Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2015 04 15, 22:44)
Oho, Saulyte, jūsų ir sapnai bigsmile.gif Manyčiau, kad reiškia pasimetimą, atsakymo ieškojimą, kurio pati nerandate ir kas nors iš aplinkos, iš kurio to visai nesitikite, gali imti jums patarinėti, tik bėda ta, kad tas patarimas gali būti prastas g.gif (sulūžusių durų simbolis) o jūs dar ir atsilyginti galite už tą prastą patarimą g.gif
Manyčiau, kad nebijokite ir galvokite savo galva, tada bent jau nieko nekaltinsite, jei kas 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 15, 21:44)

Manyčiau, kad nebijokite ir galvokite savo galva, tada bent jau nieko nekaltinsite, jei kas 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Sitas paaiskinimas/patarimas pats geriausias 4u.gif
Atsakyti

Vilkas stiprus plesrunas, Gedimino pili pastate po gelezinio vilko sapno biggrin.gif Jums reiskia siprybe ir priesu nugalejima 4u.gif
[/quote]

Ačiū Jums. Ramybė mane užplūdo po jūsų parašymo.
Atsakyti
Ar tikrai mires giminaitis tik oro permainas reiskia?.. Niekada nesapnuodavau senelio, kol nenumire. Dabar sapnuoju daznai. Ir jau trecia karta sapnuoju taip idomiai - kad mes esam tarp kitu giminaiciu bet tik as ji matau ir as su juo kalbuosi, nieks aplink mus daugiau jo nemato. Toki sapna sapnavau ir pati pirma karta po jo mirties, nors kaip sakiau iki tol turbut net neesu jo sapnavusi.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2015 04 17, 09:33)
Ar tikrai mires giminaitis tik oro permainas reiskia?.. Niekada nesapnuodavau senelio, kol nenumire. Dabar sapnuoju daznai. Ir jau trecia karta sapnuoju taip idomiai - kad mes esam tarp kitu giminaiciu bet tik as ji matau ir as su juo kalbuosi, nieks aplink mus daugiau jo nemato. Toki sapna sapnavau ir pati pirma karta po jo mirties, nors kaip sakiau iki tol turbut net neesu jo sapnavusi.

Ne, ne tik orą. Svarbu atsiminti ką mirę giminaičiai sako, kur link rodo, kur kviečia ar pan. Bet jei to nėra sapne, pokalbiai kaip sakoma apie orą ar pan., tai viskas ok tada.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2015 04 17, 08:33)

Manau, kad cia dar ir pasamone siek tiek prisideda, turbut esi tuo pasidomejusi ( ar giminaiciai sapnuoja) turbut visi atsake, kad nesapnavo. Sako, kad tik labiausiai jautrus sapnuoja 4u.gif
Patikekite Ramiele, geriausia kad tai visada reikstu tik oru permainas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 17, 13:59)
Manau, kad cia dar ir pasamone siek tiek prisideda, turbut esi tuo pasidomejusi ( ar giminaiciai sapnuoja) turbut visi atsake, kad nesapnavo. Sako, kad tik labiausiai jautrus sapnuoja  4u.gif
Patikekite Ramiele, geriausia kad tai visada reikstu  tik oru permainas  mirksiukas.gif  4u.gif

As taip pat manau kad ir pasamone prisideda, bet gyvenime jo nesapnavau ir kai kurie sapnai tikrai keisti. Is gerosios puses. Tai idomu, ar tai gali buti vienas is mirusiuju bendravimo budas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2015 04 17, 16:35)
As taip pat manau kad ir pasamone prisideda, bet gyvenime jo nesapnavau ir kai kurie sapnai tikrai keisti. Is gerosios puses. Tai idomu, ar tai gali buti vienas is mirusiuju bendravimo budas..  smile.gif

Kiek as zinau, tai niekam 100 % to nepavyko irodyti, todel ko gero niekas tau nieko kito ir neatsakys i si klausima 4u.gif Bet zmones kurie iseina ( nepridare nieko) ir mes ju nesapnuojame 4u.gif gali pasiklydeliai arba zmones apsimesti jais sapnuose,(dazniau zmones) 4u.gif Buna, kad atsisveikina, buna, kad susije su oro permaina ( tarkime man buna , kad pries oro permainas sapnuoja mirusi zmogu, kuris atsiseda karste, as jo niekada gyvenime nesu maciusi) 4u.gif
Esu sapnavusi kai zmogus mirsta ir atsisveikina ( net gyvunai), kiti sapnuoja kitaip, bet jei prasideda bendravimas, tai jau gali buti ir kitoks variantas ( to nelinkiu, nes jie atveria duris ir kitiems pasiklydeliams) 4u.gif Linkiu daugiau senelio nesapnuoti 4u.gif Tai nera kazkas ipatingo, patikek 4u.gif Ir geriau i tokius sapnus taip nesigilinti, kaip Monteverte raso, nes turbut tokios patirties labai mazai turejusi 4u.gif arba net neturejusi, jeigu taip aplamai pataria 4u.gif
Atsakyti
Neturėjus, pirmą kart turbūt sapnuoju mirusį žmogų... Tiesiog įdomu pasidarė kaip čia taip dažnai į savaitę po kartą vis susapnuoju... Ir pasimeldžiu už jį ir vistiek. Bet gal tikrai tiesiog čia pasąmonė žaidžia nes pasiilgo. Kaip ten bebūtų, ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 17, 20:02)
Kiek as zinau, tai niekam 100 % to nepavyko irodyti, todel ko gero niekas tau nieko kito ir neatsakys i si klausima  4u.gif Bet zmones kurie iseina ( nepridare nieko) ir mes ju nesapnuojame  4u.gif gali pasiklydeliai arba zmones apsimesti jais sapnuose,(dazniau zmones)  4u.gif Buna, kad atsisveikina, buna, kad susije su oro permaina ( tarkime man buna , kad pries oro permainas sapnuoja mirusi zmogu, kuris atsiseda karste, as jo niekada gyvenime nesu maciusi)  4u.gif
Esu sapnavusi kai zmogus mirsta ir atsisveikina ( net gyvunai), kiti sapnuoja kitaip, bet jei prasideda bendravimas, tai jau gali buti ir kitoks variantas ( to nelinkiu, nes jie atveria duris ir kitiems pasiklydeliams)  4u.gif Linkiu daugiau senelio nesapnuoti  4u.gif Tai nera kazkas ipatingo, patikek  4u.gif Ir geriau i tokius sapnus taip nesigilinti, kaip Monteverte raso, nes turbut tokios patirties labai mazai turejusi  4u.gif  arba net neturejusi, jeigu taip aplamai pataria  4u.gif

Ką aš patariu ne taip? Vėl svaigsti? Nuo seno visi žino kad mirusieji būna net pakviečia ir issiveda, o tu ką negirdejus? Jau seniai tau rašiau kad net visiškai nedvasingi žmonės tai pajaučia, susapnuoja, nors kitu sapnų ne nepamena, bet toks tikrai žmonėms įstringa.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip galvojat ar čia mano pasamonė ar jau gali kažką reikšti? Sapnavau, kad radau tris deimantus ir tokius nemažus ir tada pagalvojau, kad wow! Valio! Gal Deimantai turi kokia reikšme? Bet dėl ko sakau, kad gal pasamonė nes aš dirbu su juvelyriniai dirbiniais.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2015 04 17, 23:39)
Sveikos mergaitės, kaip galvojat ar čia mano pasamonė ar jau gali kažką reikšti? Sapnavau, kad radau tris deimantus ir tokius nemažus ir tada pagalvojau, kad wow! Valio! Gal Deimantai turi kokia reikšme? Bet dėl ko sakau, kad gal pasamonė nes aš dirbu su juvelyriniai dirbiniais.

Ne taip išsireiškėte turbūt, ne pasąmonė, o tiesiog mintys, pats gyvenimas galėjo atsispindėti. Pasąmonė, tai jau galingesnis dalykas, ji gali nujausti, pranašauti ir pan.
Bet kokiu atveju, sapnas pozityvus. Vyras gal kuo nustebins, jei tokį turite, jei neturite, tai gal rasite mirksiukas.gif
Atsakyti