Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Masinos, bendrai biggrin.gif Gal ir netinka jums tas sapnas nes mersedesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, su Šv, Velykom, šį ryta įvyko keistas dalykas, čia ne sapnas, ryte prižadino paukštuko beldimas į langą, barbeno kelis kartus, kol atsibudom ir po to nuskrido, ką reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 04 05, 13:37)
Sveiki, su Šv, Velykom, šį ryta įvyko keistas dalykas, čia ne sapnas, ryte prižadino paukštuko beldimas į langą, barbeno kelis kartus, kol atsibudom ir po to nuskrido, ką reikia? g.gif

Ir jus su Velykom 4u.gif
Galimai bus žinia (aišku, gal net ir nemaloni), jei nelesinate jūs ar kaimynai paukštukų, nes būna, kad žmonės lesina, tai tada jie būna ir pareikalauja lesalo smile.gif
Jei nelesinate, tai apsižvalgykite šeimoje kaip visi jaučiatės, ar visi sveiki, gal kam verta nueiti kokius tyrimus profilaktiškai pasidaryti, kad pasitikrint sveikatėlę. Kelyje būkite labai atsargūs, jei įmanoma, ilgų kelionių atsisakykite. Besisaugančius dievai saugo 4u.gif O ar tikrai kas bus, ar nebus, pasakyti sunku, tokiuose dalykuose juk jokių garantijų ir nėra ko paklausti, pati juk žinote smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Sapnavau gimdyma, labai spalvingas, tarsi tikrove, nuotaika rami, pakileta, visi dziaugiasi, atsibudus nuotaika maloni.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2015 04 07, 20:27)
Sveiki 4u.gif
Sapnavau gimdyma, labai spalvingas, tarsi tikrove, nuotaika rami, pakileta, visi dziaugiasi, atsibudus nuotaika maloni.

Sveiki. Per mažai detalių. Ar gimė? Kas gimė? Ar tik pats procesas, stūmimas, be kūdikio?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 07, 23:16)
Sveiki. Per mažai detalių. Ar gimė? Kas gimė? Ar tik pats procesas, stūmimas, be kūdikio?

Visas procesas su saremiais stumimu, kudikis, placenta, gimdeme kartu su vyru. Del kudikio lyties neaisku buvo, bet panasus i pirmagime, juodi ir tankus plaukai, juodos ir pritraukiancios akys. Panasu, kad gimdymas vyko namie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 balandžio 2015 - 11:45
QUOTE(Oksanik @ 2015 04 08, 12:45)
Visas procesas su saremiais stumimu, kudikis, placenta, gimdeme kartu su vyru. Del kudikio lyties neaisku buvo, bet panasus i pirmagime, juodi ir tankus plaukai, juodos ir pritraukiancios akys. Panasu, kad gimdymas vyko namie 4u.gif

Matau, kad turite vaikelių, tai jei neseniai neprisiminėte mintyse viso proceso ar nematėte kokio filmo šia tematika, tai gali reikšti, kad pasąmonė jaučia ateisiančius malonius pokyčius gyvenime, naujienas, gal net su finansais susijusias.
Atsakyti
Oksanik, panasu, kad tai lyg noras daugiau , nei baime ( nors baimes labai mazai irgi yra) kad vaikeliu turite negaleciau is profilio pasakyti, bet saremiu jautimas sapne g.gif turetu reiksti, kad esate tai patyrusi biggrin.gif Esate labai romantiska ir meniska 4u.gif
Man vistik atrodo, kad susapnavote kazkieno realiai isgyventa momenta, nes veidu vis tik nematete labai ryskiai. Ryskiai matome veidus, kai jie tikrai musu 4u.gif Nors galima matyti ryskiai ir kitu veidus, tik nezinau, kiek jus tai galite ax.gif Jei turite vaizdine atminti, manau tada tai padeda 4u.gif
Atsakyti
As galvoju apie busima vaikeli, bet dar tam nepasiruosusi, bet zinau, kad jis ateis, mano manymu, as kuriu vaikelio atejima pasamoneje ir sapnai tai parodo. Pirmagime salyginai pagimdziau naturaliai, pojuciai nebuvo man malonus, sunu sunkiai gimdziau, baisu prisiminti, o mazoja gime CP, ketvirta planuoju gimdyti naturaliausiai, kiek dar teks palaukti nzn, gal metus, o gal ir penkis... Svarbu ir dziugu, kad pasamone tam ruosiasi.
As apie gimdyma stengiuosi galvuoti graziai, nors pries gimdant dabartinius savo vaikus vengdavau, net pagalvuoti, todel ko gero ir gimdymai nesklandus. Bet esme, kad pries susapnuojant si sapna, kuriame jauciausi maloniai ir laiminga, neziurejau, negalvuodavau apie gimdymus. Bet jausmas islieka iki dabar wub.gif

Apskritai mano gyvenimas labai pasikeite ir iki siuol keiciasi geraja linkme, jauciuosi laiminga wub.gif
Esu dekinga jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2015 04 09, 12:23)
As galvoju apie busima vaikeli, bet dar tam nepasiruosusi, bet zinau, kad jis ateis, mano manymu, as kuriu vaikelio atejima pasamoneje ir sapnai tai parodo. Pirmagime salyginai pagimdziau naturaliai, pojuciai nebuvo man malonus, sunu sunkiai gimdziau, baisu prisiminti, o mazoja gime CP,  ketvirta planuoju gimdyti naturaliausiai, kiek dar teks palaukti nzn, gal metus, o gal ir penkis... Svarbu ir dziugu, kad pasamone tam ruosiasi.
As apie gimdyma stengiuosi galvuoti  graziai, nors pries gimdant dabartinius savo vaikus vengdavau, net pagalvuoti, todel ko gero ir gimdymai nesklandus. Bet esme, kad pries susapnuojant si sapna, kuriame jauciausi maloniai ir laiminga, neziurejau, negalvuodavau apie gimdymus. Bet jausmas islieka iki dabar wub.gif

Apskritai mano gyvenimas labai pasikeite ir iki siuol keiciasi geraja linkme, jauciuosi laiminga wub.gif
Esu dekinga jums 4u.gif

Aišku, tai tuomet manau, kad dar daug sapnų panašia tematika sapnuosite, nes apie tai galvojate. Tai tuomet tiesiog sekite ar jausmas gražus sapne lydi ir tiek, taip pat pasekite ar nėra kažkokių keistų simbolių tuose sapnuose, kurie jus neramintų. O jei nėra, tai tuomet ir nebus ką aiškintis, o sapnai bus minčių, pasąmonės atspindys smile.gif
Atsakyti
Labutis. Sapnavau labai trumpa bet keistika sapna... atverciu savo delnus o juose istatuiruotos dvi sirdys po viena ant kiekvieno delno, paziurejau as i jas galvoju nu kaip cia dabar jos ne i tema gerai kad nesimato ryskiai. Turiu dvynukes... gal su jom kazkaip susije... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doriele @ 2015 04 09, 21:20)
Labutis. Sapnavau labai trumpa bet keistika sapna... atverciu savo delnus o juose istatuiruotos dvi sirdys po viena ant kiekvieno delno, paziurejau as i jas galvoju nu kaip cia dabar jos ne i tema gerai kad nesimato ryskiai. Turiu dvynukes... gal su jom kazkaip susije...  g.gif

Na pritraukiant si sapna jums: matosi, kad i tatuiruotes ziurite atsargiai, nesizavite. Dvi sirdutes delnuose ir kaip pati paminejote turite dvynukes, tai ju dabartis, ateitis jusu rankose, kaip uzauginsite su meile, taip ir bus 4u.gif Ar tai jusu pasamones sapnas? ax.gif zinote tik jus 4u.gif
Dar- labai galimas dalykas kazkas mate jusu ir dvynukiu nuotraukas, pagalvojo graziai apie jus 4u.gif
Atsakyti