Atnešu jūsų originalą:
1. "Aš jau antrą dieną iš eilės ateinu į temą, nes kuo toliau, tuo labiau mano sapnai primena kraupių nesąmonių kratinį: sapnavau vestuves su vaikinu, kurį išrinko tėvai. Visą tą laiką man buvo labai liūdna, nes galvoje buvo mintis, kad dabar viskas. Negalėsiu tekėti už MB. Kažkas bažnyčioje labai juokėsi ir aš juos išvariau lauk. Mus sutuokė.
2. Grįžom namo ir mane per langą pasikvietė mirusi kaimynė pakalbėti, o kai aš nuėjau, ėmė mane guosti, kokia aš vargšė, kaip čia taip man gavosi.
3. Kitas sapnas: sapnavau, kad pagimdžiau vaiką ir verkiau kruvinom ašarom. Priėjusi draugė ėmė raminti, kad ji viską sutvarkys, man reikia nusiraminti ir mama būti man nereikės- viskas bus gerai, aš teturinti ja pasikliauti. Tada priėjo mano a.a. senelis, aš jam sakau: va, dabar bus proanūkė močiutei (močiutė gyva), o jis man ir sako: ne, ne močiutei. Čia proanūkė seneliui."
Mirties tai aš neįžvelgiu, nurimkite
1. Čia aš įžvelgiu kažkokį jūsų nenorą kažką daryti, bet vistiek daromą per prievartą. Nežinau ar tai susiję su vyriškiu ar/ir su jūsų tėvais

(Čia priklauso nuo to kaip anksčiau pildėsi jūsų sapnai, nors kiek tiesiogiai, panašiai ar ne).
2. Pats nuėjimas aišku skamba kraupiai, bet pats kontekstas tikrai kitoks nei tų sapnų kai mirusieji išsiveda. Ji gi jus guodė

Tai taip paanalizavus, gal ta kažkokia situacija, ko jūs nenorėsite galiausiai išsispręs ar bent sulauksite kokio palaikymo
3. Gali būti koks sunkumas, bet galbūt padės kas išspręsti. Nežinau ar draugė, vėlgi priklauso ar tiesiogiai kada pildėsi jūsų sapnai. O kad senelis pasakė, kad proanūkė bus jam, kurios jūs visai nenorite ir kurią kaip suprantu sapne lyg ir draugė perima iš jūsų, tai gal vėlgi tai reikš, kad problemą, sunkumus kažkokius kažkas padės išspręsti, nuims nuo jūsų

Gimdyti, ypač, kai to nenorite, vaikas - tai reiškia rūpesčius.
Nemalonu aišku, o dar kai mirusieji įpinti į sapnus, bet visi mes tų rūpesčių turime, kartais net labai didelių, bet išgyvename