Tai ką - su šv. Kalėdomis ir... Velykos, Velykos! Kas jūsų nelaukė, kaip kūdikis margo kiaušinio?
IKI KALĖDŲ - 365 DIENOS!
SU ATEINANČIOM!
SU ATEINANČIOM!
Pavėluotai, bet visas su šventėmis
Loimu, suomiškas. Jis gan brangus lyginant su paprastu kur maxėj po porą eurų, bet kainos vertas, man asmeniškai - l. patiko.
Tiesa gi... mes irgi gavom. Pirmadienį O jau galvojau negausim
Na namuose išjungiam visur, o lauke kur ant stogo kabo tai visą naktį dega.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 18, 22:40)
Koks čia vynas?
Loimu, suomiškas. Jis gan brangus lyginant su paprastu kur maxėj po porą eurų, bet kainos vertas, man asmeniškai - l. patiko.
QUOTE(muminukas @ 2015 12 19, 14:12)
Vakar sulaukėm pirmo atsakymo iš Kanados Kalėdų senelio.
Tiesa gi... mes irgi gavom. Pirmadienį O jau galvojau negausim
QUOTE(muminukas @ 2015 12 22, 13:36)
vakar reportažą apie lempučių girliandas ir gaisrus žiūrėjau - paliekat nakčiai įjungtas? Kažin nėra kokio nors aparačiuko, kad lauko girliandas įjungtų reaguodamas į tamsą
Na namuose išjungiam visur, o lauke kur ant stogo kabo tai visą naktį dega.
QUOTE(pašnekutė @ 2015 12 25, 22:54)
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 03:15)
Kas čia per keistenybė, ar suomiai vynuoges augina?
Baikit, dar kitoms Kalėdoms ne metas, dar reikia sulaukt Naujų Metų ir Velykų. Tada jau bus metas
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 02:15)
Supratau, bet čia likerinis, man jis per stiprus.
Šiandien netyčia per shuffle pasijungė kalėdinė daina
QUOTE(Noa @ 2015 12 26, 13:01)
Baikit, dar kitoms Kalėdoms ne metas, dar reikia sulaukt Naujų Metų ir Velykų. Tada jau bus metas
Na, minėtos šventės jau kaip ir praėjo. Tai, lyg ir skaičiuot galima pradėt
Papildyta:
IKI KALĖDŲ - 155 DIENOS!
iki liko 135d!
QUOTE(Dereša @ 2016 08 11, 21:28)
iki liko 135d!
Atrodo lyg ir daug dar, kai dienų skaičių pamačiau, bet kai pagalvoju, kad viso labo liko tik geri 4 mėnesiai, tai net sunku patikėti, neįtikėtina.
QUOTE(Visgi @ 2016 08 11, 20:57)
Atrodo lyg ir daug dar, kai dienų skaičių pamačiau, bet kai pagalvoju,
kad viso labo liko tik geri 4 mėnesiai, tai net sunku patikėti, neįtikėtina.
kad viso labo liko tik geri 4 mėnesiai, tai net sunku patikėti, neįtikėtina.
o tai jus visos cia taip jau labai laukiat tu Kaledu? Pati svente jums ypatinga ar kazkas ypatingo tada turi nutikt? Nes as tai labiau laukiu pvz. atostogu, kai vaziuosim i uzsieni pasizmonet. Dar laukiu kada gimines is uzsieniu sugris ir susitiksim visi (cia mazdaug per Naujus gausis). Bet, kad labai jau paciu Kaledu laukciau tai negaliu pasakyt. Svente man kaip svente.
Kai už lango lietus ir vėjai ūžauja,tai sėdžiu namie ir gaminu kalėdinius atvirukus... Manau,spėsiu susiruošt...