Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(asstukas @ 2016 05 04, 15:52)
Kad vienai nera 2 metu, kitai 3, tai gal ir savo galim isimest pasikniuka sad.gif 1a karta organizuoju kelione pati...kazkoks nuprotejimas  blink.gif

na reiks bandyt rasyt Jiems, aciu Jums

tai įsimeskit pašikniuką, jei laisvos vietos turit.
jei firma vietinė, tai galima ir su jais bandyt tartis, gal kokį vieną irtaip duos
(man Kipre visus 4 nemokamai davė)

QUOTE(Laplandija @ 2016 05 04, 20:40)
Mes jiems parašėm laišką, labai greit gavom atsakymą, kaina mums tinka, bet nesupratom, kam 300 eurų, cituoju: theft insurance fire with zero deductible, nothing to pay in the event theft, or fire, zero deductible of vandalism, A SINGLE ALLAWANCE OF 300€, just about any damage or accident caused by you...
Gal kas galit padėt?

kaip aš suprantu, čia yra frančizė tuo atveju, jei jūs patys kalti dėl avarijos ar kitos žalos automobiliui.
Prašykit, kad ir šitą nuimtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2016 05 04, 09:16)
dar klausimėlis, kokia avalynė ir apranga reikalinga, patartina vykstant į Etną. Mes pirkom bilietus už 140 Eur žmogui.

svarbiausia ne sviesus batai, nes ten dulkes biggrin.gif Jei ne pesciomis kopsit uztenka paprastu uzdaru batu. Del aprangos tai striuke kokia neperpuciama geriausia pasiimti, kad ir nestora, nes ten vejas nemazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 05 04, 22:53)
kaip aš suprantu, čia yra frančizė tuo  atveju, jei jūs patys kalti dėl avarijos ar kitos žalos automobiliui.
Prašykit, kad ir šitą nuimtų smile.gif

Dėkui už atsakymą, mes irgi taip supratom, tik nesuprantam ar reiks jiems iš karto palikti tuos papildomus 300. Automobilio kaina mums tinkama, tai nežinom kaip sureaguos, kai paprašysim nuimti tą frančizę. O jie iš anksto atsiunčia sutartį ar tik pasiimant automobilį? g.gif Pirmą kartą nuomuojamės auto, todėl tiek neaiškumų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2016 05 05, 09:11)
Dėkui už atsakymą, mes irgi taip supratom, tik nesuprantam ar reiks jiems iš karto palikti tuos papildomus 300. Automobilio kaina mums tinkama, tai nežinom kaip sureaguos, kai paprašysim nuimti tą frančizę. O jie iš anksto atsiunčia sutartį ar tik pasiimant automobilį? g.gif Pirmą kartą nuomuojamės auto, todėl tiek neaiškumų blush2.gif

nereikis palikt tų 300, mokėsit tik tuo atveju, jei grąžinant jie ras daugiau automobilio pažeidimų, nei buvo pasiimant.
Sutarties irgi nesiunčia paprastai, vietoj susipildot.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 05 05, 11:22)
nereikis palikt tų 300, mokėsit tik tuo atveju, jei grąžinant jie ras daugiau automobilio pažeidimų, nei buvo pasiimant.
Sutarties irgi nesiunčia paprastai, vietoj susipildot.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Keistuole ir as sakau aciu, mes ir jiems parasem, tai ta pati raso smile.gif uz 7dienas ir kede vaikui 310eu, ar cia normali kaina?
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2016 05 05, 10:46)
Keistuole ir as sakau aciu, mes ir jiems parasem, tai ta pati raso smile.gif uz 7dienas ir kede vaikui 310eu, ar cia normali kaina?

o tai čia dar su ta 300 eur frančize, ar su pilnu draudimu?
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2016 05 04, 15:41)
As vakar bilietus nupirkau zmogui po 101eu, merginos patarkit masina is kur imt, nes jau galva plysta nuo skaitymo, atskrendam 00:10h nakties su 2 vaikais, o keduciu kainos sad.gif 2kedes nuomot gaunasi brangiau nei auto...ar as kazko nesuprantu ...gal galit pasidalinti patirtimi kas nors.

Jei skrendat su Ryanair, tai vaikams galit skraidintis savo autokėdutes nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 05 04, 21:12)
svarbiausia ne sviesus batai, nes ten dulkes  biggrin.gif  Jei ne pesciomis kopsit uztenka paprastu uzdaru batu. Del aprangos tai striuke kokia neperpuciama geriausia pasiimti, kad ir nestora, nes ten vejas nemazas  4u.gif

Gal kvailas klausimas, jau man atleiskit smile.gif blush2.gif blush2.gif
O paskui avalynė normaliai išsivalo nuo tų dulkių? Su kempinėle ar putomis.

Pažiūrėjau į programą, kilsime į Etną thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Tikiuosi, nebus nepalankių oro sąlygų (būtų didelis praradimas, jau nuo pernai Pompėjos apie ugnikalnio aplankymą svajoju ). Kelsimės keltuvu, o paskui autobusu-džipu iki kraterio.
Rašo atmintinėje , kad turėti vos ne auliniukus g.gif Labai jau dulka ten?

Ir iš viso nustebau pasižiūrėjusi orus, kad ne taip jau ten ir karšta, dabar toje Sicilijoje. 18-20 laipsnių šiomis dienomis (o aš jau buvau pliažinei aprangai nusiteikusi biggrin.gif blush2.gif ). Taigi reiks pasiimti ir šiltesnių drabužių, nes kelionė pažintinė, pliaže tik vieną dieną tebūsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 gegužės 2016 - 10:10
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 06, 10:08)
Gal kvailas klausimas, jau man atleiskit  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif
O paskui avalynė normaliai išsivalo nuo tų dulkių? Su kempinėle ar putomis.

Pažiūrėjau į programą, kilsime į Etną  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif Tikiuosi, nebus nepalankių oro sąlygų (būtų didelis praradimas, jau nuo pernai Pompėjos apie ugnikalnio aplankymą svajoju ). Kelsimės keltuvu, o paskui autobusu-džipu iki kraterio.
Rašo atmintinėje , kad turėti  vos ne auliniukus  g.gif Labai jau dulka ten?

Ir iš viso nustebau pasižiūrėjusi orus, kad ne taip jau ten ir karšta, dabar toje Sicilijoje. 18-20 laipsnių šiomis dienomis (o aš jau buvau pliažinei aprangai nusiteikusi  biggrin.gif  blush2.gif ). Taigi reiks pasiimti ir šiltesnių drabužių, nes kelionė pažintinė, pliaže tik vieną dieną tebūsim.

aš buvau su maždaug tokiais batais
https://www.amazon.c...co womens shoes
tai jie buvo tokie pilki pilki, bet su paptasčiausiu vandeniu nusiplovė viskas
beje iš plaukų irgi buvo galima formuot belia kokią šukuoseną, nes jie irgi buvo pilni dulkių

Aulinukų labiau reikia jei kopi pats, kad koja stabiliau būtų
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 05 06, 10:16)
aš buvau su maždaug tokiais batais
https://www.amazon.c...co womens shoes
tai jie buvo tokie pilki pilki, bet su paptasčiausiu vandeniu nusiplovė viskas
beje iš plaukų irgi buvo galima formuot belia kokią šukuoseną, nes jie irgi buvo pilni dulkių

Aulinukų labiau reikia jei kopi pats, kad koja stabiliau būtų

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif

Patogieji mano kedukai šviesūs, tai gal nerizikuosiu visgi su jais g.gif
Gal reiks panašius batus į jūsų nuorodoje ir man pasiimti, kaip tik tokius turiu. Nors ir gaila krauti į bagažą dėl vieno karto. Na bet gal teks (nes jie tai tikrai lengvai išsivalo).
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2016 05 04, 15:41)
As vakar bilietus nupirkau zmogui po 101eu, merginos patarkit masina is kur imt, nes jau galva plysta nuo skaitymo, atskrendam 00:10h nakties su 2 vaikais, o keduciu kainos sad.gif 2kedes nuomot gaunasi brangiau nei auto...ar as kazko nesuprantu ...gal galit pasidalinti patirtimi kas nors.

Turbūt ne Ryanair.com pirkote? kasdieną tikrinu, tikių kainų nemačiau ax.gif
Atsakyti