Mes į Suomiją du kartus rašėm su didele pertrauka, abu kartus gavome atsakymą.
---------
Vieno vaiko klasė jau užsisakėme kalėdinį renginį. Kito klasė nutarė švęsti mokykloje, jau pradėsime galvoti, ką įdomaus nuveikus, kad atitinkamai pasiruoštume
QUOTE(Bekasė @ 2016 10 26, 12:18)
perku ne su mintim ar gausiu atgal ar ne, bet kaip ir isaukleta buvau, kad vaziuojant i svecius (ypac per sventes) yra vezamos dovanos ir tam ruosdavausi. Bet pasirodo, blogas mano isauklejimas - to niekam nereikia.
Sakyciau, kad neblogas isauklejimas, bet kiek keistas. Dar negirdejau, kad vaziuojant pas kazka i svečius bet kokia proga ar be jokios progos, visus reiketu dovanom apdovanoti. Aisku, nesakau, kad tusciom rankom, bet paprastai musu giminej ar su kuo bendraujame, tai paprastai kokie saldumynai ar zaisliukai vaikams ar kazkas bendro tinkancio suaugusiems ir vaikams.
As irgi jau galvoju kur cia darbo kaledini vakareli organizuot
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 26, 10:30)
o mes šiemet nusprendėm traukti burtus ir keistis dovanomis kad geriau viena dovana pirkti bet brangesnę o visiems kitiems apsiriboti teleloto bilietuku ar sokoladuku
jau senokai taip darome traukiam lapelius šeimomis, esam sutarę sumą, dar jei žinom konkrečiai ko norim, tai ant to lapelio ir užrašom. Labai pasiteisinęs variantas, nes nebebūna kalno mini dovanėlių, kiekvienas gauna tai ko reikia, piniginė nenukenčia ir visi laimingi
QUOTE(Dzenete @ 2016 10 26, 14:30)
Sveikos. Man vis dažniau nukrypsta mintys į kalėdinį laikotarpi. FB meta reklama apie galimybe užsakyti laišką vaikams nuo Kalėdų senio. kažin ar verta? Lygtais vienam vaikui 8 dviems vaikams 12. Dičkiai gal ir patiktų, o mažasis tai dar nesupras.
Gal kas galite ką pasufleruoti apie "sunaudojamas" kuklias dovanas. Visi saldainiai, medus, šampanai išnaudoti. Galvoju, gal kokiu prieskoniu rinkinuku paieškoti.
Gal kas galite ką pasufleruoti apie "sunaudojamas" kuklias dovanas. Visi saldainiai, medus, šampanai išnaudoti. Galvoju, gal kokiu prieskoniu rinkinuku paieškoti.
Mačiau tų laiškų reklamą, tai nesuprantu kuom jie ten ypatingi? Iš interneto parsisiųsk šablonus ir atsiūsk pati sau per paštą, bus lygiai tas pats ir išleisi tikrai mažiau nei 8 eurus tada jau tikrai geriau į Suomiją rašyt
Uogienės, džemai, džiovintų vaisių + riešutų mišiniai. Dabar labai ant bangos šaltalankiai. MB pernai gavo nuo šefų uogienės su šaltalankiais ir imbieru, tai jam labai patiko. Aš tai kai nelabai tokių mėgstu, tai manęs nesužavėjo, bet jei žinot, kad žmogus mėgsta, tai variantas
QUOTE(Dzenete @ 2016 10 26, 14:30)
Sveikos. Man vis dažniau nukrypsta mintys į kalėdinį laikotarpi. FB meta reklama apie galimybe užsakyti laišką vaikams nuo Kalėdų senio. kažin ar verta? Lygtais vienam vaikui 8 dviems vaikams 12. Dičkiai gal ir patiktų, o mažasis tai dar nesupras.
man to laisko kaina
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 29, 18:54)
man to laisko kaina
Kaina kosmine, tikrai nevertas tas laiskas tokiu pinigu.
QUOTE(muminukas @ 2016 10 26, 16:28)
Mes į Suomiją du kartus rašėm su didele pertrauka, abu kartus gavome atsakymą.
Gal galetumet pasidalinti adresu?
As siandien supirkau pagrindines dovanas dukrai, nes nuolaida nemaza buvo.Mazajam pora mazesniu, del pagrindines dar nenusprendem
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
QUOTE(muminukas @ 2016 11 02, 05:29)
Aciu labai!!!
Kaip suprantu, reikia idet ir voka su atgaliniu adresu?Ar jie patys nuraso adresa nuo to atsiusto laisko?Nei karto nesiuntem, nelabai zinau
QUOTE(REER @ 2016 11 02, 12:32)
Aciu labai!!!
Kaip suprantu, reikia idet ir voka su atgaliniu adresu?Ar jie patys nuraso adresa nuo to atsiusto laisko?Nei karto nesiuntem, nelabai zinau
esam gave atsakyma vasario pabaigoje
esam gave atsakyma vasario pabaigoje
O mes pernai negavot atsakymo.
Mes laiku gavom