Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Oi geras biggrin.gif turėjau omeny, ar paskaityt ar šiaip kokia kultūrine veikla užsiimt bigsmile.gif nu žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 01 03, 20:46)
Oi geras biggrin.gif turėjau omeny, ar paskaityt ar šiaip kokia kultūrine veikla užsiimt bigsmile.gif nu žodžiu...

Kiekvienam matyt savo... vieni kulturine veikla užsiiminėja, o kiti į augalininkystę ir dar į kitą veiklą panirę. Ir aš save keikiu, kad per daug hobių turiu, bet negaliu kitaip. Negaliu eiti pasivaikščioti be jokio tikslo, negaliu kiauras dienas pleže gulėti, negaliu vien knygas skaityti ar filmus žiūrėti. O ką jau kalbėti apie iš vis nieko neveikimą. Tai ir esu apsikrovusi orchidėjomis, meileniais, kaktusais, rožėmis. O laisvu laiku neriu į virtuvę ir gamindama maistą pailsiu. Na, tiesiog esu kažkokia "nedašauta", bet man reikia tokios veiklos, aš kaifuoju prižiūrėdama augalus, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 01 03, 19:10)
Bet vis tiek daiktas, kurį reik prižiūrėt. Jeigu nori pastatyt ir pamiršt, tai tikrai ne tau smile.gif

Vat sito as nenoriu. Jei tai nebutu hobis - butu tuscios palanges. Tiesiog daug svarstau, nes nezinau ar pateisins mano lukescius orchidariumas, nes vistik brangus daiktas. Ar mokesiu jame auginti. O ar apie ji tupinesiu, ar apie palanges - tas pats laikas, ta pati veikla.

Labiausiai man rupi kaip ji palikt reiks kur isvaziavus, galiausiai isejus i darba nesinori palikt ijungta. va del tokiu dalyku daugiausiai kyla abejoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 05 sausio 2015 - 19:14
Šiemet skūpiai. tik du žiedai, na, bet kokie wub.gif , tinginys biski, nežinau ko jam trūksta, visas apšokinėtas biggrin.gif
Atsakyti
Aerangis x primulina - keista, nė trupučio nekvepianti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif orchidariume gyvena?
Atsakyti
Taip, ant palangės jam nėra šansų išgyvent.
Atsakyti
Dar vienas pliusas mano busimam orchidariumui. Jau kaip nekantru laukti. Pati ten stacia galva nersiu gavus lotuliukas.gif
Papildyta:
O svarbiausia galesiu per naujo bandyt auginti tai, kas neaugo ant palangiu.
Atsakyti
Tai jau užsisakei? Kokį, jei ne paslaptis.
Atsakyti
Vyras cia man kazka rezga jubiliejaus proga biggrin.gif lauziaus lauziaus, kad gal nereik, zveriski pinigai, kuriu ir taip dar mums kitiems reikalams daug reikia, bet matyt zmogui truko kantrybe ziuret i mane uzsisvajojusia iki negalejimo. Is orchidejos.lt 100cmx40cmx100cm. Be laistymo sistemos. Nenutuokiu kokiam ten stovy tas uzsakymas, nesikisu biggrin.gif Manes tik paklause esminiu dalyku ko man reik ir lygtais gamina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 sausio 2015 - 13:49
Orchidėjos.lt pasipildė naujais augalais. Jau kokių gražių spalvų doh.gif , geriau jau būčiau nemačius biggrin.gif Greičiau išpirkite, kad nervų negadintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Pinigai pinigais, bet , žinok, kaip bus gera tvarkytis smile.gif Man tai atgaiva širdžiai, labai nuramina.
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2015 01 16, 14:49)
Orchidėjos.lt pasipildė naujais augalais. Jau kokių gražių spalvų  doh.gif , geriau jau būčiau nemačius  biggrin.gif Greičiau išpirkite, kad nervų negadintų  lotuliukas.gif

Kad man nieko nereik, o jei ir reik, tai nėra biggrin.gif Seniai praėjęs bele ko pirkimas.
Atsakyti