QUOTE(biesas66 @ 2015 01 18, 10:28)
1. Cibuli,is kur tu planuoji gauti 160 mm,180 mm vatos. 42 mm vatos yra pirkti..
Papildyta:
2. 7 mm tarpas tai svajone,realybej neiseis padaryti. 13 mm vatos jei sudesi i 40 cm tarpa tikrai nepasijus per toki stori.
3. 10 cm vata puikiai laikosi tarp gegniu,nekrenta. Su penketuku jau vargas.. 15 cm isvis stabili Aisku jei tarpai neperdideli padaryti.Tarp gegniu.
1. Tai būtų
Knauf Unifit 032 stiklo vata. Pavaryk žemyn ir pamatysi, kokie būna storiai. Gali dar čia
pamatyti kokių skirtingų storių būna. Ją vežtų pagal specialų užsakymą iš užsienio. Čia tik Parocas pjauna grybą: turi du storius ir į kalbas nesileidžia. Skelbiasi, kad už specialią priemoką gali padaryti ir kitokius dydžius, bet kai paskambini, tai pasirodo, kad nelabai gali.
2. Taip ir nesupratau: geriau su tarpu ar geriau suspausti? Žinant, kad vata nėra stabilių matmenų, kuris variantas iš praktikos geresnis?
3. Man labiausiai patiktų du sluoksniai po 20 cm. Tokie įtariu, kad tikrai labai stabiliai laikysis.
Papildyta:QUOTE(arkava @ 2015 01 18, 10:17)
1. Manau, kad stipriai klysti (del laikymosi). Praktiskai, 99 proc klysti.
Neimanoma, kist vata ir islaikyt 7 mm nepriglaudus prie dif pleves (tuo labiau, kad tu to nepamatysi, koks ten lieka tarpas...
2. Nupirk pakeli vatos, ir pamodeliuok pats, maziau reiks brezinius analizuot
(ar atvaziuok pasiziuresi, kaip gulasi ir kaip spaudziasi vata klojant, kisant, ir t.t)
1. Pažiūrėk internete: daugybė vatos, kuri sudėta ir laikosi be virvių. Mano dar stogo nulydis geras - 45 laipsniai.
O klausimas dėl vatos buvo toks: geriau su 7 mm oro tarpu ar 13 mm vatą perspausti? Kaip geriau difuzinei: kai vata liečiasi ar gali būti ir oro tarpelis?
2. Galvojau ir aš, kad reikia nupirkti ir pažaisti, bet gaili 100 Lt išmesti į balą.