Eliss, turbūt ir praradimų sumažėjo?
Papildyta:
Aš dar apmąstymuose, bet ir akvariumas verkia investicijų, o gėlių atveža vis stipresnių ir gražesnių, gal praeis...
Sumažėjo, kai augalai stiprūs ar kai perku pati, o ir retai ką perku. Yra keli noruose, bet jų neužtinku niekur. Nors vieną radau, žiūrėsim, ką gausiu
O akvai tikrai reikia. Neseniai kelis žuviokus praradau per neapdairumą, taip gaila buvo, tiek metų augo. Gal žinai, Meri, klounus.
O akvai tikrai reikia. Neseniai kelis žuviokus praradau per neapdairumą, taip gaila buvo, tiek metų augo. Gal žinai, Meri, klounus.
QUOTE(eliss @ 2015 01 16, 14:17)
Gal žinai, Meri, klounus.
žinau, plaukioja du, reikia dar nupirkt, tik šalta su mikriu vežti.
Aš lb lb noriu tų afrikiečių, bet dar kol kas nerasiu laiko su jais cackintis. Šiuo metu išlieka kas išlieka, nieko nespėju, o gaut gerą stiprų naują augalą, ne paslaptis, yra
eliss, nuostabu O aš niekaip nesulaukiu savosios Sedirea japonica žiedų Gal šiemet pasiseks, eisiu atsinešiu iš vėsaus kambario, užteks 1.5 mėn. jau to ramybės periodo.
Sveikos, gal zinote, kur Vilniuje rasti pirkti Vanda?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 21, 10:59)
Sveikos, gal zinote, kur Vilniuje rasti pirkti Vanda?
http://www.orchidejos.lt/vanda/c21
Papildyta:
Na bet kaip greitai tas pigesnes išpirko, likus milžinė
Ermitažuose dažnai vandų galima rasti.
QUOTE(Merii @ 2015 01 21, 12:22)
http://www.orchidejos.lt/vanda/c21
Papildyta:
Papildyta:
Vat ir nera melynosios, mano norimos O turit kas nors jas? Tas pliku saknu auginimas mane kazkiek gasdina.
Aciu, uzmesiu aki i ermitaza
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 21, 12:15)
Vat ir nera melynosios, mano norimos O turit kas nors jas? Tas pliku saknu auginimas mane kazkiek gasdina.
db pats blogiausias laikas vandas pirkt, kaip ir kitas orchidėjas. PC jos jau pašalusios būna, kai krauna per lauką iš mašinų, niekas jų papildomai neklosto.
Bent jau pasiimkit į ką šiltai vynioti ir į pašildytą mašiną, kad kuo mažiau lauke būtų.
QUOTE(Merii @ 2015 01 21, 14:36)
db pats blogiausias laikas vandas pirkt, kaip ir kitas orchidėjas. PC jos jau pašalusios būna, kai krauna per lauką iš mašinų, niekas jų papildomai neklosto.
Bent jau pasiimkit į ką šiltai vynioti ir į pašildytą mašiną, kad kuo mažiau lauke būtų.
Lauksim pavasario ir tada pirksim
Gal kuri nors iš nusimanančių apie zygopetalum auginimą sutiktų priglausi manąjį augalėlį? Nežinau ar jam per šalta ar per karšta; per šviesu ar per tamsu.... bet per pastaruosius kelerius metus nei karto nežydėjo Jei teisingai pamenu, pirktiniai žiedai buvo tokie kaip pirmoje nuotraukoje > http://www.imagejuic.../zygopetalum/2/
Gėlytė gyvena Vilniuje, atiduočiau (nemokamai) į geras rankas, kurios nusimanytų ir sugebėtų pasirūpinti šiuo augalu.
P.S.: rašau šioje temoje, nes gaila būtų jei augalėlis patektų kažkur, kur imama viskas, kas tik už dyką....
Gėlytė gyvena Vilniuje, atiduočiau (nemokamai) į geras rankas, kurios nusimanytų ir sugebėtų pasirūpinti šiuo augalu.
P.S.: rašau šioje temoje, nes gaila būtų jei augalėlis patektų kažkur, kur imama viskas, kas tik už dyką....