Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Mulka70 @ 2017 06 11, 19:03)
Gal dar kas zino del paskutinio autobuso, ar visi iki vieno ima auto. O kokia taksi kaina iki Trapanio. Man net pervezimo nepavyksta rast.

52 puslapyje rekomenduoja pervezima 😉
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2017 06 11, 19:21)
52 puslapyje rekomenduoja pervezima 😉

Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 06 11, 19:03)
Gal dar kas zino del paskutinio autobuso, ar visi iki vieno ima auto. O kokia taksi kaina iki Trapanio. Man net pervezimo nepavyksta rast.

laukdama auto taxi aikštelėje viena ausimi girdėjau 30 eur taxi, tik nzn nei iki kur, nei kiek žmonių čia.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 06 10, 09:01)
yra kažkoks autobusas 00:30h, bet pvz. mūsų skrydis vėlavo valandą ir nemaža grupė žmonių, nespėjusių į tą paskutinį autobusą, mačiau kooperavosi ir varė su taxi, jų ten yra ne tik lengvųjų bet ir busikų.

kokiame viešbutyje buvot?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 06 12, 17:59)
kokiame viešbutyje buvot?

mes apartamentuose gyvenome, per 3 vietas.
Atsakyti
Sveiki, gal gali kas nors patarti koki geresni viesbuti katanijoje pasirinkti? Noretusi arciu vandens ir su baseinu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Severija_J: 13 birželio 2017 - 15:26
Niu kai jau prisicheckinau, tai vyras prieky, as su dukra per viduri, o sunus gale. Nori keisti sedejima, mokek. Kaip gudru. Tipo, pigus bilietai, tai prisimokek. Ech... blink.gif

Bet sakem nemokesim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 14, 16:38)
Niu kai jau prisicheckinau, tai vyras prieky, as su dukra per viduri, o sunus gale. Nori keisti sedejima, mokek. Kaip gudru. Tipo, pigus bilietai, tai prisimokek. Ech...  blink.gif

Bet sakem nemokesim smile.gif

Čia nauja ryanairo taktika, anksčiau sodindavo kartu.
Ir dar ką pastebėjau, kad visai papuola, kad šalia sėdi irgi atitinkamai išskirstyti kiti kartu skrendantys, todėl lengvai galima susikeisti. Nežinau ar aiškiai aš čia parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 06 15, 00:27)
Čia nauja ryanairo taktika, anksčiau sodindavo kartu.
Ir dar ką pastebėjau, kad visai papuola, kad šalia sėdi irgi atitinkamai išskirstyti kiti kartu skrendantys, todėl lengvai galima susikeisti. Nežinau ar aiškiai aš čia parašiau  biggrin.gif

Supratau, aciu uz uzuomina. smile.gif 4u.gif apie tai irgi pagalvojau - reiks susikeist, jei bus norinciu. smile.gif bet sunus sake, kad jam gale ir vienam gerai bus. Tualetas salia, tai, sake, ims mokesti: 1 min. - 5 eur. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nesu chekinus bilietu. Toks klausimas iskilo pries kuek laiko galiu tai daryti nemokamai ir ar leidzia ir atgal iskart daryti? Ar butina juos atsispausdinti? Kazkaip labai nedrasu, turiu programele telefone tai per ja turbut ir darysiu, o veliau prisijungsiu prie kompiuterio atsispausdinimui. Ar gerai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 06 15, 17:16)
Niekada nesu chekinus bilietu. Toks klausimas iskilo pries kuek laiko galiu tai daryti nemokamai ir ar leidzia ir atgal iskart daryti? Ar butina juos atsispausdinti? Kazkaip labai nedrasu, turiu programele telefone tai per ja turbut ir darysiu, o veliau prisijungsiu prie kompiuterio atsispausdinimui. Ar gerai suprantu?

Pvz. renairas nemokamai leidzia checkintis likus 4 dienom iki skrydzio. Sistema ismeto bile kaip po visa lektuva, o jei nori sedet kartu, mokek. smile.gif mirksiukas.gif
Bilietus visad turiu iphone ir atsispausdinu del visa pikto. Ne karto neprireike to popieriaus rodyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 15, 15:37)
Pvz. renairas nemokamai leidzia checkintis likus 4 dienom iki skrydzio. Sistema ismeto bile kaip po visa lektuva, o jei nori sedet kartu, mokek. smile.gif  mirksiukas.gif
Bilietus visad turiu iphone ir atsispausdinu del visa pikto. Ne karto neprireike to popieriaus rodyt.  smile.gif

Bet pas mane dabar surasyti vardai su lietuviskais rasmenimis, o registruohant reiks tik lotynisku. Ar nebus problemu?
Atsakyti