Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(liepa27 @ 2016 06 14, 18:21)
orchidejos.lt pasirodys.

QUOTE(Uranija5 @ 2016 06 15, 21:20)
Maišot orchidėjos.lt ir Lietuvos orchidėjininkų draugijos forumą  (orchids.lt) mirksiukas.gif
Nemaišau, kokį adresą Liepa27 nurodė, tokią informaciją ir komentavau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2016 06 16, 14:48)
4u.gif ta kur nuorodoj labai grazi,o kaip prisijungt prie jusu,jei priimtumet bendram uzsakymui.esu s Kauno?

Tai jei patvirtins prisijungimą prie forumo, 'užsakymų' skiltyje rasite ir tą užsakymą, ten iki liepos 1 galima užsakinėti.

QUOTE(klopedija @ 2016 06 16, 17:46)
Nemaišau, kokį adresą Liepa27 nurodė, tokią informaciją ir komentavau.  tongue.gif

Liepa rašė 'sakykit,o LOD parduotuvele dar veikia?prisiregistravau,zadejo patvirtinima atsiusti,bet nieko negaunu nuo vakar g.gif', tai aš supratau kad ji laukia patvirtinimo prisijungti prie orchids.lt forumo, nes LOD parduotuvėlė ten, o jūs nurodėte orchidėjos.lt kontaktus 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 17 birželio 2016 - 09:10
4u.gif vienos forumietes pagalba man leido prisijungt prie orchids forumo,bet iejus i tema LOD krautuvele,nerodo nieko is parduodamu geliu,matyt ir ten reikia atskiro prisijungimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2016 06 17, 15:36)
4u.gif vienos forumietes pagalba man leido prisijungt prie orchids forumo,bet iejus i tema LOD krautuvele,nerodo nieko is parduodamu geliu,matyt ir ten reikia atskiro prisijungimo g.gif

Pasižiūrėjau ir aš.. Na man rods tiesiog dabar pardavimui yra tik "Vanda, Neofinetia". Kitokių nėra smile.gif
Atsakyti
Paroda "Žali horizontai" 2016 Kaunas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pakelsiu tema.
Kur gi visos dingote?

Kaip Jusu gelytes?

Pas mane dabar zydejimo sezonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2017 01 19, 09:15)
Kaip Jusu gelytes?
Per ketverius metus mano gėlės patyrė 3 persikraustymus. Už tai dabar "streikuoja". Žydi tik Ludisia. Bet nelabai graži, išstypus, išklišus... Prisipažinsiu, Zygopetalum neatlaikė visų tų perturbacijų. verysad.gif
Bet kitos "žada pasitaisyti".
Žadu pasitaisyti ir pati, daugiau dėmesio skirti gėlėms. blush2.gif
Atsakyti
Sios dienos grozio proceduros orchidejoms

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Ir aš norėjau pasigirti falenopsiu Mei Dar Prince

[attachment=250063:visas_g.JPG]

[attachment=250064:dang_fone_g.JPG]

Atsakyti
Sveikos orchidėjininkės,

gal galit pasakyti, kokia liga kamuoja orchidėjas phalenopsius? Kai tik pradeda augti žiedynstiebis jis pradeda rasot tokiais lipniais lašiukais, pumpurai susiraukšlėja ir nukrenta. Prieš kokį mėnesį nupurškiau Deciu, lyg baigėsi viskas, o dabar vėėėėėl. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 13 rugpjūčio 2018 - 21:00