QUOTE(Izolda @ 2015 01 02, 11:18)
Iš kur siunčiatės papildos?
Mano mergaitės dantys tai oj oj.. Kaip sakė stomatologė ėduonies pažeisti, visi pajuodę... Atrodo jau ir valom švariai, tiesa eina į darželį, mitybos nesukontroliuosi, be to ir močiutė saldainiais pamaitina. Bet jau nerimas, išdygo du nauji dantukai vietoj pieninių, jau ir tie su juodom apnašom.. gal ir jai kalio reikėtų>?
Mano mergaitės dantys tai oj oj.. Kaip sakė stomatologė ėduonies pažeisti, visi pajuodę... Atrodo jau ir valom švariai, tiesa eina į darželį, mitybos nesukontroliuosi, be to ir močiutė saldainiais pamaitina. Bet jau nerimas, išdygo du nauji dantukai vietoj pieninių, jau ir tie su juodom apnašom.. gal ir jai kalio reikėtų>?
siulau paskaityti knyga Vitamin K2 and the Calcium Paradox: How a Little-Known Vitamin Could Save Your Life, cia labai neblogai aprasytas K2 ir dantu rysys. Na ir paaiskina, kodel geriant kalci nieko nepadedama savo dantims.
Siaip Paleo mityba turetu uztektinai K2 duoti, bet speju labai mazai kas taip maitinas, kad pilnai apsirupintu juo. Beje, yra atskiros K2 fromos, MK-4 ir MK-7. As pati labiau linkciau prie MK-4
Mano sunui dar tik ketveri, gal anksti dar ka spresti, bet dantukai visi balti dailus, bet ir saldainiu labai labai retai gauna, pagrinde darzoves, zoles, taip pat gera mesyte, kiausiniai, geri riebalai, kartais suris, vienas vaisius per diena. Kartais eina i darzeli, ten gauna pietus - darzoves su mesyte/makaronais/ryziais, kartais pasitaiko blynai ar varskeciai. Cia jau nereguliuoju, pora kartu per savaite tegu. Saldainis pasitaiko darzely arba kokiam gimtadieny, namuose gauna kartais juodo sokolado arba sokoladuka (raw dziovinti vaisiai "sulipdyti" su kokosu ar kt riesutais).
Kokio amziaus jusu dukryte?