Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 14, 15:08)
Uzuojauta  4u.gif

Nemanau, kad visi kiti sapnu elementai  labai tiks jums, nors kazkas bendro, panasaus realybeje atitiks, bet ne 100%  4u.gif Bet faktas, kad kazkada vaziuosite 5 autobusu, kad vyks kazkoks zmoniu susiburimas, gal netgi valandos kazkada atitiks. Matysite kazka su juodais bateliais, lagaminas dazniausiai simbolizuoja kelione, o kad kazkuo sulaistyti rubai, tai kelioneje tai gana daznas atvejis, jei vezamasi kazka skysto, netgi sampunas gali isbegti.  4u.gif Atrodo, kad kazkas ka sutiksite  ( seniai matyti giminaiciai) tame susiburime pakvies pasisveciuoti  g.gif

Aciu jums 4u.gif

Truputi nesupratau, skaiciau keleta kartu, "nedasyla" blush2.gif Tai jusu isvardinti faktai, dar atsitikti man gali? kol kas autobusais nevazineju,(bet gal kada nors kur nors) keliones netiketos irgi buvo ir buvo sulaistyti rubai, isbego sampunas. Sutikau per laidotuves seniai matyta dede, kurio nemaciau n metu, bet tikriausiai cia ne prie ko.

As sau kazkaip kitaip buvau isivardinusi savo sapna, aisku megejimskame lygyje, na, kad nutiks kazkokia nelaime, del to autobuso, bet vat skaiciai nedave ramybes del to, kad juos taip aiskiai maciau ir jie tiesiog persekioja mane. Visk galvojau, ar nebus tie skaiciai kokios mirties mociutes valandos? nes daktarai pasake, kad ryte mire, nors visi abejojam unsure.gif

Bet labai labai aciu, kad atsakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 04 14, 19:25)
Aciu jums  4u.gif

Truputi nesupratau, skaiciau keleta kartu, "nedasyla"  blush2.gif Tai jusu isvardinti faktai, dar atsitikti man gali? kol kas autobusais nevazineju,(bet gal kada nors kur nors) keliones netiketos irgi buvo ir buvo sulaistyti rubai, isbego sampunas. Sutikau per laidotuves seniai matyta dede, kurio nemaciau n metu, bet tikriausiai cia ne prie ko.

As sau kazkaip kitaip buvau isivardinusi savo sapna, aisku megejimskame lygyje, na, kad nutiks kazkokia nelaime, del to autobuso, bet vat skaiciai nedave ramybes del to, kad juos taip aiskiai maciau ir jie tiesiog persekioja mane. Visk galvojau, ar nebus tie skaiciai kokios mirties mociutes valandos? nes daktarai pasake, kad ryte mire, nors visi abejojam  unsure.gif

Bet labai labai aciu, kad atsakot  4u.gif

Tai rimtai neseniai keliavote ir rūbai susilaistė? Tokiu atveju sapnas tuomet nieko ir nereiškia, tiesiog prisisapnavo buvusi praeitis.

Skaičius jums paaiškinau, 10-ukas tikrai pozityvus, o 5 ir 12 jums kaip ir tinka.
Nebesikankinkite, nieko nepakeisite jau 4u.gif
O jei kažkas neaišku dėl močiutės mirties ir norite šventos ramybės ir atsakymų iš daktarų, tai surašykite prašymą į Akreditavimo tarnybą, kad būtų atliktas tyrimas. Lai daktarėliai paviešina jums kaip gydė, nuo ko, kodėl anot jų mirė ir t.t. Turite tam pilną teisę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 04 14, 18:25)
Aciu jums  4u.gif

Truputi nesupratau, skaiciau keleta kartu, "nedasyla"  blush2.gif Tai jusu isvardinti faktai, dar atsitikti man gali? kol kas autobusais nevazineju,(bet gal kada nors kur nors) keliones netiketos irgi buvo ir buvo sulaistyti rubai, isbego sampunas. Sutikau per laidotuves seniai matyta dede, kurio nemaciau n metu, bet tikriausiai cia ne prie ko.

As sau kazkaip kitaip buvau isivardinusi savo sapna, aisku megejimskame lygyje, na, kad nutiks kazkokia nelaime, del to autobuso, bet vat skaiciai nedave ramybes del to, kad juos taip aiskiai maciau ir jie tiesiog persekioja mane. Visk galvojau, ar nebus tie skaiciai kokios mirties mociutes valandos? nes daktarai pasake, kad ryte mire, nors visi abejojam  unsure.gif

Bet labai labai aciu, kad atsakot  4u.gif

Gali buti, praeitis, dabartis, ateitis arba nieko 4u.gif Skaiciai gali reiksti, ka jus galvojate 4u.gif
Del autobuso bet kuriuo atveju neissipildys nieko blogo, nebent paveluosite 4u.gif

Nesigilinkite i sapnus per daug, neverta 4u.gif Labai daug yra norinciu manipuliuoti zmonemis butent sapnu pagalba 4u.gif "Nepasinerkite i ta liuna" 4u.gif
Nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 14, 21:14)
Tai rimtai neseniai keliavote ir rūbai susilaistė? Tokiu atveju sapnas tuomet nieko ir nereiškia, tiesiog prisisapnavo buvusi praeitis.

Skaičius jums paaiškinau, 10-ukas tikrai pozityvus, o 5 ir 12 jums kaip ir tinka.
Nebesikankinkite, nieko nepakeisite jau 4u.gif
O jei kažkas neaišku dėl močiutės mirties ir norite šventos ramybės ir atsakymų iš daktarų, tai surašykite prašymą į Akreditavimo tarnybą, kad būtų atliktas tyrimas. Lai daktarėliai paviešina jums kaip gydė, nuo ko, kodėl anot jų mirė ir t.t. Turite tam pilną teisę 4u.gif

Taip, keliavau vasari ir kova ir abu kartus stebuklingai kazkuris buteliukas atsidare ir uzsidare, bei suslapino kai kuriuos daiktus biggrin.gif
Del skaiciu supratau
del to tyrimo paziuresim, aciu jums 4u.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 15, 01:59)
Gali buti, praeitis, dabartis, ateitis arba nieko  4u.gif Skaiciai gali reiksti, ka jus galvojate  4u.gif
Del autobuso bet kuriuo atveju neissipildys nieko blogo, nebent paveluosite  4u.gif

Nesigilinkite i sapnus per daug, neverta  4u.gif Labai daug yra norinciu manipuliuoti zmonemis butent sapnu pagalba  4u.gif "Nepasinerkite i ta liuna"  4u.gif
Nera uz ka  4u.gif

Tai as kazkaip neuzsiciklinu ant sapnu, nors pastaruoju metu sapnuoju daug ir aiskiai, prisimenu labai. O tai vargina. Anksciau budavo, kad susapnuodavau eiga visa kitos dienos, kas ivyks, na daug reiktu pasakoti ,bet tokie sapnai isvargina, atsikeles jautiesi labai pavarges. Aciu D, kad tokie sapni baigesi.

Labai jums abiem dekoju, kad atsakote 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas siankt sapnavau kad nakti einu namo ir jauciu kad is galo kazkas eina matau vyriski kuris vedasi suni ir as pradedu greitin zingsnius jis taip pat greiteja pradeda saukti palauk man as isigandsu noriu begti bet neeina jis prisiveja mane bando atimti rankinuka asikiai matai kad mano rankinukas juodos spalvos as ji pradedu musti tuo rankinuku ir is jo vsikas iskrenta o jis pamto ant zemes mano pinigine ja pasiima ir ramiai nueina unsure.gif o as labai isigandus pabundu
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 04 15, 10:14)
labukas siankt sapnavau kad nakti einu namo ir jauciu kad is galo kazkas eina matau vyriski kuris vedasi suni ir as pradedu greitin zingsnius jis taip pat greiteja pradeda saukti palauk man as isigandsu noriu begti bet neeina jis prisiveja mane bando atimti rankinuka asikiai matai kad mano rankinukas juodos spalvos as ji pradedu musti tuo rankinuku ir is jo vsikas iskrenta o jis pamto ant zemes mano pinigine ja pasiima ir ramiai nueina  unsure.gif o as labai isigandus pabundu

Finansinis nesaugumas, būdinga šiais laikais. Taip pat ir realiai pasaugokite savo piniguss bei kas jums brangu artimiausiomis dienomis 4u.gif
Atsakyti
sapnavau , kad tolumoje matau vilką, aš jo labai bijojau, bet jis atbėgo ir pradėjo kišti savo nosį į mano pažastį , bet neurzgė , nepuolė. I 4u.gif šsigandau ir pabudau.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 04 15, 11:33)
sapnavau , kad tolumoje matau vilką, aš jo labai bijojau, bet jis atbėgo ir pradėjo kišti savo nosį į mano pažastį , bet neurzgė , nepuolė.  I 4u.gif šsigandau ir pabudau.

Vienas žmogus man yra pasakojęs savo sapną su vilku ir kaip jis išsipildė, tik nežinau ar ir jums taip tiks smile.gif Žodžiu, tuo metu ta moteris buvo vieniša ir susapnavo labai gražų, pūkuotą ir riebų vilką, bėgantį šuoliais link jos. Netrukus susipažino su gražuoliu bernu ir ištekėjo smile.gif
Jei jūs jau turite vyrą, tai tikiuosi nereikš jums kokio meilužio mirksiukas.gif
Dar vilko simbolika būtų - pyktis, nerimas, baimė. Bet kadangi galiausiai jis pas jus atėjo ir dar palindo po pažastim, tai reikėtų tai traktuoti kaip neigiamybių virsmą į teigiamybes. Galbūt su kažkuo susitaikysite arba jūsų baimės virs į džiaugsmą, pasiseks kas nors, kas gąsdino.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 15, 12:23)
Vienas žmogus man yra pasakojęs savo sapną su vilku ir kaip jis išsipildė, tik nežinau ar ir jums taip tiks smile.gif Žodžiu, tuo metu ta moteris buvo vieniša ir susapnavo labai gražų, pūkuotą ir riebų vilką, bėgantį šuoliais link jos. Netrukus susipažino su gražuoliu bernu ir ištekėjo smile.gif
Jei jūs jau turite vyrą, tai tikiuosi nereikš jums kokio meilužio mirksiukas.gif
Dar vilko simbolika būtų - pyktis, nerimas, baimė. Bet kadangi galiausiai jis pas jus atėjo ir dar palindo po pąžastim, tai reikėtų tai traktuoti kaip neigiamybių virsmą į teigiamybes. Galbūt su kažkuo susitaikysite arba jūsų baimės virs į džiaugsmą, pasiseks kas nors, kas gąsdino.

taip esu ištekėjusi.
Sau rinkčiausi antrą variantą. Mane valdo nerimas , baimė dėl darbo. Nerimauju , kad ką nors ne taip būčiau nepridariusi, kas turėtų neigiamų pasekmių klientams. Gyvenu nerimo būsenoje tiek dieną tiek naktį. Ir viliuosi , kad visa tai baigsis. Nes iš tikrųjų tikrai stengiuosi savo darbą atlikti nepriekaištingai. Bet , juk visko pasitaiko , įstatymų labirintai painūs... Ačiukas smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 04 15, 07:43)
Taip, keliavau vasari ir kova ir abu kartus stebuklingai kazkuris buteliukas atsidare ir uzsidare, bei suslapino kai kuriuos daiktus  biggrin.gif
Del skaiciu supratau
del to tyrimo paziuresim, aciu jums  4u.gif
Tai as kazkaip neuzsiciklinu ant sapnu, nors pastaruoju metu sapnuoju daug ir aiskiai, prisimenu labai. O tai vargina. Anksciau budavo, kad susapnuodavau eiga visa kitos dienos, kas ivyks, na daug reiktu pasakoti ,bet tokie sapnai isvargina, atsikeles jautiesi labai pavarges. Aciu D, kad tokie sapni baigesi.

Labai jums abiem dekoju, kad atsakote  4u.gif  4u.gif

Labai isvargina, pritariu 4u.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2015 04 15, 09:14)
labukas siankt sapnavau kad nakti einu namo ir jauciu kad is galo kazkas eina matau vyriski kuris vedasi suni ir as pradedu greitin zingsnius jis taip pat greiteja pradeda saukti palauk man as isigandsu noriu begti bet neeina jis prisiveja mane bando atimti rankinuka asikiai matai kad mano rankinukas juodos spalvos as ji pradedu musti tuo rankinuku ir is jo vsikas iskrenta o jis pamto ant zemes mano pinigine ja pasiima ir ramiai nueina  unsure.gif o as labai isigandus pabundu

Baimes del finansu , del nieksu susipyne i viena sapna 4u.gif

QUOTE(RP30 @ 2015 04 15, 12:14)
taip esu ištekėjusi.
Sau rinkčiausi antrą variantą. Mane valdo nerimas , baimė dėl darbo. Nerimauju , kad ką nors ne taip būčiau nepridariusi, kas turėtų neigiamų pasekmių klientams. Gyvenu nerimo būsenoje tiek dieną  tiek naktį. Ir viliuosi , kad visa tai baigsis. Nes iš tikrųjų tikrai stengiuosi savo darbą atlikti nepriekaištingai. Bet , juk visko pasitaiko , įstatymų labirintai painūs... Ačiukas smile.gif))

Vilkas stiprus plesrunas, Gedimino pili pastate po gelezinio vilko sapno biggrin.gif Jums reiskia siprybe ir priesu nugalejima 4u.gif
Atsakyti
O gal žinote, ką reikštų sapnuoti laiptinę, kuri šiaip jau turi vieną išėjimą, bet aš pamačiau, kad ji lyg ir "perstatyta"- labai daug atsišakojančių koridoriukų iš vienos didelės "salės". Aš pradėjau klykt iš siaubo, nes nežinojau, kaip man išeit lauk ir staiga atsirado kažkoks bomžiukas, kuris man parodė, kaip iš ten išeit. Bet durys buvo sulaužytos (keista). Prieš išeinant mano rankoje atsirado du obuoliai- vieną suvalgiau pati, kitą atidaviau tam bomžiukui ir nuėjau lauk į šviesią saulėtą dieną iš apytamsės laiptinės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 15, 19:58)
O gal žinote, ką reikštų sapnuoti laiptinę, kuri šiaip jau turi vieną išėjimą, bet aš pamačiau, kad ji lyg ir "perstatyta"- labai daug atsišakojančių koridoriukų iš vienos didelės "salės". Aš pradėjau klykt iš siaubo, nes nežinojau, kaip man išeit lauk ir staiga atsirado kažkoks bomžiukas, kuris man parodė, kaip iš ten išeit. Bet durys buvo sulaužytos (keista). Prieš išeinant mano rankoje atsirado du obuoliai- vieną suvalgiau pati, kitą atidaviau tam bomžiukui ir nuėjau lauk į šviesią saulėtą dieną iš apytamsės laiptinės. 4u.gif

Oho, Saulyte, jūsų ir sapnai bigsmile.gif Manyčiau, kad reiškia pasimetimą, atsakymo ieškojimą, kurio pati nerandate ir kas nors iš aplinkos, iš kurio to visai nesitikite, gali imti jums patarinėti, tik bėda ta, kad tas patarimas gali būti prastas g.gif (sulūžusių durų simbolis) o jūs dar ir atsilyginti galite už tą prastą patarimą g.gif
Manyčiau, kad nebijokite ir galvokite savo galva, tada bent jau nieko nekaltinsite, jei kas 4u.gif

Atsakyti