QUOTE(ivetacom @ 2015 02 16, 19:32)
O as kaip tik ir vertinu paleo ir Vorestos komentarus uz galimybe isigilinti ir rasti savo negalavimu priezasti, o ne valgyti is akies kazka tariamai naudingo, nes dabar kazkas pasake, kad tai sveika. Vegetares irgi jauciasi labai sveikai valgancios, neziurint, kad is tiesu alina savo organizma. As is tu kam susitvarke endometrioze butent su paleo ir man tikrai idomu, kokiems procesams vykstant tai atsitiko

As visa laika stebiu , kaip keiciasi mano pojuciai ir kunas, nors virsvorio neturejau, o del kitu priezasciu prasidejau draugauti su sia mityba ir man vis labiau tas patinka
Man tai labai patinka tie straipsniai, kur voresta imeta, nors kai kurie buna skaityti, bet labai sveika daug kartu paskaityt, nes vis kazka naujo atrandu.
Mane dabar neramina apgamai, aisku vel geriu gelezi ir zinau, kad nuo jos, nu bet sejasi akivaizdziai, kaip dabar ju atsikratyt
Dar idomu, kokios kraujo grupes cia daugiausia susirinkusiu? Man viena antros grupes pasakoja, Kad jai evoliuciskai netinka Mesa, ir jai jos nevirskina skrandis.
Cushy, sveikinu