Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Optiva @ 2015 07 14, 00:39)
Sveikos mamytės, turiu maža klausimuką, ar labai griežtai purto Trapanio oro uoste? Ir ar apsimoka Duty fry ten ka pirkti? Kaip kainos? Ačiū smile.gif P.s mes esame Trappete,prieš tai buvome Balestratyje, gal kam kokios info reikia, kol esam čia, gal galėsiu padėti paprastais buitiniais klausimais kas ruošiasi į šitą pusę.

Bent jau mus tai gan grieztai purte,ateme kamsciatrauki,nors jis toks mazytis buvo,dar uzkliuvo vyro banko kodu generatorius,klausinejo kas tai gal, pirma karta mate lotuliukas.gif (reikejo visa tase iskraustyt kol suprato del ko per patikra pypsi,,pasirodo del to daikciuko)
Atsakyti
QUOTE(Optiva @ 2015 07 14, 00:39)
Sveikos mamytės, turiu maža klausimuką, ar labai griežtai purto Trapanio oro uoste? Ir ar apsimoka Duty fry ten ka pirkti? Kaip kainos? Ačiū smile.gif P.s mes esame Trappete,prieš tai buvome Balestratyje, gal kam kokios info reikia, kol esam čia, gal galėsiu padėti paprastais buitiniais klausimais kas ruošiasi į šitą pusę.

Mūsų tai visai nepurtė. Pažiūri jie ten per savo telikus ir viskas, kaip ir bet kur.

Man tai dabar Europos Sąjungos valstybėse niekur neapsimoka duty free pirkti, bet jei skrendi tik su rankiniu bagažu kitaip lauktuvių vyno neparveši.

O generatorių ir aš turiu, nepypsi jis man
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 07 14, 08:35)
Mūsų tai visai nepurtė. Pažiūri jie ten per savo telikus ir viskas, kaip ir bet kur.

Man tai dabar Europos Sąjungos valstybėse niekur neapsimoka duty free pirkti, bet jei skrendi tik su rankiniu bagažu kitaip lauktuvių vyno neparveši.

O generatorių ir aš turiu, nepypsi jis man

Man Kaune net dzinsu kniedes pypsejo,daugiau jokio metalo prie saves neturejau g.gif
Atsakyti
Labai didelis AČIŪ aciuks.gif mielosios. Susipakavom ir parlėkėm, šį kartą lyg ir lengvai praėjom, nors sūnus pergyveno dėl selfio lazdos, bet jie ten toki vangoki buvo, sėdi, žiovauja...Duty fry tikrai nieko gero, kainos didelės, kas su registruotu bagažu, tikrai reikia lauktuvių ieškot ne oro uoste. Na o kai jau praeini patikras, tai jau paprasto vandenio gėrimui kaina tokia - 0,5 buteliukas 2,5 euro.
Dėl ko klausiau? Nagi norėjau nusipirkti komplektuką 6 asm desertiniai šaukšteliai+peiliukai+šakutės, labai jau kaina gera buvo, bet jei kamščiatraukį atėmė, tai nerizikavau irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Optiva @ 2015 07 16, 09:31)
Labai didelis AČIŪ  aciuks.gif mielosios. Susipakavom ir parlėkėm, šį kartą lyg ir lengvai praėjom, nors sūnus pergyveno dėl selfio lazdos, bet jie ten toki vangoki buvo, sėdi, žiovauja...Duty fry tikrai nieko gero, kainos didelės, kas su registruotu bagažu, tikrai reikia lauktuvių ieškot ne oro uoste. Na o kai jau praeini patikras, tai jau paprasto vandenio gėrimui kaina tokia - 0,5 buteliukas 2,5 euro.
Dėl ko klausiau? Nagi norėjau nusipirkti komplektuką 6 asm desertiniai šaukšteliai+peiliukai+šakutės, labai jau kaina gera buvo, bet jei kamščiatraukį atėmė, tai nerizikavau  irnesakyk.gif  smile.gif

P. S. Jei kam aktualu ir maistą gaminsitės patys - ten nėra krapų, mes tai labai neieškojom, bet kur ėjom, tai neradom, tai krevetės tiko ir be jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelioks @ 2015 07 14, 13:02)
Man Kaune net dzinsu kniedes pypsejo,daugiau jokio metalo prie saves neturejau g.gif

Man kaune liemenėlės lankeliai turbūt pypsėjo doh.gif , nes yikrai toje vietoje jokio metalo daugiau nebuvo biggrin.gif

Trapanio oro uoste visai nekratė pernai schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

prašau patarimo dėl autonuomos Trapanio aerouoste. Užsisakėm per www.economycarrentals.com ir gavom automobilį Firefly kompanijos, apie kurią laaabai daug blogų atsiliepimų unsure.gif Kam teko su jais Trapanyje susidurti? Kokia patirtis? Ar lengva juos aerouosto shuttlu pasiekti, nes rašo, kad yra 3 km nutolę, atseit 10 min kelio. Atstumas aktualus, nes skrydis namo 10 ryto, o jie dirba tik nuo 8, kažkaip mažoka laiko man atrodo, kad tik spėtume unsure.gif Būsiu dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2015 05 31, 14:36)
visur čia buvome praeitais metais liepą wub.gif , sentimentai žiūrint į jūsų foto wub.gif

o kur yra tie Turkų laiptai? Kaip prie ų su parkingu, ir ar verta ten por val. pasipležinti? Mes skrendame 09.16- 09.30
Atsakyti
QUOTE(finansininke @ 2015 07 31, 14:51)
o kur yra tie Turkų laiptai? Kaip prie ų su parkingu, ir ar verta ten por val. pasipležinti? Mes skrendame 09.16- 09.30

Turkų laiptai netoli Agridžento. Prie jų yra du nuėjimai: vienas nuo kavinės laiptukais žemyn, kitas pro paplūdimį, aikštelės irgi dvi: viena prie paplūdimio, kita gal ne aikštelė, bet statomos mašinos abiejose kelio pusėse link kavinės, nuo pagrindinio kelio yra nuorodos, neturėtų būti klaidu. O ką turite omeny pasipležinti, nes maudytis gal nebūtų itin patogu nuo laiptų, reikėtų eiti į paplūdimį, ar jis mokamas - nepasakysiu, bet ten yra ir baras, ir gultai, krantas smėlėtas.
Atsakyti
Ačiū, radau tuos Scala dei Turchi, rodos, kad tai labiau verta dėmesio vietan nei prieš tai mano nužiūrėta Capo Bianco. Reikės ten užsukti. Dar vienas klausimas dėl parkingo Taorminoje. Giardini-Naxos apsistosim 5 nakvynėm, ar geriau į Taoraminą važiuoti su auto ar su vietiniu tansportu. Bet nuo mūsų Kalos Hotel ten iki autostotelės, kaip rašo atsiliepimuose apie 15-20 min. Taigi, kokios maždaug parkingo kainos Taorminoje ir kiek kaainuoja autobuso bielietai, ar dažnai ten jie kursuoja.
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2015 05 18, 22:11)
Nematyti. Mes kopem savarankiškai,iš Etna nord pusės. Priėjom su kitos grupelės gidu ptie to krateriuko kiek galima arčiau,bet dieną tai tik dūmelis nuo įkaitusios lavos,ir pelenų fontanas iš kraterio. Bet vakare koks vaizdas nuostabus,kad ir iš toliau ... Organizavo gidai vakarinius kopimus prie to kraterio,duoda prožektorius,aišku apranga,avalynė atitinkama turi būti. Mūsų vilos kaimynai kopė vakare,vaizdai pasakojo superiniai. Mes jau buvom užkopę dieną, vėl kitądien vakare jau nebesinorėjo tų 10 km kopimo kartoti.  bigsmile.gif

Gal galėtumet išsamiau apie savarankišką kopimą nuo šiaurinįs pusės: nuo kurios vietos prasideda, ar ten bus parkingas, bei nuorodos kur eiti, ar ir be jų viskas aišku? Ar mėgstantys daug vaikščioti, bet ne alpinistai, gali įveikti šį kelią, ar ne labai jis baisus ir sudėtingas. Atgal ar tuo pačiu grįžtama prie auto. Kiek laiko užtrukote?
Atsakyti
QUOTE(finansininke @ 2015 08 03, 12:46)
Ačiū, radau tuos Scala dei Turchi, rodos, kad tai labiau verta dėmesio vietan nei prieš tai mano nužiūrėta Capo Bianco. Reikės ten užsukti. Dar vienas klausimas dėl parkingo  Taorminoje. Giardini-Naxos apsistosim 5 nakvynėm, ar geriau į Taoraminą važiuoti su auto ar su vietiniu tansportu. Bet nuo mūsų Kalos Hotel ten iki autostotelės, kaip rašo atsiliepimuose apie 15-20 min. Taigi,  kokios maždaug parkingo kainos Taorminoje ir kiek kaainuoja autobuso bielietai, ar dažnai ten jie kursuoja.

parkingo kainas galit pažiūrėt va čia
http://www.gotaormin...na/parking.html

mes statėme Lumbi parkinge, iš jo į pačią Taormina uževeža nemokamas shuttle bus'as.

Atsakyti