Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

Sveikos smile.gif Atejau pasidziaugti, kad jau savaitele draugaujam su savo maza meilybe wub.gif
Vasario 11 uzgime musu mergyte, abu su teciu negalim atsiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 09:42)
Sveikos smile.gif Atejau pasidziaugti, kad jau savaitele draugaujam su savo maza meilybe  wub.gif

Labas, sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif Isrinkot varda jau? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 09:42)
Sveikos smile.gif Atejau pasidziaugti, kad jau savaitele draugaujam su savo maza meilybe  wub.gif

wub.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 10:42)

sveikinimai wub.gif
zomsa, labai teisingai parasei.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 08:42)

kaip miela. sveikatos jum su mazaja! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 02 16, 19:32)
O as kaip tik ir vertinu paleo ir Vorestos komentarus uz galimybe isigilinti ir rasti savo negalavimu priezasti, o ne valgyti is akies kazka tariamai naudingo, nes dabar kazkas pasake, kad tai sveika. Vegetares irgi jauciasi labai sveikai valgancios, neziurint, kad is tiesu alina savo organizma. As is tu kam susitvarke endometrioze butent su paleo ir man tikrai idomu, kokiems procesams vykstant tai atsitiko smile.gif As visa laika stebiu , kaip keiciasi mano pojuciai ir kunas, nors virsvorio neturejau, o del kitu priezasciu prasidejau draugauti su sia mityba ir man vis labiau tas patinka smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Man tai labai patinka tie straipsniai, kur voresta imeta, nors kai kurie buna skaityti, bet labai sveika daug kartu paskaityt, nes vis kazka naujo atrandu.
Mane dabar neramina apgamai, aisku vel geriu gelezi ir zinau, kad nuo jos, nu bet sejasi akivaizdziai, kaip dabar ju atsikratyt doh.gif
Dar idomu, kokios kraujo grupes cia daugiausia susirinkusiu? Man viena antros grupes pasakoja, Kad jai evoliuciskai netinka Mesa, ir jai jos nevirskina skrandis.
Cushy, sveikinu wub.gif
Atsakyti
cushy, valio valio 4u.gif sveikinimai didžiausi wub.gif
Atsakyti
cushy, dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2015 02 17, 12:30)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Man tai labai patinka tie straipsniai, kur voresta imeta, nors kai kurie buna skaityti, bet labai sveika daug kartu paskaityt, nes vis kazka naujo atrandu.
Mane dabar neramina apgamai, aisku vel geriu gelezi ir zinau, kad nuo jos, nu bet sejasi akivaizdziai, kaip dabar ju atsikratyt  doh.gif
Dar idomu, kokios kraujo grupes cia daugiausia susirinkusiu? Man viena antros grupes pasakoja, Kad jai evoliuciskai netinka Mesa, ir jai jos  nevirskina skrandis.
Cushy, sveikinu  wub.gif

Ar apgamai nuo gelezies? Nuo vaikystes turiu ju daug. As antros kraujo grupes. Man labai gerai virskina mesa.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 07:42)

Sveikinimai dideliausi! Saldaus pienelio ir ramiu nakteliu.

QUOTE(LumiLumi @ 2015 02 16, 23:11)
<...> Kaip tavo maziukas laikosi? Kaip su racionu, jau daugmaz viska kapoja?  4u.gif

Maziukas gerai, auga, neserga, aciu. O su valgymu, tai idomu pas mus, nes as kosiu-makalosiu neverdu, vietoj to darau Baby Led Weaning. Kol kas jam nelabai idomu, bet jis bando biggrin.gif uztat pradejo ropinet, tai tik nusisuk, ir tas jau tapkiu padus laizo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2015 02 17, 08:42)

Achhh, Sveikinu! Net aptirpau nuo tokios geros žinios! wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Sveikinimai Cushy!!!! 4u.gif 4u.gif

As daug kur ir kame pritariu Zomshai, bet suprantu tas, kurioms tie gilus kapstymai duoda naudos ir yra idomus. As meginau irgi dometis, skaityti, kapstytis, jauciausi kaip gryzus i stujas smile.gif)) Bet tiesa pasakius pavargau, o ir tas zinojimas... na nera vieno atsakymo kodel man taip o ne kitaip, NERA. Tad nieko kito nelieka tik eksperimentu ir stebint save gydytis, o tada pastebejau, kad kuo maziau apsunkinu galva tuo geriau jauciuosi smile.gif Stresas prie gero neveda smile.gif))

Kamelija, o va del kraujo grupes tai zinok nusisaut galiu! Kaip tik pries kokia savaite turejau sia diskusija su dviem kolegem pagal kraujo grupe besidietinanciomis, nu nesamone ta dieta, be jokiu irodymu apskritai. Pasiuliau paskaityti itin paprastai isdestyta sraipsniuka http://authoritynutr...pe-diet-review/

Mano kraujo grupe irgi 2+, mesa virskina puikiai. Mano mama 1 grupes meginos sakyti kad jai nevirskina, bet tai sausa vistos krutinele be jokio riebalo tai ir man nevirskintu, ne tai kad nevirskintu, o gerklej uzstrigtu ir basta.
Atsakyti