QUOTE(Pupcis @ 2015 01 24, 10:18)
1. Ir jeigu kisene "isnesa" ant Isover 0,03, dek ta Isover. Izover, apskritai, produktai kokybiski.
Sau namuose ant perdangos dejau Isover Flo grindine 2cm storio, tai su Parok SSB nera ka lygint.
2. O ko PIR plokste bijai "subadyti"? Su ilgesniais samariezais, samariezo vieta sandarinant tuo paciu Bostik ir gipsiniais "krokodilais" (CD) viskas bus sandaru.
3. Del gipso profiliu viengubo karkaso dar pamastyk. Dvigubas patikimiau, nes tokia konstrukcija "leidzia" minimalius stogo judejimus. Dvigubas karkasas ir viengubas gipsas.
1. Baisiai brangi ta Isover Multimax 30 -
gamintojo kainos. Išeina, kad 1 kv. metras kainuoja 80 zlotų arba 65,33 Lt. Kubo kaina įspūdinga - 653 Lt. Tiesa, vakar internete buvau radęs kainų ir nuo 400 Lt.
2. Mano supratimu bus nemažai taškų, kuriuos turės pažeisti medvarštis. Isoverio gipsininkai ieško sprendimo. Dar reikės realiai Knaufininkus pasikviesti prie namo, nes kai parodai, ką nori padaryti realybėje, tai jų veidai pasikeičia.
3. Statybininkai ir siūlo tik dvigubą karkasą, nors tas pats Knauf sako, kad galimas ir viengubas. Tik su gipsu nereikia skubėti glaistyti, dažyti. Kita vertus mano gegnės ne grynas medis, o iš esmės OSB. Gal stogas taip stipriai nevaikščios ir nereikia dvigubo karkaso.