Kokioj šalyje gyvena, gal ką iš vilnos. Pati vakar viena užsakymą dariau Kalėdoms. Arba, kaip rašė Nastya medus, yra dabar visokios su "pribumbasais" (skoniais, riešutais ir pan)
Lietuvos paštas prekiauja visokiais suvenyrais, iš gintaro ir panašiai, verta pasidairyti gal ką rasite
Man dar labai toks lietuviško midaus rinkinukas tinkamas dovanoms, tik nežinau ar lėktuvu skraidinimo reikalavimus atitinka...
https://www.barbora....t-x-40-ml-6-vnt
Jau mintimis aš nusikeliu į žiemos šventes nes jau kvepia rudeneliu, o rudenį daugiausia darbų ir nudirbu Kalėdoms jei užklysit į šią temutę pasidalinkit savo planais ir idėjomis, kažkaip gaila, kad niekas nebelaukia Kalėdų arba gal visi FB sulindę jų laukia?
Nejaučiau vasaros visai 😁 šią savaitę tik megztinį į spintą pakabinau...gi šalta vis būdavo 😁 o dabar savaitėlė kita ir jau ruduo, dėja dėja
Karts nuo karto jau pagalvoju apie būsimas dovanėles, nes jei nori kažką pati savo rankomis ir su meile pagaminti, tai pats laikas jau po truputėlį pradėti, nes užima tikrai nemažai laiko, kai negali vienu prisėdimu viską padaryti, o tik tada kai lieka kažkiek laisvo laiko.
Šiais metais planuoju nupirkti darbo kalendorius - knygas ir viršelius apvilkti gražiomis medžiagytėmis bei padekoruoti viršelius.Taip pat yra minčių į žvakes įlieti gražias servetėles. Aš kažkaip už praktiškas dovanas, kurios bus panaudotos, o ne dulkės kažkur stalčiuose ar ant lentynos Gal dar kokį rankų darbo albumėlį nuotraukoms padarysiu...
Oho kokie planai
Tikrai rankų darbo dovanos užima nemažai laiko, o kai to laiko vis per mažai, tai tenka planuotis
Mano dovanos dažniausiai megztos arba valgomos
Nemėgstu ir aš lentynoae dulkančių daiktų...ypatingai visokių siuvenyrų...
As po truputi irgi jau pradedu dairytis
Pradejau rinkti nuotraukas sieniniams kalendoriams, visiems labai patinka Surenku po kelias nuotraukeles is kiekvieno menesio, sumaketuoju ir atspausdinu.Smagu prisimint ziurint
Pernai taip pat dovanojom po nedidelius 4 (berods) eglutes zaisliukus is naturalaus vasko, supakuoti buvo dezutese, taip pat po kuoksteli sieno buvo ideta.
Siais metais galvoju apie mazucius ivairaus skonio medaus stiklainiukus.
Aš pagalvoju apie Kalėdas, nes iš Aliexpresso vis užsisakau ką nors, tai pats metas, kad iki Kalėdų ateitų. Mano šeimoje dovanėlėmis traukiamės, tai nereikia galvoti, ką visiems nupirkti. Turbūt trauksimės spalio gale. O dėl vyro šeimos ,tai teks truputį pasukti galvą, tai reikės pradėti.