Truputi ir as isiterpsiu.
QUOTE(-sky- @ 2014 12 30, 08:36)
Nugi ka, pasiskundziau vakar, pagrasiau gydytojais ir parsivilko mano mmm vakare. Taigi stai, rekordinis ciklas 43 dienos.
As taip pat neseniai turejau rekordiska cikla. Sirgau daugiau nei tris savaites, lygtais 24 dienas (su vienos dienos pertrauka praejus pirmajai savaitei), po to trys savaites "laisvos". Dabar vel graziai sirgau, savaite, paderinus atitinkamai mityba, bet islikus paleo. Manau tiktu ir jums pasiskaityti apie estrogenus, pas moteris daugiausia problemu del ju pertekliaus/stygiaus. As juose atradau savo nenormaliu menesiniu priezasti.
QUOTE(zomša @ 2014 12 30, 09:49)
Nors tarp žaliavalgių-veganų, kur pas mus per TV kartais rodo, nesu mačiusi nei vieno, kuris atrodytų sveikai - visi kažkokie papilkėję. O kraupios istorijos apie dantis net ir sm'e kažkada plaukiojo.
Manau tai ne taisykle, bet sitas pvz atitiko mano patirti.
As buvau nemazai laiko prijaucianti raw (nors ir nepilnai 100%), dominavo anglys, vaisiai ir darzoves. Pradejo labai skaudeti dantis, toks vaizdas skyles prasivere, geldavo nuo saldziu vaisiu ir pan. Tiesa tuo metu ir nestuma turejau, gal dasidejo ir tai. Susitaisiau beveik visus dantis (o Dieve Dieve dejavo dantistas), liko du paskaudantys, kai saldesi uzvalgai gelia arba nakti kazkaip uzeidavo skausmai is lempos. bet kai perejau i paleo (nors islieka daug raw), nebeskauda tu dvieju dantuku visai, ne vieno karto. Manau cia dideli darba atliko vit K2, kuris atlieka dantyse dideli vaidmeni.