Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(sandrasa @ 2015 05 18, 22:43)
Dieną lavos nesimato  ,tik dūmelis smile.gif  Pats grožis vakare. Mes buvom praeitą vasarą,Etna tuomet irgi buvo išsiveržusi. Kadangi gyvenom miestelyje kalnuose,ne tik matėm,bet ir girdėjom jos išsiveržimą - visas dienas griaudėjo kaip stiprus griaustinis,retsykiais taip,kad vilos stiklai rodės išbirs  bigsmile.gif

O kodėl jos nesimato?
Aš gido klausiau sakė čia gi fizika, tik naktį matom, bet nuo to aiškiau man nepasidarė. Nemoku aš fizikos blush2.gif
Atsakyti
na vakare kaip matau Etnos ugnikalnis ispudingai atrodo, net susibalamutinau, gal maz reikia vakare keltis, o iki keliu ten galima patekti?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 18, 16:43)
Šventyklų slėnis

Turkų laiptai

Marsalos druskos kasyklos

visur čia buvome praeitais metais liepą wub.gif , sentimentai žiūrint į jūsų foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 18, 16:07)

Sapnuotis, tai nesisapnavo, bet kūdikiai - vaikai labai jau man nepriimtinai atrodė.

tikrai taip tie kūdikėliai karsteliuose, tiek gerai išsilaikę, vienos mergaitės man ten įstrigo vaizdas ten dar su batukais ir suknele tokia gražia, kad matosi iki pat šiol, tai tikrai suspaudžia širdį vaizdai ten bevaikštant po tą cappuccino vienuolyną.
Atsakyti
http://www.mytrips.l...os-Palerme/1065

kam įdomu maždaug susidaryti vaizdą kaip ten viskas atrodo, kelios foto, nes ten viduje neleidžiama fotografuoti verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2015 05 31, 13:50)
na vakare kaip matau Etnos ugnikalnis ispudingai atrodo, net susibalamutinau, gal maz reikia vakare keltis, o iki keliu ten galima patekti?

jei norite pilno pasikėlimo paskutinis yra 17:30

http://www.funiviaet...lese/orari.html
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 31, 19:04)
jei norite pilno pasikėlimo paskutinis yra 17:30

http://www.funiviaet...lese/orari.html

aciu keistuole, susiradau irgi iki keliu dirba, tik ziuriu niekaip su laiku nespejam tik atskride:(
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2015 05 31, 22:54)
aciu keistuole, susiradau irgi iki keliu dirba, tik ziuriu niekaip su laiku nespejam tik atskride:(

O i kur atskrendat?
Atsakyti
i Katanija

QUOTE(keistuole @ 2015 06 01, 09:02)
O i kur atskrendat?

Atsakyti
Gal, kas galite pasakyti, ar galima iš Marsalos miestuko patekti į druskų kasyklas, ten pavaikščioti. Matosi tos druskos ir prie jūros yra, ar ten galima vaikščioti, ar tik iš tolo matosi? Ar aplamai verta ten užsukti atvykus į Trapanį? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangis @ 2015 06 30, 12:57)
Gal, kas galite pasakyti, ar galima iš Marsalos miestuko patekti į druskų kasyklas, ten pavaikščioti. Matosi tos druskos ir prie jūros yra, ar ten galima vaikščioti, ar tik iš tolo matosi? Ar aplamai verta ten užsukti atvykus į Trapanį? Ačiū smile.gif

bent jau mes tai neradom kaip ten patekti, įvažiavimas buvo užtvertas. matėm tik tiek kiek nuo kelio matėsi. aš tikėjausi kitokio įspūdžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2015 06 30, 18:30)
bent jau mes tai neradom kaip ten patekti, įvažiavimas buvo užtvertas. matėm tik tiek kiek nuo kelio matėsi. aš tikėjausi kitokio įspūdžio ax.gif

Kažkaip ir mes tų internetinių baltų kalnų nematėm g.gif Bet šiaip smagus tas pakrantės keliukas nuo Marsalos thumbup.gif
Atsakyti