Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

"Juoda" augalu ziedu spalva ir mane traukia drinks_cheers.gif wub.gif Turiu ne viena juodais ziedais.
Atsakyti
Nieko įpatingo, paprasti phaleanopsiai, bet nors čia pavasaris.
user posted image
Atsakyti
Labai grazus kampelis smile.gif
Atsakyti
Koks įdomus stovas/staliukas thumbup.gif O falenopsiai visada faini irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2016 03 22, 12:57)
Koks įdomus stovas/staliukas thumbup.gif O falenopsiai visada faini irnesakyk.gif

Dėkui mergaitės. Pagyras gavau. biggrin.gif
Tai ne staliukas, o paprastas ažuolo stuobrio gabalas. Ta kaladė uždėta ant iš metalinių strypų vyro padaryto pagrindo. Ir katinukai nagus pagalanda, bet tik ten kur nėra gėlytės.
Palaipsniui apauginu tą kelmą. Tilandsijos neužilgo "prilips" prie šono.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi i jusu bureli 4u.gif turiu silpnybe orchidejoms wub.gif
viena mano grazuole greiciausiai keiki leidzia
user posted image
kita pirkau vien del to,jog ant stiebo lapeliai auga,dar nebuvo akis uzkliuvus uz tokio grozio wub.gif
user posted image
ir dar kelios grazuoles wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 03 22, 11:44)
Nieko įpatingo, paprasti phaleanopsiai, bet nors čia pavasaris.
Gražu. wub.gif

QUOTE(dakota24 @ 2016 03 22, 19:11)
Sveikutes 4u.gif jungiuosi i jusu bureli 4u.gif turiu silpnybe orchidejoms wub.gif
viena mano grazuole greiciausiai keiki leidzia
Sveiki. 4u.gif
Čia specialiai ar savaime?.. ax.gif
Atsakyti
savaime biggrin.gif bet vis dar nesuprantu,ar ten lapukas,ar keikis bus g.gif kas antra laistyma i vandenuka trasu idedu,jauciu padauginus busiu,nes visos pakvaiso,kiek nauju ziebstiebiu leidzia,viena net 9 ant senu koteliu.prisipazinsiu,neauga jos pas mane,na tiksliau auga,bet tik ne vasara.visi langai pietineje puseje,vasara saule nudegina unsure.gif
Atsakyti
Mano gelytes wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 22, 21:44)
savaime biggrin.gif  bet vis dar nesuprantu,ar ten lapukas,ar keikis bus g.gif  kas antra laistyma i vandenuka trasu idedu,jauciu padauginus busiu,nes visos pakvaiso,kiek nauju ziebstiebiu leidzia,viena net 9 ant senu koteliu.prisipazinsiu,neauga jos pas mane,na tiksliau auga,bet tik ne vasara.visi langai pietineje puseje,vasara saule nudegina unsure.gif

Su kokiomis trąšomis tręšiate?
Atsakyti
http://www.plantagen...100000593_1.jpg
Atsakyti
laukiam zydejimo wub.gif
user posted image
labai ryski spalvyte jos wub.gif
user posted image
Atsakyti