Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Sveikos, savaitgali padariau kelis kalėdinius darbelius, tik dar 100 proc nežinau kaip bus panaudoti. Kita diena kai viskas bus stvarkysiu atnešiu jums parodyti.
Man vis iš galvos neišeina Kalėdinės dovanos. Mamai ir brolio šeimynai reikia kažką sugalvoti. Dovanos nebrangios būna dažniausiai simbolinės bet vistiek bet ko nedovanosi.

Dėl pinigų dovanojimo. Per gimtadieniu vaikams vis dažniau ir dažniau dovanojami pinigai, nes dažnai jie nori didesnio daikto, tai susirenga pinigėlius ir nusiperka, per Kalėdas stengdavausi išvengti to, bet šiemet nepavyks. Yra vienas 13 -metis, kuriam niekas neįdomu, tai nesinori beleką pirkti. Tik reikės sugalvoti kaip įdomiau supakuoti.

Ir visada vaikams prie dovanų pridedu saldainių kokiu
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2015 11 14, 16:36)

newyear.gif wub.gif tik 40 dienų, kaip greitai artėja šventės, bet jau malonu po truputėlį išvysti Kalėdines dekoracijas ar reklamas per tv, ech man patinka šis metas blush2.gif

Dėl pinigėlių dovanojimo, tai aš asmeniškai atengiuosi Kalėdoms pirkti dovanas, bet praktiškas, kad būtų panaudotos. Kadangi skiriu nedidelį fondą dovanom, tai pinigėliais būtų labai maža ir nereikšminga suma ir be to manau pinigėlius gali dovanoti seneliai ar tėveliai, o ne tolimesni giminaičiai. Per gimtadienius tai taip visada duodu pinigėlius, nes tada susitaupo kažkam rimtesniam, o per Kalėdas ne dovanos dydyje esmė, reikia džiaugtis artimųjų būvimu ir smulkmenomis tokiomis kaip meduoliai ir arbata biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi išlindo nenumatytų išlaidų pagalvojau, kad būtų faina kelis € iš šalies gauti. Kalėdinėms dovanėlėms nukeliautų. Tai nusipirkau loterijos bilietą (niekada nelošiu) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O šventas naivumas.
Atsakyti
santa2.gif IKI ŠVENTŲ KALĖDŲ - 33 DIENOS! newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 lapkričio 2015 - 18:08
Kur visos dingusios. Kalėdoms ruošiatės? Norėjau nuotaikai palaikyti įkelti paveiksliuką (ką nuveikiau) ale nebeveikia mano portalas per kurį čia keldavau paveiksliukus.
Atsakyti
Esame cia smile.gif bet kadangi mano dovaneles paprastos ( arbata, kava, zaislai itt) tai ir neikeliu foto. Gal kai supakuosiu ir paruosiu parodysiu. Gaila, kad jums neiseina ikelti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 11 24, 14:36)
Kur visos dingusios. Kalėdoms ruošiatės? Norėjau nuotaikai palaikyti įkelti paveiksliuką (ką nuveikiau) ale nebeveikia mano portalas per kurį čia keldavau paveiksliukus.

Gal fotki? skaičiau, kad apmokestino ar pan. g.gif o per pinterest gal išeitų?
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 11 24, 16:12)
Esame cia smile.gif  bet kadangi mano dovaneles paprastos ( arbata, kava, zaislai itt) tai ir neikeliu foto. Gal kai supakuosiu ir paruosiu parodysiu. Gaila, kad jums neiseina ikelti.

Galvoji pas mus kas mandriau smile.gif Viskas panašiai. Reikėtų sakiau rinti susėsti ir susirašyti kam ko trūksta. Bet dar šį savaitgali laukia daug gimtadienių tai po jų viskas bus Kalėdoms.

QUOTE(muminukas @ 2015 11 24, 16:18)
Gal fotki? skaičiau, kad apmokestino ar pan.  g.gif o per pinterest gal išeitų?

Taip fotki, meta kažkokias lenteles, ir net neleidžia prie senų nuotraukų prieiti.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2015 11 24, 14:36)

aš per part keliu

kaip greitai bėga dienos, jau tik mėnuo liko bigsmile.gif newyear.gif
Atsakyti
O pas mane dovanos jau beveik visiems supirktos, tik smulkmenos kelios liko ir supokavimai. 4u.gif biggrin.gif Šiaip faina man pokuoti dovanas, tik kad yra pas mus toks landus ir labai visur nosi kisantis sunutis, tai nera net kaip normaliai issiimti tas dovanas, ka jau kalbeti apie pokavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2015 11 24, 17:40)
kaip greitai bėga dienos, jau tik mėnuo liko  bigsmile.gif  newyear.gif

tikrai laikas lekia nepastebimai doh.gif dar peržiūrėjau senas foto Kalėdų, tai kažkaip baisu net pasidarė kaip bėga metai ax.gif

QUOTE(Svajone_25 @ 2015 11 25, 09:48)
O pas mane dovanos jau beveik visiems supirktos, tik smulkmenos kelios liko ir supokavimai.  4u.gif  biggrin.gif  Šiaip faina man pokuoti dovanas

thumbup.gif man maloniausias darbas jas pakuoti ir dovanoti, su išrinkimu truputį sudėtingiau... biggrin.gif dar ne visas turiu ir dar nemažai liko nupirkt, šiemet kažkaip užsivėlinau labai, mat turiu reikalų pašalinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2015 11 26, 10:15)
tikrai laikas lekia nepastebimai  doh.gif  dar peržiūrėjau senas foto Kalėdų, tai kažkaip baisu net pasidarė kaip bėga metai  ax.gif
thumbup.gif  man maloniausias darbas jas pakuoti ir dovanoti, su išrinkimu truputį sudėtingiau...  biggrin.gif  dar ne visas turiu ir dar nemažai liko nupirkt, šiemet kažkaip užsivėlinau labai, mat turiu reikalų pašalinių  blush2.gif

Man irgi patinka pakuoti dovanas ir dovanoti, kartais atrodo sau nenusiperki, bet kitam nuperki... biggrin.gif
O tas kaledinis laikotarpis mums kazkoks skausmingas, nes ne tik Kaledos, bet ir gimtadieniu daug turim, 4 gimtadieniai ir tie gruodzio pabaigoj, sausio pradzioj. doh.gif biggrin.gif Tai jau as ruostis ir dovanas pirkti pradejau nuo spalio menesio biggrin.gif ne taip jauciasi biggrin.gif
Atsakyti