QUOTE(Orginalus @ 2015 02 26, 11:23)
Nesidyvik cibuli is Kleizio ir Viliaus stogo, jie dare bandymus visu pirma, nezinai tu ar vaikscios ir atsiras tarpai ar ne, kol nenuardysi stogo tol nesuzinosi, todel tavo pasakymai lieka speliojimais. Jie patys sau dare ir dare krupsciai, ateis statybiorai sumes tau vata belekaip, ir vel turesi pravala:) jei jau rimtai degs tai ir vatos nepades, nauja nama teks statyt. Man asmeniskai rimciausiai minto stogas padarytas, kai statysiuos antra nama sau, tik plokscia stoga darysiuos, pigu, patikima, grazu( cia jau kiekvieno skonis)
Niekas nesidyvina. Klezys darė saus, bet Viliui darė tie patys statybiorai. Be to Klezys architektas ir dėjo pirmą kartą, nemanau, kad prastai, bet ir nemanau, kad labai gerai. O statybiorai belekaip nesumes, nes vatos dėjimas vyks etapais.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2015 02 26, 11:30)
toks C. ah . ekspertas ,kad zino kur truks ,kur praleis ,kur vaikscios ,kur nesandaru ,kur ....o nesamoes pats ruosiasi daryti su mazais pir gabaliukais kur negali uzsandarinti is virsaus siuliu o virsije vata ...
O tu ne achūjėnas ekspertas? Aš tik savo nuomonę pasakiau. Aš nesakau, kad esu ekspertas ir tokiu net nesidedu kaip tamstelė. Taip kad nekelk bangų, nes šūde sėdi.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2015 02 26, 11:34)
Vokiečiai purškia vatą ne dėl priešgaisrinių priežasčių, o taupydami darbo jėgą. Pas juos ir klimatas šiltesnis, labiau palankus vatoms.
Aš kalbu, kad vokiečiai ne tik vatas purškia, o deda paprastas vatas. Ir tas pačias jūsų labai nemėgstamas stiklo vatas. Ir iš vis vatos Europoje užima daugiau nei 50 proc. šiltinimo medžiagų rinkos.
Beje, visi Lietuvoje statyti kaip pasyvūs (Veikmės) ir sertifikuoti pasyvūs (Panaros, Medeinos) stogai šiltinti vata. Žmonės pasiekė 0,4-0,6 sandarumą ir problemų nėra.