Pakonsultuokite, prašau
Kaip, nesinuomojant automobilio, nusigauti iš Trapani oro uosto į viešbutį Palerme?
Ir ar Palerme įmanoma nesinuomojant mašinos turiningai praleisti visą savaitę, viską apeinant pėstute?
QUOTE(Twiggy @ 2015 03 02, 13:51)
Pakonsultuokite, prašau
Kaip, nesinuomojant automobilio, nusigauti iš Trapani oro uosto į viešbutį Palerme?
Ir ar Palerme įmanoma nesinuomojant mašinos turiningai praleisti visą savaitę, viską apeinant pėstute?
I pirma klausimo dali neatsakysiu.
O apeiti viska pestute Palerme tikrai imanoma. Mes puse apejom per diena, aisku neuzeinant i muziejus, tik apziurint is isores. O i Monrealio katedra galima visuomeniniu transportu nuvaziuoti kiek zinau
QUOTE(Twiggy @ 2015 03 02, 13:51)
...
...
...
http://www.terravisi...oredirect=en_US
Apelsina, pamaciau Jusu posta ir prisiminiau kaip diskutavom del tam tikru patiekalu Palerme. Norejau pabuvoti Antica Focacceria di San Francesco, susiradom mes ja ir kaip tycia porai savaiciu remontui buvo uzdaryta Tai uzejom pakeliui i pirma pasitaikiusia Osterija. Savininkas pasiule toki specrinkinuka sicilietisku patiekalu, tai jame buvo ir tas sumustinis Panino con la milzza (atrodo taip vadinasi). Na tai paragavau Skonis toks slykstokas, kazkokia saldi mesa nepatiko, jau nesigilinant kas ten buvo
Vis tik geriausi man is uzkandziu arancinai su mocarela, o desertui be konkurencijos - cannoli
Vis tik geriausi man is uzkandziu arancinai su mocarela, o desertui be konkurencijos - cannoli
QUOTE(enura @ 2015 03 02, 16:45)
.... geriausi man is uzkandziu arancinai su mocarela, o desertui be konkurencijos - cannoli
ARANCINE - jėga!! Kartais su draugem susibėgam ant "arancinų vakarėlio" > ir veiksmo užtektinai, ir galutinis rezultatas motyvuoja Cannoli patiems gaminti pernelyg komplikuota: pirmiausiai reikia specialių volelių tešlai, po to - svarbiausia - itin šviežios ricotta varškės.....
QUOTE(Apelsina @ 2015 03 03, 09:45)
ARANCINE - jėga!! Kartais su draugem susibėgam ant "arancinų vakarėlio" > ir veiksmo užtektinai, ir galutinis rezultatas motyvuoja Cannoli patiems gaminti pernelyg komplikuota: pirmiausiai reikia specialių volelių tešlai, po to - svarbiausia - itin šviežios ricotta varškės.....
Yra maximoj ryziu specialiai arancinams, buvau nusipirkus, bet kazkam kitam panaudojau O sunku juos gaminti? Man rodos buvo receptas ant dezutes, bet as pabijojau, kad atsiskirs tie visi ryziai ir nieko nesigaus
Palerme galiu rekomenduoti mažą restoranėlį "Ai Maccheronai ", skaniai pavalgėm. Vakarienė su užkandžiu, karštu patiekalu, desertu ir vyno buteliu sumokėjom 50 euru (jau už 2 asmenis).
nors vieta kur jis buvo, tai keista. daugiau jaunimo, kabaku vieta
http://www.tripadvis...ily.html#photos
ir dar - kas valgysit ne užkandinėse, atkreipkit dėmesį į žvaigždutę prie žuvies ir jūros gėrybių patiekalų. dauguma būna iš šaldytų produktų.
mes ieškojom šviežių
nors vieta kur jis buvo, tai keista. daugiau jaunimo, kabaku vieta
http://www.tripadvis...ily.html#photos
ir dar - kas valgysit ne užkandinėse, atkreipkit dėmesį į žvaigždutę prie žuvies ir jūros gėrybių patiekalų. dauguma būna iš šaldytų produktų.
mes ieškojom šviežių
QUOTE(enura @ 2015 03 03, 12:59)
.... pabijojau, kad atsiskirs tie visi ryziai ir nieko nesigaus
Gausis gausis sulipdzius ta arancina-cepelina pries merkiant i alieju kepimui reikia apvolioti is pradziu plaktam kiausinyje (originalus receptas sako, kad skystuteje tesloje is miltu ir vandens, bet man paprasciau kiausinio plakinys) o po to dziuveseliuse tada - plumpt i verdanti alieju ir belieka tik laukti kada bus gatavas ir iszvejoti
P.S.: cia gi i tema - apie tradicinius Sicilijos patiekalus
sveikos planuoju seimai kelione spalio men 5 dienu y trapani gal galit papasakot kaip ten pliazai? man patiko vieni apartamentai centre ...o gal kur nuosaliau ziuretis kad viesbutis su papludymiu butu gal koky zinot? net nezinau ka daryti....
Paskutine diena sauletame Kipre . Jau pradedu laukti atostogu issvajotoje Sicilijoje
QUOTE(Elvita @ 2015 03 08, 14:11)
Paskutine diena sauletame Kipre . Jau pradedu laukti atostogu issvajotoje Sicilijoje
Mes žiūriu tom pačiom kryptim keliaujam padarė maniškis staigmeną, skrisim balandžio pradžioj ir mes į Siciliją, deja, tik 4 dienoms - spring break'as bus Bus iššukis suplanuoti 4 dienų kelionę ir atsirinkt, ką labiausiai norėsim pamatyt, kai visa sala tokia įspūdinga nu ką, einu skaityt visų temų