QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 06, 10:08)
Gal kvailas klausimas, jau man atleiskit
O paskui avalynė normaliai išsivalo nuo tų dulkių? Su kempinėle ar putomis.
Pažiūrėjau į programą, kilsime į Etną Tikiuosi, nebus nepalankių oro sąlygų (būtų didelis praradimas, jau nuo pernai Pompėjos apie ugnikalnio aplankymą svajoju ). Kelsimės keltuvu, o paskui autobusu-džipu iki kraterio.
Rašo atmintinėje , kad turėti vos ne auliniukus Labai jau dulka ten?
Ir iš viso nustebau pasižiūrėjusi orus, kad ne taip jau ten ir karšta, dabar toje Sicilijoje. 18-20 laipsnių šiomis dienomis (o aš jau buvau pliažinei aprangai nusiteikusi ). Taigi reiks pasiimti ir šiltesnių drabužių, nes kelionė pažintinė, pliaže tik vieną dieną tebūsim.
O paskui avalynė normaliai išsivalo nuo tų dulkių? Su kempinėle ar putomis.
Pažiūrėjau į programą, kilsime į Etną Tikiuosi, nebus nepalankių oro sąlygų (būtų didelis praradimas, jau nuo pernai Pompėjos apie ugnikalnio aplankymą svajoju ). Kelsimės keltuvu, o paskui autobusu-džipu iki kraterio.
Rašo atmintinėje , kad turėti vos ne auliniukus Labai jau dulka ten?
Ir iš viso nustebau pasižiūrėjusi orus, kad ne taip jau ten ir karšta, dabar toje Sicilijoje. 18-20 laipsnių šiomis dienomis (o aš jau buvau pliažinei aprangai nusiteikusi ). Taigi reiks pasiimti ir šiltesnių drabužių, nes kelionė pažintinė, pliaže tik vieną dieną tebūsim.
Mes irgi taip kelemes - funikulierium + autobusai-dzipai. As buvau su juodais kedais, jie odiniai ir dar su ponio kailio intarpiukais, tai irgi buvo pilki pilki po visko... Nusivale normaliai paskui su vandenuku, bet... ant juodo pado buvo balta juostele, tai ji ir liko pilka tai su gerais/sviesiais batais vis tik nerizikuociau
O del oro, mes buvo rudeni, tai buvo neiprastai karsta (taip sake vietiniai), visas dienas, isskyrus paskutine, buvo apie 30 ir daugiau... O ant Etnos man pats tas buvo su dzinsai+maike + bliuzonas + striuke neperpuciama (nepasiltinta) Mes apacioj is sortu ir maikes persirengem