Mes kai ivaziavom i palerma taip ir isvaziavom, per didelis judejimas ten, mazai laiko turejom dideliam miestui. Bet pabuvojus keleta dienu butu smagu apsizvalgyti. Na bet mes norejom daugiau gamtos pamatyti ech, Sicilija... dar ir dabar sirdi suspaudzia prisiminus ja
QUOTE(zz_aiza @ 2017 06 07, 08:50)
Palerme nebuvom, bet ir paprastuose miestuose vairavimas uchhhh, lenda, kisa visi, jiems vienodai sviecia, kad ju salutinis, kas pirmas uzkis, to ir pagrindinis, pirmas dienas sirdis stojo, nes jie uzkisa ir sustoja per milimetra nuo taves jei mati, kad nepraleisi, pestieji ir motociklai is vis daro ka nori.
Taip, eismas ten kitoks, kas pirmas nosi masinos iskiso to ir pirmenybe. bet uztat greicio nera, nera tokiu dideliu avariju kaip pas mus nuolat. Daugumoj tik masinos apsibraizo ir viskas. Manau kad ten blogai vairuot tiems kas priprate lakstyt pas mus, ypac miestuose. Gi lietuviui nefasonas vaziuot maziau 60... o ten visi vazineja 30-40 km/h ir nieko
QUOTE(enura @ 2017 06 07, 14:10)
Taip, eismas ten kitoks, kas pirmas nosi masinos iskiso to ir pirmenybe. bet uztat greicio nera, nera tokiu dideliu avariju kaip pas mus nuolat. Daugumoj tik masinos apsibraizo ir viskas. Manau kad ten blogai vairuot tiems kas priprate lakstyt pas mus, ypac miestuose. Gi lietuviui nefasonas vaziuot maziau 60... o ten visi vazineja 30-40 km/h ir nieko
Man jau darosi baisu Ar sugebėsiu? Reiks imt pilną draudimą, gal drąsiau bus trintis šonais?
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 06 07, 13:56)
Man jau darosi baisu Ar sugebėsiu? Reiks imt pilną draudimą, gal drąsiau bus trintis šonais?
man tai visai smagu buvo Palerme pavairuot
dar visai verta pypsėti, kai kur lendi. Kas pirmesnis papypsi, to ir pirmenybė
QUOTE(keistuole @ 2017 06 07, 15:40)
Gera idėja - vyras vairą sukios, aš pypsėsiu visąlaik, vaikai nuo galinės sėdynės per langus galės rankom posūkius rodyt Įdomu, kaip vietinė policija sureaguotų?
Čia tokie blogi atsiliepimai apie autovesco.it ar autovesco.com?
QUOTE(Only1 @ 2017 06 07, 15:53)
Čia tokie blogi atsiliepimai apie autovesco.it ar autovesco.com?
jei jie ir ne tie patys tai ko gero labai susiję
QUOTE(keistuole @ 2017 06 07, 14:40)
Dar reikia ir sviesom mirkseti, ne tik pypinti 😀
QUOTE(zz_aiza @ 2017 06 08, 00:13)
Dar reikia ir sviesom mirkseti, ne tik pypinti 😀
Aha, įtrauksiu į veiksmų sąrašą.
QUOTE(Mulka70 @ 2017 06 10, 09:01)
Sveiki, gal kas bandėte pasiekti Trapanio miestą iš oro uosto kokiu pervežimu, nes naktį atvykusi nieko nerandu. Prašau pagalbos, nes laikas spaudžia. Auto nuomos nesiūlyti. Ech, tie nelemti rainiai su naktiniais skrydžiais.
yra kažkoks autobusas 00:30h, bet pvz. mūsų skrydis vėlavo valandą ir nemaža grupė žmonių, nespėjusių į tą paskutinį autobusą, mačiau kooperavosi ir varė su taxi, jų ten yra ne tik lengvųjų bet ir busikų.