Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Girl. @ 2015 03 09, 19:40)
Mes žiūriu tom pačiom kryptim keliaujam lotuliukas.gif padarė maniškis staigmeną, skrisim balandžio pradžioj ir mes į Siciliją

Niu fain thumbup.gif Ziurek, gal kada keliai susikirs ir keliausim kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 03 09, 21:05)
Niu fain  thumbup.gif Ziurek, gal kada keliai susikirs ir keliausim kartu  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad kažkur skridom kartu, lyg į Corfu g.gif smile.gif

nu ką pusę nakties namų darbus dariau, maždaug paaiškėjo, ką norėčiau per tas kelias dienas pamatyti atskridus į Trapani. Žemyn nuo Trapanio nusprendžiau, kad leistis, turbūt neverta, ryčiau nuo Cefalu irgi nelabai racionalu būtų tiek mažai būnant keliauti (nors ta rytinė Sicilijos dalis labai traukia, bet gal kada kitą kartą). Taigi lieka Trapanis, Erice, San Vito la Capo ir jo apylinkės, Scopallo, Monreale, Cefalu na ir žinoma kiti pakeliuj pasitaikantys miesteliai ir vietos. Palermo matyt stengsimės vengti - didmiesčiai netraukia, MB neturi kantrybės spustyse stovėt, o aš prisiskaičius tikrai bijosiu vairuoti - mums geriau po kalnus duotis. biggrin.gif Ką dar praleidau, ką būtinai patartumėt šioje pusėje pamatyti? Ir dėl nakvynės labai daug abejonių - buvom nusprendę imti Cefalu, bet dabar galvoju, kad gal bus nelabai patogu?. Gal keliose vietose apsistoti būti patogiau: tarkime Trapanyje, Cefalu ir kur nors per vidury tos atkarpos, o gal tiesiog kažkur Palermo apylinkėse, tik toliau nuo pačio miesto (būtų grynai per vidury). unsure.gif Žodžiu, gal kas iš buvusiu galėtų patarti strategiškai gerą tašką apsistojimui, bet kad miestelis ir jaukus kažkiek būtų? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate lankęsi Castellammare del Golfo? kaip tas miestukas? 4u.gif kiek googlinu, tai visai mielas atrodo rolleyes.gif bet kiek skaičiau senesnėse temose, tai radau ne vieną pasisakymą, kad tokiuose mažesniuose ne sezono metu labai nyku būna g.gif Imtume dvi nakvynes Cefalu ir dvi čia..
Atsakyti
Planuoju kelionę į Siciliją ir radau komentarų, kad galima ten laisvai keliauti ir AUTOBUSAIS / TRAUKINIAIS.

Gal kas esat išbandę ir galėtumėt maždaug pasakyti, kiek tai kainavo? Ar žymiau pigiau nei automobiliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 13, 10:27)
Gal kas esate lankęsi Castellammare del Golfo? kaip tas miestukas? 4u.gif kiek googlinu, tai visai mielas atrodo rolleyes.gif bet kiek skaičiau senesnėse temose, tai radau ne vieną pasisakymą, kad tokiuose mažesniuose ne sezono metu labai nyku būna g.gif Imtume dvi nakvynes Cefalu ir dvi čia..

Castellammare del Golfo - puikus pasirinkimas!
Cefalu' apsistoti labai rekomenduociau pas Daria > nuostabi seimininke, tvarkingas puikus butas pacioje senamiescio sirdyje> http://www.cefalu.tr...tamento-daria-1 . Jei susidomejote - galeciau duoti tiesioginius seimininkes kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 13, 10:27)

grisi - papasakosi biggrin.gif 4u.gif
Reiks ir man sekanti karta i Trapani skrist.
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2015 03 13, 16:04)
Castellammare del Golfo - puikus pasirinkimas!
Cefalu' apsistoti labai rekomenduociau pas Daria > nuostabi seimininke, tvarkingas puikus butas pacioje senamiescio sirdyje> http://www.cefalu.tr...tamento-daria-1 . Jei susidomejote - galeciau duoti tiesioginius seimininkes kontaktus  4u.gif

Ačiū, tikiuosi, kad tikrai tas pasirinkimas bus geras bigsmile.gif jau turim išsirinkę viešbutuką Cefalu, bet ačiū smile.gif

QUOTE(enura @ 2015 03 14, 21:29)
grisi - papasakosi  biggrin.gif  4u.gif
Reiks ir man sekanti karta i Trapani skrist.

Aha, būtinai thumbup.gif jau taaip laukiu aš tos kelionės, vaikštau su google per tuos miestukus ir jau matau kaip ten visi mano FP skarmaliukai derės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 14, 20:50)
Aha, būtinai thumbup.gif jau taaip laukiu aš tos kelionės, vaikštau su google per tuos miestukus ir jau matau kaip ten visi mano FP skarmaliukai derės lotuliukas.gif

nevaiksciok su google schmoll.gif prarasi dali malonumo paskui eidama gyvai ! O del FP tai 100% drinks_cheers.gif tik vesoka dar gali buti su suknelem verysad.gif

oi kaip as Tau pavydziu... cool.gif
Atsakyti
Girl. Nezinau kada jus zadate vaziuoti, bet siuo metu labai orai salti.... vejas labai stiprus, lietinga ,diena 13 laipsniu tik ... ir pagerejimo nezada verysad.gif
Atsakyti
Mes po Velykų skrisim, tai dar kaip ir yra laiko orui pasitaisyt 4u.gif smile.gif šiaip ar taip suprantu, kad karščių negausim, o ir to norėdami trauktume kitur, bet visvien norėtųsi pajusti gražų pavasarišką orą ir, kad tik ištisai nelytų unsure.gif

Tiesa, o Sicilijoje yra taip, kad oras skirtingose salos pusėse skiriasi, kaip kitose salose? tarkime vienur labiau vėjuotą, vėsiau, kitur šilčiau, ramiau? kažkaip lyg ir neužfiksavau to skaitydama..
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 16, 21:07)
Tiesa, o Sicilijoje yra taip, kad oras skirtingose salos pusėse skiriasi, kaip kitose salose? tarkime vienur labiau vėjuotą, vėsiau, kitur šilčiau, ramiau? kažkaip lyg ir neužfiksavau to skaitydama..

labai klimato ypatumu nenagrinejau, bet kazkiek pietus nuo siaures tikrai skiriasi. Sirakuzuose sake vietinis salciausias menesiais buna kazkur +12-13 laipsniu max, o ir lyja laaabai retai. O siaurej tikrai vesiau buna, o ir lyja tikrai dazniau. As toki oru puslapi stebejau del oru, tai bunant Palerme man atitiko ka skelbe. Ryt imesiu nuoroda jo 4u.gif
Atsakyti
Po Velykų ir mudu su vyru ten keliausime! Norėjau paklausti, ar balandžio pirmoj ousėj reikės skrybėlės ir kremo nuo saulės ar ne?
Atsakyti