Sveiki
Ar kam teke paturistauti Marsaloj? Patiko,nepatiko?
Ir kaip suprantu Trapani oro uostas yra ne paciam Trapani?
QUOTE(tobuliux @ 2016 04 01, 19:04)
na ne miesto centre, bet tikrai netoli
Rugsėjį antroj pusėj planuojam į Siciliją. Bilietai iš Kauno 206 Eu/ žmogui, čia kaina nemaža manyčiau. Prieš 3 savaites kaina buvo 120 Eu. Kaip manote, gal dar papigs, ar kaina jau tik augs? Vyksim bet kokiu atveju
Dėkui atsakiusiems
Dėkui atsakiusiems
QUOTE(akimirkax @ 2016 05 01, 15:01)
Rugsėjį antroj pusėj planuojam į Siciliją. Bilietai iš Kauno 206 Eu/ žmogui, čia kaina nemaža manyčiau. Prieš 3 savaites kaina buvo 120 Eu. Kaip manote, gal dar papigs, ar kaina jau tik augs? Vyksim bet kokiu atveju
Dėkui atsakiusiems
Dėkui atsakiusiems
Sunku pasakyti,bet manau atpigs.. likus kokiam 1-2men
Tikrai atpigs. Tiesiog nepatingėkite kasdien užmesti akį į kainas.
Aš jau kelintą kartą taip pasimokau: pamatau, kad pabrango, supanikuoju ir puolu pirkti. O paskui tik žiū ir atpigo
Aš jau kelintą kartą taip pasimokau: pamatau, kad pabrango, supanikuoju ir puolu pirkti. O paskui tik žiū ir atpigo
QUOTE(keistuole @ 2016 04 02, 09:45)
na ne miesto centre, bet tikrai netoli
Sveiki. ruošiames rugsėjo pab. vykti į Siciliją. Kas buvo , gal galit patarti ar įmanoma iš Trapanio po skrydžio vykti nakvynei š Čefalu miestelį. Ten norim apsistoti. Ar nuvež kas nors naktį. dar klausimėlis, kokia avalynė ir apranga reikalinga, patartina vykstant į Etną. Mes pirkom bilietus už 140 Eur žmogui.
QUOTE(muesli @ 2016 05 04, 09:16)
dar klausimėlis, kokia avalynė ir apranga reikalinga, patartina vykstant į Etną. Mes pirkom bilietus už 140 Eur žmogui.
Mes kelemes funikulieriumi, paskui vaziavome autobusiuku iki virsaus. Pilnai uzteko keduku.
Jei kopsit patys, tikrai reikia kalnu batu.
Buvom rugsejo viduryje, keliausi dzinsais, dzemperiuku ir kedukais, vyras nesusalo su sortais.
QUOTE(natalia82lt @ 2016 05 03, 20:02)
Tikrai atpigs. Tiesiog nepatingėkite kasdien užmesti akį į kainas.
Dėkui. Palauksiu dar.
As vakar bilietus nupirkau zmogui po 101eu, merginos patarkit masina is kur imt, nes jau galva plysta nuo skaitymo, atskrendam 00:10h nakties su 2 vaikais, o keduciu kainos 2kedes nuomot gaunasi brangiau nei auto...ar as kazko nesuprantu ...gal galit pasidalinti patirtimi kas nors.
QUOTE(asstukas @ 2016 05 04, 14:41)
As vakar bilietus nupirkau zmogui po 101eu, merginos patarkit masina is kur imt, nes jau galva plysta nuo skaitymo, atskrendam 00:10h nakties su 2 vaikais, o keduciu kainos 2kedes nuomot gaunasi brangiau nei auto...ar as kazko nesuprantu ...gal galit pasidalinti patirtimi kas nors.
daug kas ėmė iš autovesco
mašinos ne kažin kokios bet sąlygos neblogos
jei vaikai ne kūdikiniai aš kėdučių aplamai neimčiau
QUOTE(keistuole @ 2016 05 04, 15:48)
Kad vienai nera 2 metu, kitai 3, tai gal ir savo galim isimest pasikniuka 1a karta organizuoju kelione pati...kazkoks nuprotejimas
na reiks bandyt rasyt Jiems, aciu Jums
QUOTE(keistuole @ 2016 05 04, 16:48)
Mes jiems parašėm laišką, labai greit gavom atsakymą, kaina mums tinka, bet nesupratom, kam 300 eurų, cituoju: theft insurance fire with zero deductible, nothing to pay in the event theft, or fire, zero deductible of vandalism, A SINGLE ALLAWANCE OF 300, just about any damage or accident caused by you...
Gal kas galit padėt?