Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(matrica_2 @ 2015 04 21, 21:13)

Labai daznai sapnuoju jog lankausi oro uostuose, keliauju lektuvais. Labai daznai... Pvz kokius metus laiko sapnuoju praktiskai vienodus sapnus ir vien tik lektuvai, oro uostai. Praktiskai visada jauciu pojuti jog skrendu keleiviniu lektuvu ir lektuvas pradeda purtytis, kristi ir man is baimes sapne atsijungia samone ir as nualpstu sapne ir nieko nebejauciu. Tamsa. Ka tai reiskia? Aisku daznai ir katastrofa baigiasi laiminga ir kazkaip nukrentu sekmingai...

Atsakyma as kaip ir zinau, tik man rupi isgirsti kita zmogaus nuomone is salies. Kuri tikrai butu vertinama smile.gif

Labai daznai sapnuoju jog lankausi oro uostuose, keliauju lektuvais. Labai daznai... Pvz kokius metus laiko sapnuoju praktiskai vienodus sapnus ir vien tik lektuvai, oro uostai. Praktiskai visada jauciu pojuti jog skrendu keleiviniu lektuvu ir lektuvas pradeda purtytis, kristi ir man is baimes sapne atsijungia samone ir as nualpstu sapne ir nieko nebejauciu. Tamsa. Ka tai reiskia? Aisku daznai ir katastrofa baigiasi laiminga ir kazkaip nukrentu sekmingai...

Atsakyma as kaip ir zinau, tik man rupi isgirsti kita zmogaus nuomone is salies. Kuri tikrai butu vertinama smile.gif

Jei dažnai sapnuojate, man tai panašu, kad atsispindi tame kažkuri jūsų gyvenimo sritis, gal sakyčiau darbinė, jei dirbate. Ir kol sapnai nekatastrofiniai, tol tikriausiai jums ir sekasi gerai, viskas ore kaip sakoma, o kai sapnuojate neigiamai, tai tikriausiai turėtų tuomet iškilti rūpesčių, streso, gal nepamatuojate savo jėgų?
Atsakyti

Gyvates neturi dvasinio aspekto mirksiukas.gif Sakyciau atvirksciai 4u.gif Ir su meile nera ne menkiausios uzuominos , sakyciau butu netgi atvirkstinis variantas mirksiukas.gif saugotis " gyvates" lovoje .Ponia Lylia aiskai linki energetinio varianto lotuliukas.gif Gyvatems gyvates sugris bumerangu atgal 4u.gif 4u.gif Pati ir galvok ta tema nail.gif
Jurgita-Gabriele labai aiskiai paaiskino savo baime 4u.gif Pakankamai aiskai dave suprasti, kad nebuvo tas sapnas toks jau ir baisus jei net trys sypseniukai gale. biggrin.gif 4u.gif Sakyciau, kad po siai dienai negaliu nusiraminti daugiau su paerzinimu , nei su nerimu 4u.gif ax.gif

Matrica 2 , negaleciau tavo sapno pavadinti tavo baimiu sapnu 4u.gif Daugiau kito zmogaus baime 4u.gif Sakyciau kazkieno isgyventa baime 4u.gif Persekiojancia sapnuose. Jums tas sapnas nieko nereiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 04:53)

Matrica 2 , negaleciau tavo sapno pavadinti  tavo baimiu sapnu  4u.gif Daugiau kito zmogaus baime  4u.gif Sakyciau kazkieno isgyventa baime  4u.gif Persekiojancia sapnuose. Jums tas sapnas nieko nereiskia  4u.gif

Matrica 2 , negaleciau tavo sapno pavadinti  tavo baimiu sapnu  4u.gif Daugiau kito zmogaus baime  4u.gif Sakyciau kazkieno isgyventa baime  4u.gif Persekiojancia sapnuose. Jums tas sapnas nieko nereiskia  4u.gif

Aha, kaimynas koks vis skraido, o Matrica2 sapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

suliaukiau net triju nuomuoniu ir visos trys nuomones labai skirtingos. Ir visas buvo idomu skaityti. Is esmes manau profesonaliausias pasirode ponios Lylios aiskinimas.

QUOTE(ponia Lylia @ 2015 04 21, 20:39)

Dar dėl ansktesnio sapno. Matosi, kad moteris valdo situaciją, nors bijo, bet sustabdo. O dėl baimių, tai koks nors Froido pasekėjas turėtų ką pasakyti smile.gif

Pirma mintis perskaičius, kad arba užstrigta kažkur praeity, kai norėjot arba reikėjo kažką keisti. Gal traukė kažką keisti, jautėt, kad reikia palikti, nutolti nuo kažkokios situacijos, vietos, žmogaus, gal nuo visko sykiu, bet neišdrįsot, negalėjot tt. Arba bandėt keisti, bet pritrūko ryžto, drąsos iki galo atsilaikyti, nors greičiausiai susiklostė tokios aplinkybės,kad jos buvo jums nepavaldžios, jūs išsigandot, kad toliau nuo jūsų nieks nebepriklauso, situacija išslydo iš rankų. Arba dabar tokia situacija, kad reiktų keisti kažką, tarsi dėmesį nuo vieno kažko perkelti prie kito, prie naujo. Ir tas šuolis jus baugina, o gal tai perspėjimas, kad situacija gali tapti nevaldoma. Oro uostus interpertuočiau kaip taškus, iš kurių galima patekti kitur, nei esat dabar. Tačiau ta kelionė, pati suprantat, nėra įprasta pėsčiomis ar dviračiu smile.gif

Dar dėl ansktesnio sapno. Matosi, kad moteris valdo situaciją, nors bijo, bet sustabdo. O dėl baimių, tai koks nors Froido pasekėjas turėtų ką pasakyti smile.gif

Pirma mintis perskaičius, kad arba užstrigta kažkur praeity, kai norėjot arba reikėjo kažką keisti. Gal traukė kažką keisti, jautėt, kad reikia palikti, nutolti nuo kažkokios situacijos, vietos, žmogaus, gal nuo visko sykiu, bet neišdrįsot, negalėjot tt. Arba bandėt keisti, bet pritrūko ryžto, drąsos iki galo atsilaikyti, nors greičiausiai susiklostė tokios aplinkybės,kad jos buvo jums nepavaldžios, jūs išsigandot, kad toliau nuo jūsų nieks nebepriklauso, situacija išslydo iš rankų. Arba dabar tokia situacija, kad reiktų keisti kažką, tarsi dėmesį nuo vieno kažko perkelti prie kito, prie naujo. Ir tas šuolis jus baugina, o gal tai perspėjimas, kad situacija gali tapti nevaldoma. Oro uostus interpertuočiau kaip taškus, iš kurių galima patekti kitur, nei esat dabar. Tačiau ta kelionė, pati suprantat, nėra įprasta pėsčiomis ar dviračiu smile.gif

Sita mintis artimiausia manajai versijai, kuria ir as zinau. Is esmes sis sapnas rodo dideli nora permainu, bet savotiska neigiama aplinkos poveiki ir baime pasijausti priklausomai nuo kito zmogaus ir nuo aplinkybiu. Taip pat tai nenoras atsidurti situacijoje kurios as pati nesugebesiu valdyti ir kontroliuoti.
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 21, 23:04)

Jei dažnai sapnuojate, man tai panašu, kad atsispindi tame kažkuri jūsų gyvenimo sritis, gal sakyčiau darbinė, jei dirbate. Ir kol sapnai nekatastrofiniai, tol tikriausiai jums ir sekasi gerai, viskas ore kaip sakoma, o kai sapnuojate neigiamai, tai tikriausiai turėtų tuomet iškilti rūpesčių, streso, gal nepamatuojate savo jėgų?

Sita nuomone ir sunku pakomentuoti. Bet ji irgi vertinama. Gali buti- nezinau smile.gif
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 03:53)

Cia, net nesupratau ka norejote pasakyti g.gif Nemanau, kad sapnuoju kito zmogaus baimes.
Atsakyti
Vakar prieš užmigdama paprašiau pasąmonės sapnu man pasakyt, kaip man elgtis (dabartinė gyvenimo situacija tokia netenkinanti, mąstau apie pokyčius). Šiaip praktiškai niekad šito neprašau.
Susapnavau mamą (kokį trečią kartą tik per tuos 12 metų, kaip ji mirusi). Sako, va, aš tau cepelinų išviriau, bet visai netikę gavosi. Krauna man tuos cepelinus, žiūriu aš į juos - nu tikrai, skirtingo dydžio, prasižioję, nevykę tokie.
Atsibudau kaip daužta (nes beveik niekad gi jos nesapnuoju). Nežinau, ką galvot.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2015 04 22, 11:42)

Vakar prieš užmigdama paprašiau pasąmonės sapnu man pasakyt, kaip man elgtis (dabartinė gyvenimo situacija tokia netenkinanti, mąstau apie pokyčius). Šiaip praktiškai niekad šito neprašau.
Susapnavau mamą (kokį trečią kartą tik per tuos 12 metų, kaip ji mirusi). Sako, va, aš tau cepelinų išviriau, bet visai netikę gavosi. Krauna man tuos cepelinus, žiūriu aš į juos - nu tikrai, skirtingo dydžio, prasižioję, nevykę tokie.
Atsibudau kaip daužta (nes beveik niekad gi jos nesapnuoju). Nežinau, ką galvot.

Pasamone sako, kad siuo metu reikia pasitenkinti tokiais cepelinais, kokie jie yra dabar net ir netobulais - visgi, jie juk yra valgomi, o galetu ju visai ir net nebuti. bigsmile.gif Man cia panasu, kad jumis siuloma siuo laikotarpiu pasitenkinti savo dabartiniu gyvenimu is ismokti vertinti tai ka turite, nes galetu buti ir blogiau, nustoti reiksti pretenzijas sau ir susitaikyti su dabartinemis aplinkybemis, sugebeti priimti jas tokias, kokios jos yra dabar. Jog nera viskas taip blogai kaip jums atrodo. Velgi galima manyti jog tai netinkamas laikotarpis naujoms permainoms, jog neatejo tinkamas laikas.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2015 04 22, 11:42)

Ar tinka tokie pasamones sapnai labiau nei logiskas mastymas gyvenime ? Ar noretumete tokius sapnus sapnuoti, kaip atsakymus i jusu klausimus g.gif

Matrica 2, 3 variantai paaiskinimui, geriau nei ne vieno 4u.gif Visi trys variantai tinka, bet jus pasirinkote kuris jums labiausiai patiko 4u.gif

Monteverte, o gal kaimynas tavo baimes sapnuoja, labai juokinga tada g.gif biggrin.gif Kadangi as tokius sapnus esu sapnavusi, tai man kitu baimes ne kiek nejuokingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 13:47)

Ar tinka tokie pasamones sapnai labiau nei logiskas mastymas gyvenime ? Ar noretumete tokius sapnus sapnuoti, kaip atsakymus i jusu klausimus  g.gif

Ar tinka tokie pasamones sapnai labiau nei logiskas mastymas gyvenime ? Ar noretumete tokius sapnus sapnuoti, kaip atsakymus i jusu klausimus  g.gif

Suprantu. Visuomet stengiuosi logišku mąstymu ir vadovautis. Deja, pastaruoju metu nebegelbsti. Matyt, logika pykstasi su beveik uždusinta intuicija, ar kokį galą.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2015 04 22, 12:55)

Suprantu. Visuomet stengiuosi logišku mąstymu ir vadovautis. Deja, pastaruoju metu nebegelbsti. Matyt, logika pykstasi su beveik uždusinta intuicija, ar kokį galą.

Turite artima zmogu, pasikalbekite apie tai kas neramina, kartais paprasciausias pasikalbejimas sudelioja viska i vietas, netgi mazytis geras sprendimas sudelioja viska taip kaip reikia mirksiukas.gif

Sapnu pagalbos tikrai neprasyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 14:07)

Turite artima zmogu, pasikalbekite apie tai kas neramina, kartais paprasciausias pasikalbejimas sudelioja viska i vietas,  netgi mazytis geras sprendimas sudelioja viska taip kaip reikia  mirksiukas.gif

Turite artima zmogu, pasikalbekite apie tai kas neramina, kartais paprasciausias pasikalbejimas sudelioja viska i vietas,  netgi mazytis geras sprendimas sudelioja viska taip kaip reikia  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif viskas labai ramiai ir gražiai apkalbėta, žinokit. Man palikta spręsti, kas man geriau smile.gif
Nieko, pagyvensiu kaip yra. One day at a time, taip sakant. Paskui bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 04 22, 13:27)

Pasamone sako, kad siuo metu reikia pasitenkinti tokiais cepelinais, kokie jie yra dabar net ir netobulais - visgi, jie juk yra valgomi, o galetu ju visai ir net nebuti. bigsmile.gif Man cia panasu, kad jumis siuloma siuo laikotarpiu pasitenkinti savo dabartiniu gyvenimu is ismokti vertinti tai ka turite, nes galetu buti ir blogiau, nustoti reiksti pretenzijas sau ir susitaikyti su dabartinemis aplinkybemis, sugebeti priimti jas tokias, kokios jos yra dabar. Jog nera viskas taip blogai kaip jums atrodo. Velgi galima manyti jog tai netinkamas laikotarpis naujoms permainoms, jog neatejo tinkamas laikas.

O kodėl jūs taip manote? O gal sapnas nurodo esamą situaciją? Kaip galite garantuoti, kad ateitį? Aš negarantuočiau schmoll.gif
Pasąmoningai gal tiesiog pasąmonė per mamą patvirtino, kad situacija ne pati geriausia.

Šiaip, jei aš per sapną norėčiau atsakymo, tai labai konkrečiai suformuluočiau vieną klausimą. Pvz. jei klausiams likti sename ar ieškotis naujo darbo, tai neklausčiau taip, o klausčiau: ar man ieškotis naujo darbo? Naujas darbas ar man tiks? Ta prasme, net nebeminėčiau to seno, tos esamos situacijos, nes antraip labai lengva suklysti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 13:47)

Monteverte, o gal kaimynas tavo baimes sapnuoja, labai juokinga tada  g.gif  biggrin.gif Kadangi as tokius sapnus esu sapnavusi, tai man kitu baimes ne kiek nejuokingos  ax.gif

Monteverte, o gal kaimynas tavo baimes sapnuoja, labai juokinga tada  g.gif  biggrin.gif Kadangi as tokius sapnus esu sapnavusi, tai man kitu baimes ne kiek nejuokingos  ax.gif

Bet mes jau išsiaiškinome, kad tu - unikumas, o mes visi kiti čia žemiški, paprasti žmonės, su savo nuosavais sapnais thumbup.gif

Va, dar tau tongue.gif Tik žiūrėk, perskaityk iki galo, žaidėja tu mūsų brangioji smile.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=67768968
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 balandžio 2015 - 14:02
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 22, 14:41)

Pasąmoningai gal tiesiog pasąmonė per mamą patvirtino, kad situacija ne pati geriausia.

Ačiū Jums 4u.gif na, aš tiesiog formulavau klausimą būtent apie esamą situaciją. Todėl pirmas mano įspūdis irgi susidarė toks.
Atsakyti