Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Vis daugiau ir daugiau apsilankanciuju cia thumbup.gif
Atsakyti
O mes su dukra šiemet rašysim laišką tikram Kalėdų seneliui thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdų senelis jau užsakė dovaną viena internetu. Ryt turėtų atkeliauti. Tai jau nesiūlysiu dukrai rašyti laiško, kad nesikeistų norai smile.gif Nors kai pradėjo lankyti mokyklą tai ir Kalėdų seneliu tikėti apstojo. Aišku versijų daug bet jau nebe tas. O Mažasis dar per mažas, kad norus išsakytų. Tai tėtei duosim atlikti Kalėdų senelio darba. Vyriški reikalai.
Atsakyti
O gal patarsite ka nupirkti mergytei 10menesiu ? Aisku dar mazyte, bet vis vien kaip nekaip pirmos Kaledos :-)
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 10 14, 13:24)
O gal patarsite ka nupirkti mergytei 10menesiu ? Aisku dar mazyte, bet vis vien kaip nekaip pirmos Kaledos :-)

Kamuolį, Lego duplo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 10 14, 14:24)

Maniškis tokio amžiaus jau pradėjo žaisti tomis paspiriamomis mašinytėmis (yra ir mergaitiškų variantų). O ant metų, jau spėk gaudyti. O šiaip viskas kas skeidžia garsus( tik tėvams nelabai tinka) lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Rekomenduokite prašau linksmą, kūribingą, mokantį užimti vaikus ir gražų senelį šaltį, kuris galėtų aplankyti vaikučius darželyje Panevėžio mieste ... Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
nueinu aš šiandien i jyską ir ka aš matau blink.gif newyear.gif 000054.gif santa2.gif o dar net spalis nesibaigęs schmoll.gif nu per anksti sakyčiau, nors mintyse jau sukasi kalėdos, bet parduotuvės dar galėtų palaukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2015 10 22, 20:21)
nueinu aš šiandien i jyską ir ka aš matau blink.gif newyear.gif  000054.gif  o dar net spalis nesibaigęs  schmoll.gif
Siaubas. Anksčiau tai kažkaip bent jau PC Halloween'o sulaukdavo doh.gif
Ryt ir aš atkreipsiu dėmesį PC lens.gif
Nors vakar dar mačiau, kad lapkričio mėnesiui žvakės tik mastau.gif
Atsakyti
Siandien siek tiek pripirkau lavinamuju,grojanciu zaisliuku savo dukrytei, draugu vaikams smile.gif maximoje 40%
Atsakyti
IKEA irgi jau pasiruošusi kalėdoms doh.gif

Beje, išsiuntėm jau aną savaitę laišką kalėdų seneliui, tai žiūrėsimkada gausim atsakymą smile.gif Dukra patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 24, 15:08)

Beje, išsiuntėm jau aną savaitę laišką kalėdų seneliui, tai žiūrėsimkada gausim atsakymą  smile.gif Dukra patenkinta  thumbup.gif

Prieš 10 m. tokiu metu irgi išsiuntėm tikrajam, atsakymą gavom pavasarį.
Atsakyti