Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(NOKIA @ 2017 06 15, 18:48)
Bet pas mane dabar surasyti vardai su lietuviskais rasmenimis, o registruohant reiks tik lotynisku. Ar nebus problemu?

per programėlę su telefonu chekinantis nereikia nieko rašyti, viskas jau būna suvesta.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 06 15, 18:19)
per programėlę su telefonu chekinantis nereikia nieko rašyti, viskas jau būna suvesta.

Tai ka dabar daryt, jei lietuviskai surasyta
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 06 15, 21:04)
Tai ka dabar daryt, jei lietuviskai surasyta

Automatiskai perkels lietuviskai. Pas mane pavardes lietuviskos...
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 15, 21:11)
Automatiskai perkels lietuviskai. Pas mane pavardes lietuviskos...

tikrai taip,LT raidės persikelia automatiškai ir į programėlę
Atsakyti
Aciu uz pagalba. Prisiklausius kad ismeto vietas, nusipirkau isankstines vietas. Sumokejau po 4€, bet zinau, kad sedesim kartu.😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 16 birželio 2017 - 06:50
QUOTE(NOKIA @ 2017 06 16, 08:48)
Aciu uz pagalba. Prisiklausius kad ismeto vietas, nusipirkau isankstines vietas. Sumokejau po 4€, bet zinau, kad sedesim kartu.😊

Kada jus skrendat?
Atsakyti
Laba, keliautojos 4u.gif
Noriu paklausti, gal keletes kada is Mesinos keltu i Sicilija su auto, parasykite tvarka placiau....ar bilietus reikia is anksto nusipirkti, ar kaip pas mus i Kursiu Nerija, atvaziavai, palaukei eileje ir persikelei.....

Busiu laaabai dekinga mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 16, 08:40)
Kada jus skrendat?

Birzelio 28d
Atsakyti
As jau vietoj smile.gif tai rekomenduociau pasiimti italu-lietuviu pasikalbejimo knygele, nes retas kuris kalba angliskai. Ir jiems dzin, kad tu nesupranti italiskai. Tai dabar mokausi pagrindiniu fraziu italiskai... Atsipute ten jie visi, o gal tik man tokie pasitaike?.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 19, 09:21)
As jau vietoj  smile.gif tai rekomenduociau pasiimti italu-lietuviu pasikalbejimo knygele, nes retas kuris kalba angliskai. Ir jiems dzin, kad tu nesupranti italiskai. Tai dabar mokausi pagrindiniu fraziu italiskai... Atsipute ten jie visi, o gal tik man tokie pasitaike?..  smile.gif  ax.gif

Oi mes irgi susidurem su ju anglu kalbos nemokejimu, ypac istrigo autoservise kai teko lankytis ir reikwjo paaiskinti ne tik kas tave cia ir kodel atsiunte, bet ir susakyti, kas su masina negerai.
Arba vaistineje irgi variantas, gestais ir rasymu issiaiskinom, kad reikia vaistu nuo sinusito, klausia spray ar compreso, spray netinka, nes turim ir nepadeda, o apie kompresus nuo slogos nieko negirdeje 😁 bamba tas italas kaip tararaika apie tas compreso savo, as jau sakau vyrui einam kur kitur nes cia mes nzn ka tuoj nusipirksim, tai kai pamate kad jau eibam lauk, sugakvojo mums tuos kompresus parodyti, ir kaaaa compresso, pasirodo yra TABLETES 😂😂 ir kad tai issiaiskinti reikejo labai daug vaizduotes ir italo pastangu.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 06 19, 10:55)
Oi mes irgi susidurem su ju anglu kalbos nemokejimu, ypac istrigo autoservise kai teko lankytis ir reikwjo paaiskinti ne tik kas tave cia ir kodel atsiunte, bet ir susakyti, kas su masina negerai.
Arba vaistineje irgi variantas, gestais ir rasymu issiaiskinom, kad reikia vaistu nuo sinusito, klausia spray ar compreso, spray netinka, nes turim ir nepadeda, o apie kompresus nuo slogos nieko negirdeje 😁 bamba tas italas kaip tararaika apie tas compreso savo,  as jau sakau vyrui einam kur kitur nes cia mes nzn ka tuoj nusipirksim, tai kai pamate kad jau eibam lauk, sugakvojo mums tuos kompresus parodyti, ir kaaaa compresso, pasirodo yra TABLETES 😂😂 ir kad tai issiaiskinti reikejo labai daug vaizduotes ir italo pastangu.

Keisciausia, kad jie ir nenori moket. Jaunimas visiskai bukas, vyresni dar kazka bando pasakyt kaip jiems ten iseina. Mano dukra net susidomejo, ar jie turi mokyklas... Kai bandau italiskai kalbet, tai dar mano kirciavimo klaidas taiso doh.gif zodziu, nenuobodu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 19, 23:28)
Keisciausia, kad jie ir nenori moket. Jaunimas visiskai bukas, vyresni dar kazka bando pasakyt kaip jiems ten iseina. Mano dukra net susidomejo, ar jie turi mokyklas... Kai bandau italiskai kalbet, tai dar mano kirciavimo klaidas taiso  doh.gif zodziu, nenuobodu.  smile.gif

turb8t neturi, nes mano dešimtmetė susibičiuliavo papludimyje su 12 metų itale mergaite, tai ji sakė nei vieno žodžio nemokėjo angliškai, užtai kalbos trikdžius labai greitai abi išsprenė ant kranto google translate susijungę biggrin.gif
Atsakyti