juo reikia gerti. Irgi ilgai? As kažkada puse tabletes išgėriau pries miega, tai kažkokie sapnai/vaizdiniai keisti buvo. Jaučiausi keistai.
Papildyta:

Nežinau ar saugesni, gerti irgi reikia ilgai, gyd. sake mažiausiai puse metu, aš iš ryto geriu, mane jie nemigdo
Papildyta:
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 23, 20:45)

Tiesa, einu pas dvejas psichologes  doh.gif po to išsirinksiu viena. Na ir jos abi patvirtino, kad nerimas ne visam gyvenimui.
Papildyta:

Kaip sekasi bendrauti su psichologais? Aš net neisivaizduoju nuo ko ten reikia pradet šneket g.gif ,kažkada seniai ejau viena karta, tai visa seansa pražliumbiau, o ji visa laika žiurejo į laikrodį unsure.gif
Gražus oras, turiu nedarbingumą, tai reikia kažkaip bandyt lipti iš lovos ir prisiversti prasivaikščioti, kai visa diena sedžiu namie, jaučiuosi dar blogiau
Atsakyti
Džordži, aš tai kažkaip labai paprastai bendravau, atėjau, pasakiau, kas yra ir kodėl, tada jis manęs klausinėjo, tada šiaip apie kažką paplepėjom, tada gavau užduočių į namus, nes dažnai lankytis nebuvo galimybės. Tiesa, aš pas psichoterapeutą ėjau. Bet kažkaip trumpai lankiausi, visų pirma todėl, kad per kišenę mušė gerokai, o ir pagerėjo po to taip, kad 2 metus kažkur PA nebuvo.

Na, bet man nėra problemos bendraut, aš išvis laisvai bendraujanti esu - galiu su belekuo apie beleką šnekėt.
Atsakyti
QUOTE(Džordži @ 2015 03 24, 13:58)
Nežinau ar saugesni, gerti irgi reikia ilgai, gyd. sake mažiausiai puse metu, aš iš ryto geriu, mane jie nemigdo
Papildyta:

Kaip sekasi bendrauti su psichologais? Aš net neisivaizduoju nuo ko ten reikia pradet šneket  g.gif  ,kažkada seniai ejau viena karta, tai visa seansa pražliumbiau, o ji visa laika žiurejo į laikrodį  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dėl laikrodžio. Ir aš tą pastebėjau, atrodo, kad neduok Dieve, minutę ilgiau užsibūsi. Ir dar pas kai kurias būna veidai be emocijų. smile.gif Viena mano psichologė linksmuolė, daug kalba, labiau kognityvinę terapiją taiko. Kita atvirkščiai, tyli, liepia man kalbėti, neva taip ras priežastį, kas man nerimą kelia. O aš kažkaip neturiu kuo skųstis apart blogos sveikatos. Nežinau, nepatinka man pas jas, aišku, eiti, gėdą jaučiu. Kažkokia probleminė ir nepilnavertė dėl to jaučiuosi. Nu dar kad padėtų, eičiau dantis sukandus.O kaip bus nežinia. Ir iš viso, aš nebesuprantu, kodėl vieną dieną gerai, kitą blogai jaučiuosi. Viską darau, mąstau, elgiuos taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 24, 18:19)
O aš kažkaip neturiu kuo skųstis apart blogos sveikatos. Nežinau, nepatinka man pas jas, aišku, eiti, gėdą jaučiu. Kažkokia probleminė ir nepilnavertė dėl to jaučiuosi. Nu dar kad padėtų, eičiau dantis sukandus.O kaip bus nežinia. Ir iš viso, aš nebesuprantu, kodėl vieną dieną gerai, kitą blogai jaučiuosi. Viską darau, mąstau, elgiuos taip pat  g.gif

Vat ir aš taip pat,atrodo neturiu del ko skustis gyvenime, pasirodo vakariniu laiku ne taip ir lengva patekti pas psichologa,turesiu laukti kol atsilaisvins laikas vakare g.gif ,dar kai buvau pas psichiatre, klausineja ar neserga kas iš artimuju, mano mama geria AD,močiute turejo kažkokiapanaši liga, tai sake pas mane gali buti paveldoma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džordži: 25 kovo 2015 - 13:55