Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(muminukas @ 2015 10 24, 16:55)
Prieš 10 m. tokiu metu irgi išsiuntėm tikrajam, atsakymą gavom pavasarį.

Na bus kaip bus. Kiek skaičiau tai kai kurie spėja gauti, kai kurie ne... Tikimės spėt smile.gif Blogiausiu atveju turėsiu parašiusi savo laišką ir duosiu dukrai, kad nenusimintų biggrin.gif
Atsakyti
Teko vaziuoti salia turgaus tai jau pilna lempuciu, girliandu, sviecianciu elniu smile.gif
Atsakyti
Na tai kas gi čia beliko, jau po kitos savaitės galėsiu oficialiai laukti Kalėdų newyear.gif clap.gif dovanų jau nemažai supirkau ax.gif kaip ir kiekvienais metais sakau, laukti Kalėdų pats maloniausias metas, o kai jos ateina, tai labai greit praeina biggrin.gif
Papildyta:
Dabar pamačiau savo avatarą ir pagalvojau, kaip jau pasiilgau baltų, tokių apipustytų ir apšerkšnyjusių Kalėdų wub.gif Kaip manot šiemet tokios bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 10 25, 13:03)
Teko vaziuoti salia turgaus tai jau pilna lempuciu, girliandu, sviecianciu elniu  smile.gif

Į girliandų temą. Šiais metais norim puošti namą ir reikės daug girliandų. Turit ką geresnio pasiūlyt gal?

QUOTE(Vikte;) @ 2015 10 25, 13:55)
Dabar pamačiau savo avatarą ir pagalvojau, kaip jau pasiilgau baltų, tokių apipustytų ir apšerkšnyjusių Kalėdų  wub.gif  Kaip manot šiemet tokios bus?  blush2.gif

Kad ir kaip nemėgstu nei žiemos, nei sniego, bet šių kalėdų noriu su daug sniego. Tiesa dviem savaitėm maximum. Užtektų. Poto man reikės vasaros lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dar noriu pasidžiaugti auksiniu rudeniu. O kai neliks lapų tada jau lauksiu sniego. Nors remiantis logika tai Kalėdos vėl bus šlapios.

Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 10 25, 19:27)
Aš dar noriu pasidžiaugti auksiniu rudeniu. O kai neliks lapų tada jau lauksiu sniego. Nors remiantis logika tai Kalėdos vėl bus šlapios.

Oras logikos nepripažįsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 25, 18:37)
Kad ir kaip nemėgstu nei žiemos, nei sniego, bet šių kalėdų noriu su daug sniego. Tiesa dviem savaitėm maximum. Užtektų. Poto man reikės vasaros  lotuliukas.gif

Oi man irgi ilgam nereikia to sniego, bet šventinei nuotaikai nors gruodis ir šiek tiek sausio te pabūna baltas blush2.gif

QUOTE(Dzenete @ 2015 10 25, 20:27)

Visiškai pritarius, rudenelis irgi labai gražus ir nedarganotas, daugiau saulės nei lietaus, bet kaip tik ruduo baigsis, gruodžio 1 d, jau gali snigt biggrin.gif Bet tikriausiai kaip ir jūs sakote bus šlapios ir purvinos, o ne baltos ir gražios Kalėdos unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2015 10 25, 22:40)
Oras logikos nepripažįsta  biggrin.gif

Tikiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Atėjo vakar man jau girliandos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 11 10, 20:37)
Atėjo vakar man jau girliandos  thumbup.gif

smagu thumbup.gif kada planuojate puoštis? newyear.gif newyear.gif newyear.gif

mano dukrytės darželyje jau irgi prasidėjo Kalėdų planavimas ax.gif
Atsakyti
As ieskau elniuku, sidabriniu, pastatomu, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 11, 12:15)
As ieskau elniuku, sidabriniu, pastatomu, niekur nerandu  doh.gif

kur ieškai ir kur nerandi? biggrin.gif manau kokiam jyske, senukuose turėtų būti, tik nežinau ar ten jau iškeltos kalėdinės prekės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2015 11 11, 09:36)

mano dukrytės darželyje jau irgi prasidėjo Kalėdų planavimas  ax.gif

Normalu - anksčiau ką nors sutarsite, didesnė tikimybė planus įgyvendinti smile.gif
Atsakyti