Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(allegro @ 2016 08 14, 10:41)
Kai už lango lietus ir vėjai ūžauja,tai sėdžiu namie ir gaminu kalėdinius atvirukus...  newyear.png  000054.png  000552.png  Manau,spėsiu susiruošt...

Spėsit, tikrai spėsit smile30x30.png Va, vaikus į mokyklą išleisiu, ir aš pradėsiu galvot apie kalėdines dovanas ir visą kitą pasiruošimą.
Atsakyti
Aš tai laukiu pačios šventės, man labai smagus tas laikotarpis. Aplamai visas gruodis, visi žmonės atrodo apimti tos kalėdinės laimės, dar jei pasninga su kalendorine žiema, tuomet išvis newyear.png Labiausiai turbūt to ir laukiu, ne pačiū Kalėdų, o laukimo ir pasiruošimo joms. Jaukių vakarų su filmais kalėdiniais, eglutės kvapo, puošimo, dovanų ieškojimo kai pagalvoji apie visus artimuosius wub30x30.png
Atsakyti
Iki santa2.gif liko 111d.
Atsakyti
Šiandien supratau, kad ir aš laukiu... Ramybės laukiu, kuri turėtų ateiti tuo laikotarpiu.
Ir apie dovanas pradedu galvoti
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2016 09 17, 19:59)
Šiandien supratau, kad ir aš laukiu... Ramybės laukiu, kuri turėtų ateiti tuo laikotarpiu.
Ir apie dovanas pradedu galvoti

drinks_cheers.gif man siemet itin anksti sventine nuotaika atejo.. jau dabar galvoju kaip puosiu namus.. kaip pirksiu Advento kalendorius biggrin.gif ir net dovanas jau kelias turiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 18, 19:03)
drinks_cheers.gif man siemet itin anksti sventine nuotaika atejo.. jau dabar galvoju kaip puosiu namus.. kaip pirksiu Advento kalendorius  biggrin.gif ir net dovanas jau kelias turiu  bigsmile.gif  biggrin.gif

Va, ką daro su žmonėmis lietinga vasara. Organizmas ją priima kaip rudenį biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar nė nepagalvočiau, bet tema favorituose, rodo bruzdesį. Dėl dovanų - neturiu nė menkiausios minties...
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 18, 18:03)
drinks_cheers.gif man siemet itin anksti sventine nuotaika atejo.. jau dabar galvoju kaip puosiu namus.. kaip pirksiu Advento kalendorius  biggrin.gif ir net dovanas jau kelias turiu  bigsmile.gif  biggrin.gif

Va man jau irgi kirba mintyse kalėdos. Reikia jau mastyti. Nes tas laikas jau taip greitai lekia, kad ojoj.
Atsakyti
Prisirinkau konkorėžių ir šakų, su dukryte bandysim sumeistraut ką nors gražaus. Dar norėčiau dekoratyvinį židinį pasidaryti iš kartono dėžių, bet vis nerandu jam vietos. Vaikštau po butą ir stumdau baldus mintyse...
Mąstau apie advento kalendorių. Kabinsiu tą patį iš praeitų metu, bet vis nesugalvoju kokiom nevalgomom smulkmenom jį užpildyti g.gif :
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2016 09 29, 12:36)
Prisirinkau konkorėžių ir šakų, su dukryte bandysim sumeistraut ką nors gražaus. Dar norėčiau dekoratyvinį židinį pasidaryti iš kartono dėžių, bet vis nerandu jam vietos. Vaikštau po butą ir stumdau baldus mintyse...
Mąstau apie advento kalendorių. Kabinsiu tą patį iš praeitų metu, bet vis nesugalvoju kokiom nevalgomom smulkmenom jį užpildyti g.gif :

Aš kažkada esu darius sūnui advento kalendorių, tuos nykštuko laiškelius, bet iki galo ir neišskaitėm. Darbai - drželis, taip tos veiklos pilna. tai tiesiog fiziškai jau nebespėjom su tais laiškeliais susidorot.
O taip tai galėtūmėt gal kokiom užduotėlėm užpilyti.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2016 09 29, 15:27)
Aš kažkada esu darius sūnui advento kalendorių, tuos nykštuko laiškelius, bet iki galo ir neišskaitėm. Darbai - drželis, taip tos veiklos pilna. tai tiesiog fiziškai jau nebespėjom su tais laiškeliais susidorot.
O taip tai galėtūmėt gal kokiom užduotėlėm užpilyti.

Ketverius metus iš eilės buvo nykštukų laiškeliai su užduotėlėm. Aišku, šiek tiek pakeisdavau, bet vaikai jau paaugo, reikia sugalvoti kažka, kas juos tikrai sudomintų. Ir tuo pačiu, labai trūksta laiko, visi susirenkam labai vėlai, tad iš anksto nieko ir nepaplanuosi...
Atsakyti
O kam reikia tų nykštukų užduotėlių? Ar Advento kalendoriuj ne dovanėlės turi būti? Ot kobros, sau susirašykit užduotėles. "Išsivalyk langus", "nusipirk dovaninio popieriaus", "persodink pelargonijas" rolleyes.gif
Atsakyti