Leticija, 31 Gru 2014 - 16:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Leticija, 31 Gru 2014 - 16:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Jaučiausi gerai, bloga nebuvo. Bet vakar sugedo mašina, ir stipriai. Laukia didelės neplanuotos išlaidos

Gaila, kad visgi neigiamai

Papildyta:
Rasma, 01 Sau 2015 - 11:18, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Rasma, 01 Sau 2015 - 11:18, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Įspūdingas sapnas Naujųjų Metų naktį
![]()
Sapnavau, kad visiškai apvogė namus. Tušti kambariai, nieko nėra, nei baldų, nei daiktų, nei užuolaidų..visai kaip toj Marijono dainoj "tik balintos sienos". Vaikštau su šeima po skambantį nuo erdvės butą ir bliaunu bliaunu. Kol pamatau paliktą staliuką, ant jo miniatiūrinė papuošta eglė ir po ja "padėkos dovanos" kiekvienam šeimos nariui nuo vagių![]()
Ir suvokiu, kad nebeturėsim nieko, viską praradom..toks desperatiškas jausmas, įniršis kartu su liūdesiu.
Šiaip kiek prisimenu, tai namai simbolizuoja lyg ir mus pačiusIr ko aš tokia apvogta jaučiuos
Turbūt 2015 m pabudau balintom sienom, kaip tuščias lapas, viską palikau 2014-iesiems.

Sapnavau, kad visiškai apvogė namus. Tušti kambariai, nieko nėra, nei baldų, nei daiktų, nei užuolaidų..visai kaip toj Marijono dainoj "tik balintos sienos". Vaikštau su šeima po skambantį nuo erdvės butą ir bliaunu bliaunu. Kol pamatau paliktą staliuką, ant jo miniatiūrinė papuošta eglė ir po ja "padėkos dovanos" kiekvienam šeimos nariui nuo vagių

Ir suvokiu, kad nebeturėsim nieko, viską praradom..toks desperatiškas jausmas, įniršis kartu su liūdesiu.
Šiaip kiek prisimenu, tai namai simbolizuoja lyg ir mus pačius

"Jei apiplėštas jūsų namas ar darbo vieta - vadinasi, likimas pareikalaus daug ištvermės, tvirtumo ir kantrybės, apginant savo įsitikinimus ar nuomonę"
Aš tai šiandien pinigus sapnavau ir eurus man regis, kad apsimoku tvarkingai už autobuso bilietą ir nemažą kupiūrą turiu, grąžą man žmonės perduoda iš vairuotojo. O aš dar perskaičiuoju ar neapsuko