Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Tai ką - su šv. Kalėdomis ir... Velykos, Velykos! Kas jūsų nelaukė, kaip kūdikis margo kiaušinio? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
santa2.gif IKI KALĖDŲ - 365 DIENOS! newyear.gif
SU ATEINANČIOM! mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavėluotai, bet visas su šventėmis smile.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 18, 22:40)
Koks čia vynas?

Loimu, suomiškas. Jis gan brangus lyginant su paprastu kur maxėj po porą eurų, bet kainos vertas, man asmeniškai - l. patiko.

QUOTE(muminukas @ 2015 12 19, 14:12)
Vakar sulaukėm pirmo atsakymo iš Kanados Kalėdų senelio.

Tiesa gi... mes irgi gavom. Pirmadienį bigsmile.gif O jau galvojau negausim unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2015 12 22, 13:36)
vakar reportažą apie lempučių girliandas ir gaisrus žiūrėjau - paliekat nakčiai įjungtas? Kažin nėra kokio nors aparačiuko, kad lauko girliandas įjungtų reaguodamas į tamsą  g.gif

Na namuose išjungiam visur, o lauke kur ant stogo kabo tai visą naktį dega.

QUOTE(pašnekutė @ 2015 12 25, 22:54)
santa2.gif IKI KALĖDŲ - 365 DIENOS!  newyear.gif 
SU ATEINANČIOM!  mirksiukas.gif

bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 03:15)
Loimu, suomiškas. Jis gan brangus lyginant su paprastu kur maxėj po porą eurų, bet kainos vertas, man asmeniškai - l. patiko.

Kas čia per keistenybė, ar suomiai vynuoges augina?

Baikit, dar kitoms Kalėdoms ne metas, dar reikia sulaukt Naujų Metų ir Velykų. Tada jau bus metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 02:15)

Supratau, bet čia likerinis, man jis per stiprus.
Atsakyti
Šiandien netyčia per shuffle pasijungė kalėdinė daina blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 26, 13:01)
Baikit, dar kitoms Kalėdoms ne metas, dar reikia sulaukt Naujų Metų ir Velykų. Tada jau bus metas biggrin.gif

Na, minėtos šventės jau kaip ir praėjo. Tai, lyg ir skaičiuot galima pradėt smile.gif
Papildyta:
santa2.gif IKI KALĖDŲ - 155 DIENOS! newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e-glory: 22 liepos 2016 - 16:15
iki newyear.png liko 135d!
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2016 08 11, 21:28)
iki newyear.png liko 135d!
Atrodo lyg ir daug dar, kai dienų skaičių pamačiau, bet kai pagalvoju,
kad viso labo liko tik geri 4 mėnesiai, tai net sunku patikėti, neįtikėtina.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 11, 20:57)
Atrodo lyg ir daug dar, kai dienų skaičių pamačiau, bet kai pagalvoju,
kad viso labo liko tik geri 4 mėnesiai, tai net sunku patikėti, neįtikėtina.

unsure30x30.png blink30x30.png o tai jus visos cia taip jau labai laukiat tu Kaledu? Pati svente jums ypatinga ar kazkas ypatingo tada turi nutikt? Nes as tai labiau laukiu pvz. atostogu, kai vaziuosim i uzsieni pasizmonet. Dar laukiu kada gimines is uzsieniu sugris ir susitiksim visi (cia mazdaug per Naujus gausis). Bet, kad labai jau paciu Kaledu laukciau tai negaliu pasakyt. Svente man kaip svente.
Atsakyti
Kai už lango lietus ir vėjai ūžauja,tai sėdžiu namie ir gaminu kalėdinius atvirukus... newyear.png 000054.png 000552.png Manau,spėsiu susiruošt...
Atsakyti