Oi geras turėjau omeny, ar paskaityt ar šiaip kokia kultūrine veikla užsiimt nu žodžiu...
QUOTE(eliss @ 2015 01 03, 20:46)
Oi geras turėjau omeny, ar paskaityt ar šiaip kokia kultūrine veikla užsiimt nu žodžiu...
Kiekvienam matyt savo... vieni kulturine veikla užsiiminėja, o kiti į augalininkystę ir dar į kitą veiklą panirę. Ir aš save keikiu, kad per daug hobių turiu, bet negaliu kitaip. Negaliu eiti pasivaikščioti be jokio tikslo, negaliu kiauras dienas pleže gulėti, negaliu vien knygas skaityti ar filmus žiūrėti. O ką jau kalbėti apie iš vis nieko neveikimą. Tai ir esu apsikrovusi orchidėjomis, meileniais, kaktusais, rožėmis. O laisvu laiku neriu į virtuvę ir gamindama maistą pailsiu. Na, tiesiog esu kažkokia "nedašauta", bet man reikia tokios veiklos, aš kaifuoju prižiūrėdama augalus,
QUOTE(eliss @ 2015 01 03, 19:10)
Bet vis tiek daiktas, kurį reik prižiūrėt. Jeigu nori pastatyt ir pamiršt, tai tikrai ne tau
Vat sito as nenoriu. Jei tai nebutu hobis - butu tuscios palanges. Tiesiog daug svarstau, nes nezinau ar pateisins mano lukescius orchidariumas, nes vistik brangus daiktas. Ar mokesiu jame auginti. O ar apie ji tupinesiu, ar apie palanges - tas pats laikas, ta pati veikla.
Labiausiai man rupi kaip ji palikt reiks kur isvaziavus, galiausiai isejus i darba nesinori palikt ijungta. va del tokiu dalyku daugiausiai kyla abejoniu.
Kaip grazu orchidariume gyvena?
Taip, ant palangės jam nėra šansų išgyvent.
Dar vienas pliusas mano busimam orchidariumui. Jau kaip nekantru laukti. Pati ten stacia galva nersiu gavus
Papildyta:
O svarbiausia galesiu per naujo bandyt auginti tai, kas neaugo ant palangiu.
Papildyta:
O svarbiausia galesiu per naujo bandyt auginti tai, kas neaugo ant palangiu.
Tai jau užsisakei? Kokį, jei ne paslaptis.
Vyras cia man kazka rezga jubiliejaus proga lauziaus lauziaus, kad gal nereik, zveriski pinigai, kuriu ir taip dar mums kitiems reikalams daug reikia, bet matyt zmogui truko kantrybe ziuret i mane uzsisvajojusia iki negalejimo. Is orchidejos.lt 100cmx40cmx100cm. Be laistymo sistemos. Nenutuokiu kokiam ten stovy tas uzsakymas, nesikisu Manes tik paklause esminiu dalyku ko man reik ir lygtais gamina.
Pinigai pinigais, bet , žinok, kaip bus gera tvarkytis Man tai atgaiva širdžiai, labai nuramina.
Papildyta:
Kad man nieko nereik, o jei ir reik, tai nėra Seniai praėjęs bele ko pirkimas.
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2015 01 16, 14:49)
Orchidėjos.lt pasipildė naujais augalais. Jau kokių gražių spalvų , geriau jau būčiau nemačius Greičiau išpirkite, kad nervų negadintų
Kad man nieko nereik, o jei ir reik, tai nėra Seniai praėjęs bele ko pirkimas.