QUOTE(Margarita3 @ 2016 10 21, 20:19)
As jau taip pat prededu galvoti apie Kaledines dovanas..Megstu viska is anksto pasiruosti, kad paskui nebutu skubejimo.
Aš jau ir vyresnėliams užsakiau- nori su savo krepšinio mokyklos atributika šio bei to, treneris perspėjo jau dabar sakytis, jei kalėdom noriu
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 14, 13:03)
tai niekas gi nevercia pirkti is laisko, jeigu noras didelis (t.y. brangus), bet ant kelio uzvesti tai gali
kol kas dar nieko neturiu, bet siemet ir mazinsiu dovanu skaiciu. Kazkaip atsibodo - galvoti, ieskoti, ruosti ir nieko atgal negauti.
Paskutinis lasas buvo, kai per gimtadieni ne sms nesugebejo parasyti.
tai realiai gaunasi 4 dovanos ( is kuriu viena kaip ir zinau ka, tik reikia konkreciai surasti kas patiktu gaunanciajam ir kas man kainoje nesikandziotu) + kelias neutralias dovaneles ( ale arbata ir sausainiai/saldainiai).
Sunkiausia su vaikais - neisivaizduoju ka isrinkti tokio, kas juos dziugintu ir butu praktiska/naudinga/naudojama.
QUOTE(Bekasė @ 2016 10 24, 11:12)
Kazkaip atsibodo - galvoti, ieskoti, ruosti ir nieko atgal negauti.
Tokiu atveju reikia tartis ar visi visiems perkate dovanas.
Nes pirkt su mintim ar as atgal gausiu...na nezinau.
As perku nemazai dovanu, bet negalvoju kas man atnes.
Aisku, mieliau gauti tai kas patinka, o ne tai, ant ko po to tik dulkes seda
Sveikos
Na va pirmasis sniegas iškrito jau galima oficialiai svaigt apie Kalėdas
Aš šiemet rami, dovanų kiekius sumažinau iki minimumo arbatom, sausainiam ir saldainiam irgi atėjo pabaiga, nes po kiekvienų švenčių, jų nebesuvalgom, pradedam išmetinėt, o man tai labai nepatinka, todėl nei dovanosim, nei patys pirksimės, nei iš kitų lauksim. Per Vėlykas šeimoje buvom susitarę, kad jokių saldainių vaikam nepirkeliosim, tai buvo ramu, jokių kiškių piškių liekanų pusė metų nereikėjo valgyt
Na va pirmasis sniegas iškrito jau galima oficialiai svaigt apie Kalėdas
Aš šiemet rami, dovanų kiekius sumažinau iki minimumo arbatom, sausainiam ir saldainiam irgi atėjo pabaiga, nes po kiekvienų švenčių, jų nebesuvalgom, pradedam išmetinėt, o man tai labai nepatinka, todėl nei dovanosim, nei patys pirksimės, nei iš kitų lauksim. Per Vėlykas šeimoje buvom susitarę, kad jokių saldainių vaikam nepirkeliosim, tai buvo ramu, jokių kiškių piškių liekanų pusė metų nereikėjo valgyt
o mes šiemet nusprendėm traukti burtus ir keistis dovanomis kad geriau viena dovana pirkti bet brangesnę o visiems kitiems apsiriboti teleloto bilietuku ar sokoladuku
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 24, 14:52)
Tokiu atveju reikia tartis ar visi visiems perkate dovanas.
perku ne su mintim ar gausiu atgal ar ne, bet kaip ir isaukleta buvau, kad vaziuojant i svecius (ypac per sventes) yra vezamos dovanos ir tam ruosdavausi. Bet pasirodo, blogas mano isauklejimas - to niekam nereikia.
Gal kas uzfiksavo nuo kada forum cinema pradeda sventiniais kuponais prekiauti (na ta prasme jie jau apipavidalinti buna sventiskai)?
Sveikos. Man vis dažniau nukrypsta mintys į kalėdinį laikotarpi. FB meta reklama apie galimybe užsakyti laišką vaikams nuo Kalėdų senio. kažin ar verta? Lygtais vienam vaikui 8 dviems vaikams 12. Dičkiai gal ir patiktų, o mažasis tai dar nesupras.
Gal kas galite ką pasufleruoti apie "sunaudojamas" kuklias dovanas. Visi saldainiai, medus, šampanai išnaudoti. Galvoju, gal kokiu prieskoniu rinkinuku paieškoti.
Gal kas galite ką pasufleruoti apie "sunaudojamas" kuklias dovanas. Visi saldainiai, medus, šampanai išnaudoti. Galvoju, gal kokiu prieskoniu rinkinuku paieškoti.
QUOTE(Dzenete @ 2016 10 26, 13:30)
Sveikos. Man vis dažniau nukrypsta mintys į kalėdinį laikotarpi. FB meta reklama apie galimybe užsakyti laišką vaikams nuo Kalėdų senio. kažin ar verta? Lygtais vienam vaikui 8 dviems vaikams 12. Dičkiai gal ir patiktų, o mažasis tai dar nesupras.
nežinau... jau geriau rašyti į Suomiją "tikram", tik tada ateina ne per Kalėdas, sunku atitaikyti arba pačiai padaryti tą laišką negu 8 eurus mokėti.
kuklioms gal tiktų rankų kremai? pvz., Rasa firmos juodas.
Sveikos. As irgi jau galvoju apie Kaledas. Su vaikais man lengviausia, jie visada zino kokiu zaislu nori, tuo labiau laiskus paraso. Vaikams jau turiu viska, kai kurie zaislai uzsakyti ir keliauja. Belieka sunkesne uzduotis, suauge, kurie nezino ko nori, ir sunku itikti, bet manau brangiu dovanu nepirksiu, kazka simbolisko ir jaukaus.
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 26, 10:30)
o mes šiemet nusprendėm traukti burtus ir keistis dovanomis kad geriau viena dovana pirkti bet brangesnę o visiems kitiems apsiriboti teleloto bilietuku ar sokoladuku
O mes kazkaip kiekvienais metais dideliam rate svenciam ir su visais dovanom keiciames buvo kazkada irgi mintis burtus traukt, bet kazkaip neigyvendinom to.
Mes pernai rasem laiska tikram kaledu seneliui ;) tai dukrai labai patiko
QUOTE(muminukas @ 2016 10 26, 14:42)
nežinau... jau geriau rašyti į Suomiją "tikram", tik tada ateina ne per Kalėdas, sunku atitaikyti arba pačiai padaryti tą laišką negu 8 eurus mokėti.
Mes is suomijos taip ir negavom atgal laiskucio. O va i kanada kiek siuntem visada gaudavom atgal. Jau nuo mano gilios vaikystes. Esam uz 10 lt uzsisake is kaledu miestelio. Bet negavom. Rasem kame reikalas. Tai pasirodo stebuklingu budu pastas "pradangimo" puse laisku. Tai klause ar norim gauti atgal pinigus ar laisko naujo. Prasiau laisko. Juk vaikams taip smagu juos gauti. Bet taip ir negavom laisko. Paskui vel teiravausi kame reikalas tai niekas jau nebeatrase. Nei pinigu, nei laisko.