QUOTE(arkava @ 2015 01 04, 19:06)
Ar ne perauksta aplinkos lauko temperatura termoviziniam tyrimui?
Manyciau, kad geriau islenda defektai, kai lauke minusas (ir didesnis)
Zinoma visalaik noretusi kad butu kuo didesnis minusas,bet kadangi manes rytoj nebebus LT,tai teko tenkintis tuom kaip yra. uztai teko name daugiau silumos sukelti kad butu kontrastas. O seip viskas matosi ir prie tokiu temperaturu.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 01 04, 16:08)
Oho kiek metalo? Čia ne tik standumo briaunos. Ar teisingai suprantu, kad tavo langų visuose rėmuose yra metalinė armuotė? Koks šito metalistų profilio pavadinimas? Kokia langų Uw?
Beje pirma nuoroda neatsidaro.
Visu pirma. Cibuli,as PN nestatau,man milivatu nereikia gaudyti.
Langu uw 0.8 (tipo
) Koks profilio pavadinimas nezinau.Tiesa pasakius man pofig buvo. pasake kad rekomenduotina ir dejau. Nenoriu susiraiciusiu langu. Aciu,jau ir taip dvi duru varcios gadina visa reikala...
Papildyta:
QUOTE(Verteris @ 2015 01 04, 16:22)
Profilis rimtas. Termovizijoje, turbūt, gerai pasirodė, nes vidinė pusė gan giliai, po keliais PVC sluoksniais. Man labiau įdomu kaip šitas mazgas pasirodys sandarumo teste - toks įspūdis, kad ten viskas ant sunėrimo laikosi, sandarumo su juostomis ar putomis nepagerinsi...
Supyksiu,uzpusiu silikona ant sujungimu
. Del profilio tai gerai pataikei. Termovizorius is abieju profilio galu rodo saltesnes temperaturas. kaip suprantu todel kad profilio galai atviri ir per juos eina saltesnis oras. Tuos galus reikes su makrofleksu uzpusti.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2015 01 04, 19:54)
beprasmiska ,kuo didesnis vidaus ir isores lauko temperaturu skirtumas ir dar sukeliamas neigiamas ar teigiamas patalpu slegis tuo produktyvesne termovizija, tuo geriau matosi visi problematiski taskai ...
O geriausia termovizija daryti kartu su sandarumo testu. Tada absoliuciai visi galai islenda. Labai daug niuansu su termovizija. netgi vejas nemazai ytakos duoda.