Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Elvita @ 2015 01 28, 21:58)
As 14 dienu uz 420eur rezervavau su pilnu draudimu, firma, berods "Autovesco". Jau yra is musu forumo nuomavesi is ju, sake jokiu problemu su jais smile.gif
Papildyta:

Tikrai ne visos.

jie už 4 dienas užsiprašė 180€
man ir daugoka pasirodė

Bet aš žiūriu mes su jumis visur ten pat ruošiamės važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 28 sausio 2015 - 22:39
QUOTE(keistuole @ 2015 01 28, 22:37)
*jie už 4 dienas užsiprašė 180€
man ir daugoka pasirodė

**Bet aš žiūriu mes su jumis visur ten pat ruošiamės važiuot   lotuliukas.gif

*Man tai jie patiko, kad nereikia jokiu kreditiniu, nera jokiu "uzsaldymu" ir t.t. Paskui lauk, kol tuos pinigus "uzsaldytus" grazins i saskaita doh.gif Mes emem su pilnu draudimu, nes megejai vaziuoti ne tik turistiniais keliais, bet ir bekelem, tai subrango masiniuks siek tiek.

**Ane bigsmile.gif thumbup.gif O kada jus i Kipra leksit ir kada i Sicilija?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 01 29, 08:05)
*Man tai jie patiko, kad nereikia jokiu kreditiniu, nera jokiu "uzsaldymu" ir t.t. Paskui lauk, kol tuos pinigus "uzsaldytus" grazins i saskaita  doh.gif Mes emem su pilnu draudimu, nes megejai vaziuoti ne tik turistiniais keliais, bet ir bekelem, tai subrango masiniuks siek tiek.

**Ane  bigsmile.gif  thumbup.gif O kada jus i Kipra leksit ir kada i Sicilija?

Man tas irgi patiko, bet kaina - ne biggrin.gif
Aš paskaičius forume atsiliepimus kažkaip įsivaizdavau, kad kaina bus mažesnė nei
per tas visas brokerines firmas.

mes balandį ir gegužę, šiek tiek per greit ir nelogiškai man čia gavosi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 01 28, 21:34)
nežinau man 4 dienom pigiausią variantą meta 172 € ir jei dar imu draudimą be frančizės dar +120 €
Na pigiau nei Europcar'e, kur 360 gaunas, bet vis tiek kosmosas tokios kainos

mes ėmėm 10 d., gal dėl to kaina buvo 30 EUR už parą... jei trumpesnis laikas, turbūt brangiau tada g.gif

QUOTE(Elvita @ 2015 01 28, 21:58)

Tikrai ne visos.

kai aš domėjausi būtent Sicilijoj, tai visur reikėjo užstato, bet gal ne visas kompanijas ir peržiūrėjau...
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2015 01 26, 12:05)
o čia Caltabelottoj buvom užsiropštę į tokią apleistą pilį, vaizdas nuo viršaus pasakiškas

Labai patiko Etna iš šiaurinės pusės

Grazu wub.gif pasirodo siaurine puse visai kitokia bigsmile.gif Is pietines tokiu vaizdu nebuvo. Jauciu geriausia kilti is vienos, o leistis is kitos puses

QUOTE(bananžuvė @ 2015 01 27, 01:22)
Pakomentuosiu tą pirmą nuorodą. Kad iki funikulieriaus netoli, tai nenorėčiau sutikt, iš nuotraukos sprendžiant bent pora kilometrų bus, nes funikulierius nuleidžia ne ties Isola Bella, o ties Mazzaro. Šiaip viskas priklauso nuo to, kam tas viešbutis reikalingas, ar pagyvent kažkiek dienų, ar tik nakčiai apsistot, ar su tikslu pliažintis, ar po Taorminą vaikštinėt ir tyrinėt. Ir ar su auto, ar be. Jeigu tik vienai nakčiai, tai apsistočiau ne Taorminoj, o Castelmoloj, ten viršuj nuostabūs vaizdai, o iki pliažo šiaip ar taip tektų leistis. Tik jei norisi pasimaudyt, tada geriau ne prie Isola Bella, kur nepatogi pakrantė, stambūs akmenys, o Giardini Naxos. Veža autobusai ir auto pasistatyt galima.

tai kad nuo Isolos uzlipus laiptais i virsu, iki kelio, juo paeit reikia tik kokias 5 min ir bus funikulierius bent jau as taip prisimenu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 03, 18:27)
Grazu  wub.gif pasirodo siaurine puse visai kitokia  bigsmile.gif Is pietines tokiu vaizdu nebuvo. Jauciu geriausia kilti is vienos, o leistis is kitos puses

mes taip ir darėm smile.gif užvažiavom iš pietinės, leidomės šiaurine puse, labai skiriasi vaizdai, tikrai nesigailėjom dėl tokio sumanymo, kaip tik-džiaugėmės biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

jungiamės prie keliaujančių į Siciliją. Dėlioju maršrutą ir iškilo klausimas: ar nuo Cefalu važiuojant šiaurine pakrante į rytus yra ką pamatyt ar nelabai?
Atsakyti
Sveiki, kiek daugmaz uztrunka nuo Trapanio nuvaziuoti iki kitos salos puses pvz Noto pietine pakrante? Kaip tas turku uolas aplankyti be tarpines nakvynes imanoma?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 01 28, 18:50)
Ir visgi per kur geriausiai nuomotis auto?
Ir ką kreipt dėmesį?

Pigiausia nuomotis is vietiniu agenturu (nereikalauja jie jokiu avansu, uzstatu, kreditiniu korteliu ir pan). Mums netgi atvare masina sutartu laiku prie viesbucio duru. Ememe su pilnu draudimu Fiat Panda, bet del ramumo kartu su atstovu apejome, pazymejo visus ilenkimus ar nubraukimus (siaip agentas mums is karto pasake, kad nauji ilenkimai mums nebus problema, nes turime pilna draudima). Tik pradejus kelione automobiliu paaiskejo, kad neveikia navigacija (sugedes prikurkes lizdas). Tad butinai PATIKRINKITE AR VEIKIA NAVIGACIJA. (del neveikiancios navigalcijos kita ryta pasikeitem masina).
Po vieno pasivazinejimo "sunkeliais", keliu vadinti liezuvis neapsivercia, vyras paziurejo at turime atsargini rata ir pakeleja. smile.gif Mums jo neprireike, bet pasitikrinkit ar yra, viesbutyje savininkas pasakojo, kad tikrai ne visose nuomojamose masinose tai gali rasti. Kaip is tikruju - neziau, bent jau musu masinoje viskas buvo tvarkingai sudeta.

Papildyta:
QUOTE(Miles @ 2015 02 14, 22:57)
Sveiki, kiek daugmaz uztrunka nuo Trapanio nuvaziuoti iki kitos salos puses pvz Noto pietine pakrante? Kaip tas turku uolas aplankyti be tarpines nakvynes imanoma?

Imanoma, bet masinoje teks praleisti didziaja laiko dali... (apie 4 val i viena puse). Mes dareme tarpine nakvyne, musu pazistami suvazinejo be nakvynes is Erice i Noto ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2015 02 11, 12:02)
Sveiki 4u.gif

jungiamės prie keliaujančių į Siciliją. Dėlioju maršrutą ir iškilo klausimas: ar nuo Cefalu važiuojant šiaurine pakrante į rytus yra ką pamatyt ar nelabai?

Man patiko kelias is Cefalu i rytus. Grazus marsrutas, yra apzvalgos aiksteliu su nuostabiais vaizdais.
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2015 02 15, 20:20)
Man patiko kelias is Cefalu i rytus. Grazus marsrutas, yra apzvalgos aiksteliu su nuostabiais vaizdais.

Ačiū 4u.gif Matyt taip ir darysim - neskubėdami prasivažiuosim šiaurine pakrante rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit, o vaikams pasikelti i Etnos virsukalne taip pat kainuoja 50 euru ar maziau?
Atsakyti