Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(muminukas @ 2015 11 11, 14:09)
Normalu - anksčiau ką nors sutarsite, didesnė tikimybė planus įgyvendinti smile.gif

Kalėdinis vaidinimas planuojamas gruodžio 17 d., nes po to jau atostogos kalėdinės, tai geras mėnesiukas pasiruošimui, o kai laikas taip lekia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2015 11 11, 09:36)
smagu  thumbup.gif  kada planuojate puoštis?  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

mano dukrytės darželyje jau irgi prasidėjo Kalėdų planavimas  ax.gif

Kažkur gruodžio pradžioj puošim viską, darbe gal lapkričio gale.

Pas mus irgi daržely jau galvoja ir ruošiasi. O dar darbo vakarėlis bus, kiti reikalai. Gruodis pas mane laaaabai busy mėnesis rolleyes.gif
Atsakyti
Vyro sesėms numezgiau tapkytes, planavau iškepti meduoliukų ir padovanoti per Kalėdas, bet viena iš jų pareiškė, kad nemėgsta dovanoti dovanų ir gauti nemėgsta...dabar neapsisprendžiu, kaip pasielgti, dovanoti ar ne g.gif Ką merginos patartumėte? Negražu bus jeigu vienai dovanosiu, o kitai ne...
Dėl dovanų vaikams, taip pat perspėjo, kad norėtų tik pinigėlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 13 lapkričio 2015 - 23:03
QUOTE(*Radvileee @ 2015 11 13, 23:00)
Vyro sesėms numezgiau tapkytes, planavau iškepti meduoliukų ir padovanoti per Kalėdas, bet viena iš jų pareiškė, kad nemėgsta dovanoti dovanų ir gauti nemėgsta...dabar neapsisprendžiu, kaip pasielgti, dovanoti ar ne g.gif Ką merginos patartumėte? Negražu bus jeigu vienai dovanosiu, o kitai ne...

Aš vistiek meduolius padovanočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 11 14, 00:00)

Man atrodo, kad meduoliai ne dovana. Be to, noriu dovanoju, noriu ne, nenori, lai neima biggrin.gif Mėgsta, nemėgsta, tokia jau šventė, pakentės, nepasius biggrin.gif
Atsakyti

Kokia keista sese blink.gif ( nors ko ten stebetis, vyro mociute tokia pati ), o vaikams manau tikrai butu maloniau gauti koki zaisliuka ar kazka panasaus negu pinigus. Budama Jusu vietoje tikriausiai neklausyciau jos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios išsakėte savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Tik 40 dienu !!!! bigsmile.gif o dar tiek viso nupirkti reikia, o laiko visada truksta doh.gif
Atsakyti

O įdomu, kiek vaikams metų, nes man kažkaip per Kalėdas pinigais ne ne ne....nors vyresni vaikai to labai nori ,na, netinka kažkaip, gimtadieniams gal ir normalu, bet vėl žiūrint koks vaikų amžius g.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2015 11 14, 21:35)
O įdomu, kiek vaikams metų, nes man kažkaip per Kalėdas pinigais ne ne ne....nors vyresni vaikai to labai nori ,na, netinka kažkaip, gimtadieniams gal ir normalu, bet vėl žiūrint koks vaikų amžius  g.gif

Vienam vaikui 8, kitam 12.
Atsakyti
Aš paprastai jei per Kalėdas dovanoju pinigus (o kartais būna, kad nori, kai vaikai paaugliai), tai vis tiek dar pridedu kokių saldainių ar kažko. Negi dabar duosi vokelį, kaip kokį kyšį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 lapkričio 2015 - 11:12