Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

Noreciau paklausti tu, kurie keliavote keturiese. Kokio modelio auto nuomavotes, kad tilptu daiktai? Mes vyksime4 asmenu seima. Tai mastau, ar i ekonomines klases auto sutalpinsiu 4 rankinius bagazo vienetus. Patarkite kas keliavote didesneje grupeje, t. y. ne dviese
Atsakyti
QUOTE(aisma @ 2017 02 28, 21:44)
Noreciau paklausti tu, kurie keliavote keturiese. Kokio modelio auto nuomavotes, kad tilptu daiktai? Mes vyksime4 asmenu seima. Tai mastau, ar i ekonomines klases auto sutalpinsiu 4 rankinius bagazo vienetus. Patarkite kas keliavote didesneje grupeje, t. y. ne dviese

mes turėjom ford focusą tai viskas tilpo
Atsakyti
Etna nubudo. Gal kas jau buvo ir matė? Labai ji ten spjaudos? Įdomu, ar užteks jai smarvės iki birželio, kai aš atvažiuosiu pavėpsot? hmm.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 03 01, 09:48)
Etna nubudo. Gal kas jau buvo ir matė? Labai ji ten spjaudos? Įdomu, ar užteks jai smarvės iki birželio, kai aš atvažiuosiu pavėpsot?  hmm.gif  smile.gif

Etna tiesiogiai biggrin.gif
https://m.facebook.c...643331415968125

Mes turejom suzuki tilpom keturiese 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 01 kovo 2017 - 09:16
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 03 01, 08:48)
Etna nubudo. Gal kas jau buvo ir matė? Labai ji ten spjaudos? Įdomu, ar užteks jai smarvės iki birželio, kai aš atvažiuosiu pavėpsot?  hmm.gif  smile.gif

aš kaip buvau tai kaip tik irgi veikė, tai labai paliko įspūdį
Atsakyti
QUOTE(aisma @ 2017 02 28, 22:44)

pirmą kartą varysime keturiese, tai planuoju sutilpti į economy variantą smile.gif
Atsakyti

Tikrai tilpsit į ekonominės klasės auto keturiese su rankiniais bagažais. Mes gavom lyg Nissan Juke, draugai Ford Focus, vietos užteko tikrai :)

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 01 04, 00:07)
Sveikos keliautojos 4u.gif  Planuojam kovo pabaigoje atostogas Sicilijoj 2-3 savaites... koks oras idomu, gal kas buvote siuo metu bigsmile.gif is Vilniaus matau nera skrydziu, tik is Kauno... kokios geriausios kainos galima tiketis bigsmile.gif ar dar galetu kristi kaina...

man taip pat aktuali oro temp. tuo laikotarpiu smile.gif
Atsakyti
Prieš 3m buvom balandžio vidury, tai temperatūra buvo 20-25. Keliaut buvo pats tas, bet maudytis - ne, vanduo dar labai šaltas.
Atsakyti
Sveiki Keliautojai,

norėčiau pasiteirauti, kas nesenai keliavot salos šiaurinė dalis A20/E90 ar yra remonto ruožų?
Ar realus laikas nuo Trapani oro uosto iki Torremuzza nuvažiuoti per 2,30h?

Ačiū
Atsakyti
Mergaitės, kaip jūs manot, ką geriau nuomotis: viešbutį ar butą? Viešbutis man labiau patinka, nes ten aptarnavimas, o butas,- nes erdviau... hmm.gif O Trapanio miesto centre patogiau, ar kur prie šono? Ar labia triukšminga tame mieste? ax.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2017 03 23, 08:42)
Mergaitės, kaip jūs manot, ką geriau nuomotis: viešbutį ar butą? Viešbutis man labiau patinka, nes ten aptarnavimas, o butas,- nes erdviau... hmm.gif  O Trapanio miesto centre patogiau, ar kur prie šono? Ar labia triukšminga tame mieste? ax.gif  hmm.gif

jugiuosi i didkusija 4u.gif man ir gi, aktualu apgyvendinimas Trapanyje. Gal kas gali ka nors rekomenduoti trims asmenims? nesam labai isrankus, bet standartiniu patogumu norisi...
Atsakyti