QUOTE(cibulis @ 2015 01 13, 13:56)
O tai pats į ką pūstum ekovatą: tiesiai į difuzinę? Ar dar kažkas yra padaryta?
Jei butu puciama ekovata tai tarp gegniu ji remtusi tiesiai i difuzine arba i priesvejine vata su mintim kad nepadarytu to kalniuko (juk priesvejine yra kieta).
Taip, ekovatos liamda tikrai prasta. Tik mano supratimu, kad tikrai turėtum ekovatos privalumus, reikia atitinkamai paruošto stogo. Aš tiesiai į difuzinę nepūsčiau - visiška nesąmonė. Ekovata išpūs difuzinę, todėl kondensatas bėgs ne per difuzinės vidurį, o link makaronų ir juos pūdis. O gal ji labai stipriai neišpučia tos difuzinės? Mane nuo ekovatos dabar stabdo ta MPP. Jei ji jau būtų uždėta iš lauko pusės, pūsčiau ekovatą ir galvos nesukačiau. Dabar ją galima sudėti ir iš vidaus. Mes čia net sistemą išduskutavom, bet ji tikrai nėra tobula. Iš bėdos. Ypač dėl to reikia ar nereikia tarpo tarp MPP ir dufuzinės?
abejoju ar ten realu suputi. kondensatas ne zliaugiantis lietus ir plius ten juk vedinama.
Kad su vata bus atraižų nemanau, kad tai didelė problema. Didesnė problema: ar galima su vata padaryti darbą kokybiškai? Ar geras priėjimas, ar niekas nemaišo. Jei kažkas garantuotų, kad sudės vatą 9-9,5 balams iš 10 tikrai dėčiau.
Jei ignoruojam atraizas tai man iki stygu gautusi su vientisu rulonu, kas irgi sumazina galimu klaidu. Virs stygu, kur turiu statramscius (M raide), vis tiek butu ekovata. Su paprasta vata nerealu kokybiskai ten padaryt.