Tikrai taip,ne tiek ir daug tų dienelių liko... Aš jau laukiu Kalėdų...
Sveikos, galvojau, kad aš čia viena tokia beprotė kuri jau kuris laikas suka galva apie Kalėdas. Šiandien kaip tik internete žiūrinėjau atvirukams idėjas.
Gal tyčia gal netyčia, bet jau kai kurios smulkmenos skirtos Kalėdoms pas mane pradėjo kauptis nuo liepos mėn. Dabar kaip tik darysiu užsakyma iš Aliexpres, tai pagrinde į krepšelį mesiu kalėdines dekoracijas ir dovanų pakavimui skirtas smulkmenas.
Pas mane jau taip yra, kad jei iki gruodžio mėn nesuruošiu didžiosios dalies dovanų, arba nesuplanuoju ju tai tada jau nuotaika kažkur išgaruoja ir gaunasi belenkaip.
Vau kaip čia tylu. Niekas dar Kalėdų neplanuoja? Aš jau nuo vasaros klausau kalėdinės muzikos ir naršau internetą ieškodama idėjų dovanoms. Šiais metais norėčiau suspėti numegzti savo vyriškiui megztinį. Dabar renku siūlus, nes jau reikia pradėti o tai nespėsiu. Dar norėčiau šiais metais kieme eglę papuošti, tik neįsivaizduoju iš ko žaisliukus padaryti, mat eglė labai didelė. Ir šiaip visokių rankų darbo dalykėlių prisižiūrėjau, prisigalvojau namams ir dovanoms.
Tikrai nebedaug svarstau kaip šiemet eglutę puošti
mes svarstom, kokią šiemet puošti - dirbtinę baltą ar vazone gyvą
Mes tik gyva...man tas eglės kvapas labai šventinis