QUOTE(Apelsina @ 2015 01 20, 15:34)
Butinai paragaukite "arancine siciliane" http://www.thegretae...alyzone.it_.jpg gali buti su kumpio/mozzarellos idaru, su farso/pomidoru/zirneliu idaru, su baklazanu idaru, hmmmm...... nors ir papietavusi, bet seile nutiso
Is saldumynu " cannoli siciliani" http://donnaweb.net/...i_siciliani.jpg
Galutinai apsiseiliojau.... viskas, daugiau apie maista neberasysiu. Nors galeciau
Is saldumynu " cannoli siciliani" http://donnaweb.net/...i_siciliani.jpg
Galutinai apsiseiliojau.... viskas, daugiau apie maista neberasysiu. Nors galeciau
rasykit rasykit
iskilmingai pareiskiu, kad ragavau! "arancine siciliane" su mocarela - mmmm skanu buvo, ka tik iskeptas
o jau del Kanoliu tai tuoj seilem paspringsiu panervuosiu sorry, kad prakastas, bet tik paskui sugalvojau nufotkinti
ir dar drauge valge toki torciuka kaip supratau su rikotos suriu visa padengta zemuogem tik nezinau kaip vadinasi nes pirstais rodem. tai skonis pasakiskas
Papildyta:
ai dar kadangi Apelsina spece sitoj srity paklausiu - ar teko buti izymiojoj Palermo kavinej - Antica Focacceria di San Francesco?
Labai priestaringi atsiliepimai bet tuo paciu ir vilioja paciai isitikinti kaip yra is tiesu
Ir kaip su tom katakombom? Verta eiti ar geriau neiti, kad nesivaidentu naktimis ?